Autor Wątek: Rybka rusza z odliczaniem!  (Przeczytany 56981 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
Rybka rusza z odliczaniem!
« Odpowiedź #780 dnia: 18 Sierpnia 2006, 17:37 »
.........i robię ją  by pozbyc się drobnych blizn po młodzieńczych kroskach, by po nich wygladzic skórę ip.
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #781 dnia: 18 Sierpnia 2006, 18:32 »
No wlasnie elizabeth, ja tez nie slyszalam zeby wiek byl przeszkoda. ale alergia to juz inna sprawa....

Macie czasem uczucie ze zamążpójście to najwiekszy błąd?

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #782 dnia: 18 Sierpnia 2006, 19:40 »
Cytat: "rybkawiedenka"

Nieee....a Ciebie Rybeczko zaczynają miotać wątpliwości??

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #783 dnia: 18 Sierpnia 2006, 19:45 »

Nie. Właśnie ostatnio doszłam do wniosku, że to moja najlepszqa decyzja, i że boją się ślubu, że coś pojdzie nie tak, ale nie faktu, że się zwiąrzę na całe życie z Szymonem właśnie.

Skąd to pytanie Rybko?  :shock: To pewnie objaw przedślubnego stresu, każdy to przżywa inaczej.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #784 dnia: 18 Sierpnia 2006, 22:52 »
Azzura, Dziubasek - chyba mam doła. Mam takie momenty czy to dobrze ze jednak biore slub......

No ale pominiemy ten temat......w temacie przeprowadzki : na środku mieszkania mam 5 worków z ubraniami! Kartony będą dopiero jutro więc kupa rzeczy przewala się bez celu....

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #785 dnia: 19 Sierpnia 2006, 12:55 »
rybkawiedenka, nie przejmuj sie to minie ja juz teraz mam czasem takie wątpliwości ale to chyba wynika z jakiejś chwilowej niskiej samooceny małego smuteczku
najgorzej jak się pokłócimy to wtedy myslę sobie:po cholere ja za niego wychodziłam :evil: ale potem mój małż przychodzi przeprasza całuje i co ja mam zrobić?kocham go i już

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #786 dnia: 19 Sierpnia 2006, 21:14 »
trzymam kciuki za przeprowadzkę i współczuje podejścia rodzinki(pisałaś na moim odliczanku) dokładnie wiem co przeżywasz  :przytul:  wszystko bedzie dobrze i będziesz zadowolona. pozdrawiam

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #787 dnia: 19 Sierpnia 2006, 21:43 »
Ślub lada moment i jeszcze przeprowadzka?! Nie zazdroszczę, rybko! Musisz być podwójnie dzielna. Nie dziwi mnie, że masz stres, doła, wątpliwości... Ale to wszystko minie. Jak obudzisz się za dwa tygodnie, a już na pewno, jak cię ubiorą i uczeszą, to będziesz najszczęsliwaszą osobą pod słońcem. Dzień ślubu to taki dzień, który przegania z nieba najczarniejsze chmury.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #788 dnia: 19 Sierpnia 2006, 21:52 »
Kochane moje, strasznie dziekuje wam za te slowa otuchy.... jestem potwornie przemeczona, prawie sie z M nie widujemy, poza noca oczywiście kiedy to oboje padamy ze zmeczenia, co tylk onasila zdenerwowanie i doprowaza do awantur.
Dzis spedzamy prawdopodobnie ostatnia noc w tym wynajętym mieszkanku bo jutro kanape przewieziemy uż do nowego. Dizs caly dzień rozpakowywaliśmy ciuchy, wieszałam firanki itd, obecnie też mam jużwszystkiego dośc.

W sprawach ślubnych - wczoraj usłyszałam od dwóch bliskich przyjacół że już się bardzo bardzo cieszą na nasząimpreze ślubną! TO było bardoz miłe!
Po drugie namierzyłam firme która przygotuje dla mnie paczuszki z czekoladkami jako prezenty dla gości (takie malutkie), gdzie bedą po 2 belgijskie pralinki. Smaki wybiore w przyszłym tygdniu. Cenowo wcale nie tak żle bo na osobe wychodzi ok 3,00pln.

