Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1055496 razy)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #5610 dnia: 28 Listopada 2006, 19:45 »
Cytat: "katarzyna_84"
eeee no uśmiechać się chyba wolno

pewnie ze wolno.
Cytat: "katarzyna_84"
"nie dopuści aż do śmierci

a i takie pomyłki sie sdarzają.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #5611 dnia: 28 Listopada 2006, 19:47 »
Cytat: "ewelinkaaa7"
katarzyna_84 napisał/a:
"nie dopuści aż do śmierci

a i takie pomyłki sie sdarzają.

tylko o czymś takim trudno byłoby mi zapomnieć....

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #5612 dnia: 28 Listopada 2006, 20:00 »
sama bylam na slubie gdzie"niedopuszcze cie az do smierci" bylo powiedziane.. maja 2 dzieci wiec chyba zlamal przysiege:)

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #5613 dnia: 28 Listopada 2006, 20:16 »
Cytat: "Netula"
sama bylam na slubie gdzie"niedopuszcze cie az do smierci" bylo powiedziane.. maja 2 dzieci wiec chyba zlamal przysiege

hehe dobre dobre ja sama bym nie wytrzymala ze smiiechu :mrgreen:

[/url]

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #5614 dnia: 28 Listopada 2006, 20:22 »
Gosiaaa Moje wyrazy wspołczucia  :glaszcze:  
Zapamiętaj twojego wujka takiego jakim był i miej z sobą zawsze wiazke wspomnień. to pomaga.

dziewczyny ja widziałam kasete z wesela mojej koleżanki. Ona caly czas podzcas ślubu się uśmiechała od ucha do ucha a w pewnym momencie musiala schylić głowe bo nie umiała się już powstrzymać. :lol:
Jeszcze ajk odchodzili od ołtarza to się potknęla..naszceście pan młody był czujny i ją podtrzymał, ale ona już sie nie powstrzymała i buchnęla śmiechem :)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5615 dnia: 28 Listopada 2006, 21:02 »
Jeszcze ajk odchodzili od ołtarza to się potknęla..naszceście pan młody był czujny i ją podtrzymał, ale ona już sie nie powstrzymała i buchnęla śmiechem

hehe to musialo swietnie wygladac ja tez widzialam takie sluby i o wiele bardziej podobaja mi sie bo sa pelne ciepla i milosci natomiast ostatnio ogladalam kasete gdzie panstwo mlodzi w ogole na siebie nie patrza dobrze ze stoja obok i sa tak ubrani jak mlodzi bo mozna by sie zastanowic czy to pan mlody kolo panny zero uczucia i nawet zainteresowania ja rozumiem stres czy trema ale jak bym chciala aly moj juz podczas wesela maz przytulil sie od mnie chociaz bokiem przy toascie w gescie bliskosci a nie stal na wpol odwrocony tylko ze ode mnie  :evil:  mam nadzieje ze uda nam sie utrzymac bliskosc w ten najwazmiejszy dla nas moment :mrgreen:

buziaki :lol:

[/url]

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #5616 dnia: 28 Listopada 2006, 21:28 »
Cytat: "tylunia"
mam nadzieje ze uda nam sie utrzymac bliskosc w ten najwazmiejszy dla nas moment

uda się, uda :) spokojna głowa.... a w noc poślubną to już w ogóle nie będziecie się mogli od siebie odkleić  ;)  :oops:  :oops:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5617 dnia: 28 Listopada 2006, 21:36 »
Cytat: "milenaw"
ziewczyny ja widziałam kasete z wesela mojej koleżanki. Ona caly czas podzcas ślubu się uśmiechała od ucha do ucha a w pewnym momencie musiala schylić głowe bo nie umiała się już powstrzymać.

