hej mam wielką nadzieje, że jakoś mi pomożecie. Nie chodzi o podjęcie decyzji za mnie, ale nakierowanie.
Kompletnie od kiedy nie ma mojej mamy z nami nie potrafie sie na niczym skupić i nic ważnego podjąć.
Czas na zajęcie sali naciska na mnie a ja mam mętlik w głowie i nie potrafie zadecydować.
Wybieram sale pomiędzy dwoma hotelami:
Akor:
Sala duża, przestronna w kształcie litery L , panele na parkiecie , prawie na każdej ścianie duże okna.
Meni nie jest jakieś wykwintne, ale podstawowe, można cokolwiek sobie domówić i meni ułożyć po swojemu w cenie 130-170 zł
Pokój dla gości 40 zł no i soki 100l w cenie za 160 w meni jest, wystrój sali gratis sa dodatkowe atrakcje do zamówienia
Minus to to ze sala jest na pierwszym pietrze i ze przed hotelem jest brzydki parking ( poniszczony beton) i nie ma ogródka czy czegoś takiego ale palarnia jest. Wokół terenu hotelu jest las
Best inn
Sala jest średnia sala do tańczenia obok mniejsza , jest ładny ogródek z altana i brukowany parkin, wszystkie sale na parterze
Meni podobne co do akoru, ceny plasują sie wyżej 160-200zł , noleg za osobe 40 zł, rownież można domówić dodatkowe atrakcjie.
Minus to ze sala jest mniejsza, jest 6 km od kościoła no i niedaleko straży pożarnej, można powiedzieć straż mieści się wizawi bramy wjazdowej no i nie gwaranuja w zadnej cenie soków tylko wode
acha i w obu hotelach para mlodych otrzymuje pokój o podwyzszonym stanardzie z jacuzzi, i daty są w obu hotelach w takim terminie jak chce
co byście wy wybrały , jakby była mowa tylko o tych dwóch