Marry you wydaje mi sie zbyt skoczne... ale kazdy ma przeciez swoje upodobania i jezeli to ma sprawic ze ten dzien bedzie niesamowity to czemu nie ? Ja postawilam na tradycyjne ave maria... zobaczymy jak to bedzie

Co do sprawy dj czy zespol - sadze ze to indywidualne podejscie. My z moim P co chwile zmienialismy zdanie w tej kwestii az poszlismy za podpowiedziami rodziny i wybralismy zespol - ale taki ktory nam sie podobal (bylismy juz na weselu gdzie grali). Sadze, ze i dj i zespol maja swoje plusy i minusy i mozna je wyliczac w nieskonczonosc. Jezeli sami nie jestescie pewni podpytajcie rodzicow, swiadkow bliskich co o tym sadza, oczywiscie nie musicie slepo sie kierowac tym co zasugeruja poprostu bedziecie mieli odzwierciedlenie tego jakie sa gusta a wybierzcie i tak to co wam sie bardziej podoba
Tak off topic :
W koncu z P zapisalismy sie na nauki ... zaczynamy 10 pazdziernika koszt 60 funtow ... myslalam, ze to rozboj w bialy dzien ale mama mnie uswiadomila , ze moj brat placil 100 funtow ... takze to mnie troche uspokoilo jednak i tak uwazam to za rozboj ... bo sa to nauki obowiazkowe takze tak czy siak trzeba je zrobic, a co jak ktos nie jest w stanie zaplacic ? Dobrze, ze Papiez nawolywal aby ksieza zaprzestali oplat !