Skad ja to znam:) Przez wiekszosc czasu miałam moje osemki na wierzchu  :mrgreen: .A jak mi ksiądz kazał pocałować obraczke Rafała to myslałam ze pękne. Dobrze ze musialam sie schylic bo nikt tego nie widział ... ale fotograf i kamerzysta to uwiecznili :)
Cytat: "dziubasek"
uda się, uda  spokojna głowa.... a w noc poślubną to już w ogóle nie będziecie się mogli od siebie odkleić

Potwierdzam ...  nawet zmęczenie nam gdzieś   :auto:   :oops:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5618 dnia: 29 Listopada 2006, 08:25 »
No ja sie obawiam, ze sie porycze bo placze na kazdym filmie, serialu, kiedy schyba sie na reklamiw nawet poryczalam, takie mam miekkie serduszko :oops:
Juz sobie wyobrazam jak przysiege mam wypowiedziec a lzy ciekna mi po policzkach, to jest norma.

Plakalam na slubach kolezanki, kuzynki, brata to na bank na swoim tez bede, kurna :evil:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5619 dnia: 29 Listopada 2006, 09:19 »
Cytat: "anusiaaa"
Plakalam na slubach kolezanki, kuzynki, brata to na bank na swoim tez bede, kurna

a ja mysle ze moze byc wlasnie odwrotnie wiekszosc relacji jakie czytalam laseczki byly bardziej wyluzowane na wlasnych slubach niz czyis :mrgreen:  nie powiem ja tez kiedys wzruszylam sie na slubie kuzynki 8) ale mam nadziejeze na moim bede rozesmiana :P

[/url]

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #5620 dnia: 29 Listopada 2006, 09:24 »
jaa to podejrzewam,ze zamniast płakac to sie zaczne smiać bo taka juz moja natura! Ja nie wiem jak sie odwaze mówic ta przysiege do mikrofonu przy wszystkich! Chyba zeby ukryc zazenowanie to bede aie smiac! a moja mama juz zapowiedziała ,ze bedzie płakać  a na blogosławieństwie to juz w ogóle! A mój W. na pewno bedzie tak zestresowany,ze nie wiem jak on jakiekolwiek słowo z siebie wyrzuci!

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #5621 dnia: 29 Listopada 2006, 09:35 »
Cytat: "Aniutek83"
jaa to podejrzewam,ze zamniast płakac to sie zaczne smiać bo taka juz moja natura! Ja nie wiem jak sie odwaze mówic ta przysiege do mikrofonu przy wszystkich! Chyba zeby ukryc zazenowanie to bede aie smiac! a moja mama juz zapowiedziała ,ze bedzie płakać a na blogosławieństwie to juz w ogóle! A mój W. na pewno bedzie tak zestresowany,ze nie wiem jak on jakiekolwiek słowo z siebie wyrzuci!

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Ja też obaiwam się, ze moge sie śmiac :) My planujmey przysięg emówic sami a nie powtarzać za ksiedzem - mam nadzieje, ze stres nie zeżre nas i nie pomylimy tekstów :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #5622 dnia: 29 Listopada 2006, 09:40 »
Vall sami to bb fajny pomysł!Ja bym sie na pewno pomyliła na bank!A W. juz do mnie gada ,ze sie nałyka jakiegos relanium albo lorafenu przed tym wszystkim zeby bycspokojny! raczejna pewno mu to odrasdzam,zby mi potem gdzies nie odpłynął! :D
No chyba ,ze błędnie przewiduje swoja reakcję i bede śmiertelnie poważna albo bede płakac- chociaz watpie! :lol:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5623 dnia: 29 Listopada 2006, 09:52 »
a ja mam takie pytanko Pierszy Taniec jest b. wazny a ja nie chce miec bolerka do niego ( bede miala bolerko do kosciola) jednak moja familia twierdzi ze 1 taniec musi byc dostojny i z BOLERKIEM!!! poradzcie mi jak to jest wiem ze troche glupio tak od razu sie rozebrac ale ja wole byc w samej sukienusi zwlaszcza ze bolerko zakladam tylko i wylacznie do kosciola  i moim zdaniem troszke przycmi sukienke a wy jak robicie??8)

pozdrawiam

[/url]

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5624 dnia: 29 Listopada 2006, 09:54 »
ja dla pewnosci wole mowic przysiege za ksiedzem i tak bede miala dosc stresu wiec zapomne na maxa
ogladalam kolegi kasete i tam jego juz zona uparla sie ze sama powie i zapomniala mu przyrzec wiernosci malzenskiej!!!! czy aby napewno zapomniala????hehe teraz zawsze moze powiedziec przeciez nie przyrzekalam :mrgreen:

buzka

[/url]