Lece pakowaćzabawki kasi, jutro kolejne przewożenie...

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #789 dnia: 19 Sierpnia 2006, 22:24 »
Ja tez w to wierze...

Za dwa tygodnie o tej porze bedziemy juz małżeństwem, dziś pakujemy wszsytko czego dorobiliśmy się prze z ostatnie 3 lata i przenosimy się do nowego domu, patrze na to wszsytko i nie wierze jak szybko lecia czas, jakie los plata nam figle! Zaskakujące!

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #790 dnia: 19 Sierpnia 2006, 22:36 »
Rybko, już wiem, skąd te Twoje wątpliwości. Spróbuj chociaż troszkę wrzucić na luz, spędzić z M. romantyczny wieczór w nowym mieszkaniu, a rozwieją się momentalnie :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #791 dnia: 20 Sierpnia 2006, 09:16 »
Azzurko jestes kochana, postaram sie zrobic tak jak mowisz. Jade teraz z kolejna partią ubrań i pościeli do nowego mieszkanka! Potem może kupie winko???

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #792 dnia: 20 Sierpnia 2006, 21:32 »
z tym winkiem to super pomysł :P

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #793 dnia: 21 Sierpnia 2006, 10:32 »
Uwaga uwaga zostalo mi 11 dni a 12 dzien to godzina ZERO! Jakos jeszcze sie nie denerwuje..

Z nowości - wczoraj z winka były nici bo teściowie wpadli z wizytą, z moją"kochana" szwagierka wiec siedzieli do 22 a potem to ja padlam jak zabita i tyle bylo.
Ale dzis rano wstalam z M o 6 ( a moglam spac do 7.15) i zrobilam nam milutkie wspolne sniadanko. Super miłe...

W sprawach ślubnych:
dziś - odbieram (albo i nie) suknie, tzn jezeli bedzie ok to ją odbiore. Jeżeli są poprawki to jeszcze jest czas cośtam poprawić. Mam nadzieje ze bolerko też bedzie gotowe.
DOgadalam tez sprawe menu na impreze 2, oto ono:

Danie cieple:
- kurczak curry podany z żółtym ryżem
- kolorowe kokardki makaronu

Bufet zimny:
- roladki śledziowe z marynatą
- paszteciki z ciasta z żurawiną
- schab z owocami
- pomidorki faszerowane

- sałatka grecka
- mix sałat

Bufet słodki
- mini babeczki z owocami

Do tego jeszcze będzie tort. Uwazam ze jako "zagrycha" do imprezy to w zupełności wystarczy.
Zamknęłam też liste gości - w sume 38 osób plus Kasia (wliczając w to rodziców).

jutro - spotkanie z DJ w Sky Barze zeby omówic szczególy ustawienia dJ-ki i muzyki i ostatnie spojrzenie na sale, oraz wplacenie zaliczki.

sroda - ?

czwartek - ginekolog i PZU (facet mi w bok wjechal, musze jechac spotkac sie z rzeczoznawca)

piatek i weekend - malowanie starego mieszkanka, a przez wszystkie poprzednie dni przewozenie ostatnich gratow do nowego domku i rozpakowywanie!!!!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #794 dnia: 21 Sierpnia 2006, 15:30 »
Na zdjeciu ramka ktora zamowilam dla rodzicow - moich i M - na zdjecia slubne. Dostana to po slubie koscielnym. Jedno zdjecie to projekt a drugie ramka ale nei z naszym tekstem. Moje powinny dzis dojsc. Jak beda to zrobie zdjecia.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #795 dnia: 21 Sierpnia 2006, 15:32 »

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #796 dnia: 21 Sierpnia 2006, 15:32 »
Nikt mnie nie odwiedza.............

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #797 dnia: 21 Sierpnia 2006, 15:34 »
Odwiedza, odwiedza, tylko pisać nie ma czasu :)

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #798 dnia: 21 Sierpnia 2006, 15:40 »
A wlaśnie, że odwiedza  :P
zamysliłam się wspominając własne przygotowania... dlaczego wszystko co dobre, tak szybko się kończy...?

