Hej dziewczyny

Jak tam przygotowania ida ?

Ja niestety ostatnio tylko wchodze i czytam, bo nie mam czasu skleic posta. Szkola - nowa praca - przygotowania. Tyle tego, ze ledwo siadam na komputer

Niby mialam wczoraj wolne od pracy ale trzeba bylo leciec na uczelnie ... takze, takie wolne - nie wolne

My w ten czwartek wybieramy sie na 3 z 7 zajecia z kursu

Na poprzednich juz otrzymalismy zaswiadczenie z poradni takze jedno do odhaczenia

Stoly ze wzgkledu na ilosc gosci beda jak ktos chyba wczesniej okreslil w widelki

I my bedziemy rozsadzac gosci ... jak ? Nie mam pojecia nie zastanawialam sie nad tym... pewnie bedziemy sie glowic z mama i tesciowa jak to wykombinowac , zeby kazdy byl zadowolony. U mojego brata na weselu sami goscie wybierali siedzenia i niestety nie bylo za ciekawie bo mlodzi usiedli z para mloda, a rodzice nie mieli juz miejsca i musieli siedziec dalej ... a bylo za duzo ludzi ok. 180-200 zeby sie przesiadac i zmieniac miejsca. Rodziny sie pogrupowaly ... a w rodzinach jeszcze kazdy usiadl i tak malymi grupkami takze zero integracji. Moze tez zawinila orkiestra ale mimo wszystko ... zobaczymy

Wlasnie z PM zabieramy sie za tworzenie evolution of dance (pewnie slyszalyscie) Moj PM sie uparl , a ja sadze, ze bedzie mila niespodzianka dla gosci (zwlaszcza , ze nie wychodzi nam taniec towarzyski).
Zaproszenia wybrane teraz tylko bedziemy czekac zeby je zamowic jakos na przelomie stycznia - lutego, gdyz pod koniec marca mamy zamiar wybrac sie do PL i je wypisac i rozdac. Obraczki bedziemy zamawiac od Pana Bienkowskiego ale to tez juz jak bedziemy w PL.
Powodzenia z sukienka

CHyba nie ma bardziej przyjemnej czesci przygotowan
Tak jak mowilam jeszcze sporo do zalatwienia przed nami ale ... to chyba sie wszystko rozwiaze w marcu

Pozdrowionka !

:D:D