Dziewczyny, jesteśmy po spotkaniu z DJ Starskym i jestem zachwycona, wiele słyszałam o nim dobrych słów, ale nie spodziewałam się, aż takiego super faceta, dogadał się z moimi teściami, pogadali o swojej młodości itp, od razu podpisaliśmy umowę i nie mogę się doczekać wesela
nolska wesele będziemy mieć w Telimenie, tzn jutro jedziemy podpisać umowę wstępną

byliśmy w kilku miejscach: w Magnolii w Kruszynie, w City Hotelu, w Hotelu pod Orłem, w Hotelu Pan Tadeusz, w Hotelu Brzoza i we wszystkich tych miejscach coś było super a coś nie - ostatecznie wybór padł na Telimenę, jednym z powodów był dojazd
mgielka86 kwiaty w Telimenie są w cenie, jeśli będę chciała mieć bogatsze dekoracje kwiatowe, to załatwię tę sprawę z przyszłą teściową, bo jest florystką

oczywiście nie podaję namiarów ani ceny, bo nie chcę być posądzona o reklamę

A sukienka marzy mi się przylegająca do ciała, koronkowa - Justin Alexander albo Pronovias, ale coś mi się wydaje, że cena szybko sprowadzi mnie na ziemię. Z resztą nigdzie jeszcze nie byłam, nic nie mierzyłam i nie wiem jak w czym wyglądam. Może okaże się, że w koronce wyglądam idiotycznie i wybiorę coś innego

ach te dylematy
Alis mgielka86 dzięki za info odnośnie cen wódki, przyda się taka informacja, bo podwyżki też nas załamały