Offline wendy

• forumowicz
« Odpowiedź #799 dnia: 21 Sierpnia 2006, 16:00 »
Super rameczki. Bardzo mi sie podobaja. Fajny pomysł.
Rybko jeśli można wiedzieć, to gdzie zamówiłas te ramki???

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #800 dnia: 21 Sierpnia 2006, 16:22 »
Rybciu, ja też wpadam i na pewno od dziś będę też pojawiać się częściej!

Cytat: "rybkawiedenka"
facet mi w bok wjechal, musze jechac spotkac sie z rzeczoznawca

Co za dupek!

Ramki bardzo ładne, widzę też że plan tygodnia pozwala jakoś wszystko ogarnąć :) Jak będziesz miała kiecę, to koniecznie się obfotuj! I wklejaj :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #801 dnia: 21 Sierpnia 2006, 16:56 »
Śliczne rameczki!! Rodzice na pewno się ucieszą!!  :mrgreen:

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #802 dnia: 21 Sierpnia 2006, 19:28 »
Rameczki są bardzo słodkie i ładne :) i ja też regularnie Cię odwiedzam tylko nie zawsze pisze  :D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #803 dnia: 21 Sierpnia 2006, 20:33 »
Rybko pomysł na ramkę Ci podwędziłam.
Ale efekt końcowy będzie zupełnie inny. Zobaczysz....
Ramkę już mam..napis się wypiaskuje...
A wtedy będzie fota...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Zabcia

• forumowicz
« Odpowiedź #804 dnia: 21 Sierpnia 2006, 21:25 »
Rybka, ramki sa SUPERRR! Bardzo mi sie podobaja! Super prezent!!!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #805 dnia: 24 Sierpnia 2006, 12:13 »
Witam kochaniutkie moje! Suknie już odebrałam, wisi sobie u teściowej... Zjdecia beda dopiero w niedizele ze tydzień, po ślubie. Reszta spraw na razie sie nie przejmuje bo leze chora i mam zwolnienie z pracy wiec zajmuje sie przeprowadzka i rozpakowywaniem góry kartonów. A dotego w nowym mieszkanku nie mamy jeszcze neta, wiec moge tylko w pracy albo w starym mieszkanku miec z wami kontakt.

Wczoraj zrobilismy rozsadzenie gosci, omówiliśmy plan dnia. I to tyle. Nadal nie mam koncepcji na fryzure, kwiaty, nie wiem czym pojedziemy do slubu (to zależy od pogody), musze oddac obraczki do zmatowienia, M garnitur i koszule do pralni, zdzwonic sie z fotografem czy pamieta co i o której. Powinnam pojechac do Krakowa dac jeszcze jedno zaproszenie....a zostalo 8 dni...

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #806 dnia: 24 Sierpnia 2006, 13:29 »
Rybeczko - na pewno wszystko zdążysz, każda z nas i tak (niezależnie od etapu przygotowań) w ostatnich dniach będzie miała sajgon, więc na jedno wychodzi :) Ja jeszcze swoich gości nie rozsadziłam przy stole - czekam chyba aż mi jakieś natchnienie z chmur zleci. Damy radę! :D A Ty się kuruj i odpoczywaj - kartony nie uciekną!

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #807 dnia: 24 Sierpnia 2006, 19:36 »
rybkawiedenka, będzie dobrze :) Ramki przecudowne!!!!!! Gdzie je zamówiłaś ?Albo kupiłaś? Wspaniały prezent :)

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #808 dnia: 24 Sierpnia 2006, 21:28 »
Rybko zdrowiej nam tu ładnie, żebyś miała siłę na dzień ślubu :) olśniewanie wszystkich sobą to ciężka robota  :wink:  :mrgreen:

Offline morgaina

• Chuck Norris
« Odpowiedź #809 dnia: 24 Sierpnia 2006, 22:44 »
Rybko dasz radę ja też do samego końca nie miałam zupełnie koncepcji wiązanki ale się udało może pójdż do kwiaciarni i pogadaj z florystką o swoich oczekiwaniach i może coś mądrego ci doradzi. :D