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #5625 dnia: 29 Listopada 2006, 09:56 »
tYlunia- ale masz wielki dylemat! :D
Ja tez jesli w ogóle bede miec bolerko to tylko do koscioła a potem zaraz sie rozbiore moze juz pod kosciołem albo pod sala! i nie zamierzam tanczyc w bolerku- no chyba ze bym zamarazała na kość i byłoby - 10
A z moja family jest odwrotnie  mama w ogóle odradza mi bolerko. wg . niej toi niepotrzebne nawet i do kościoła! Ja jednak w kosciele zamierzam gfo miec albo potem wieczorem na wytpadek gdyby było zimno a my byśmy wychodzili i tyle!

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5626 dnia: 29 Listopada 2006, 09:56 »
Cytat: "tylunia"
ja dla pewnosci wole mowic przysiege za ksiedzem i tak bede miala dosc stresu wiec zapomne

ee.przysięga jest króka :) poza tmy fajniej wyglada jak sie mówi samemu :) Poza tmy u nas wchodzi apsekt ksiedza - zagranicznego, ktory mówi po polsku ale ze śmiesznym akcentem, a to ma byc nasza chwila :)

Cytat: "Aniutek83"
A W. juz do mnie gada ,ze sie nałyka jakiegos relanium albo lorafenu przed tym wszystkim zeby bycspokojny!

no aj pamiętam, że moja siotra ze szwagrem przed sowim slubme - walnęli kilka kieliszków wiśniówki na odprężenie  :mrgreen:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #5627 dnia: 29 Listopada 2006, 09:58 »
witajcie :) nie zagladałam kila dni bo jakoś czasu nie mogłam znaleźć  :roll:
szajo teraz bede zagladać częściej (jak czas pozowoli) :D:D

No ja sie obawiam, ze sie porycze bo placze na kazdym filmie, serialu, kiedy schyba sie na reklamiw nawet poryczalam, takie mam miekkie serduszko

ja na własnym ślubie na pewno sie porycze, zwłaszcza jak bede miała wypowiedzieć przysięge - załamany głos, łzy w oczach .... a potem dopadnie mnie głupawka  :mrgreen:  :mrgreen: też mam takie srduszko, ze na wzruszajacych scenach mam mokre oczky (film, reklama.,..nie ważne ) :mrgreen:  :mrgreen:

Cytat: "Antalis"
A jak mi ksiądz kazał pocałować obraczke Rafała to myslałam ze pękne. Dobrze ze musialam sie schylic bo nikt tego nie widział ... ale fotograf i kamerzysta to uwiecznili

albo płacz ale paniczny śmiech :D to mnie czeka na ślubie :D:D

przed nami ciężka rozmowa z rodzicami M i  mamą - w weekend jedziemy do świnoujscia by obgadać slubne sprawy: ile juz zapłacono, ile zostało, ustalić menu; porozdzielać wstepnie gości po pokojach itp.  :lol: może byc troszke trudno wszystkim dogodzic .....

postanowiliśmy mieć 2 różne etykiety na alkohol - na pierwszy rzut pójdzie wódeczka z własnoręcznie zrobionymi etykietami (siedze i kombinuje - niestety tylko w wolnym czasie w domu bo w pracy mi corela skasowali na kompie (reinstalacja systemu...) :) potem pójdzie wódeczka z kupnymi etykietami (już bez naszych imion i daty ślubu), taka sama będzie na ewentualne bramy  :mrgreen:  :mrgreen:
mam nadzieje, że uda mi sie z tymi etykietami wyrobić  :roll:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #5628 dnia: 29 Listopada 2006, 10:04 »

tak wyglądaja kupione etykiety :)  chciałam cos z rózowym ale jak teściowa kupowała to niestety nie było  :| za to robione na bank bedą z różem  :mrgreen:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #5629 dnia: 29 Listopada 2006, 10:38 »
A my takich etykiet nie bedziemy mieli bo mamy alkohol  z lokalu i watpie zeby sie zgodzili żebysmy coś takiego naklejali! a ja chyba i tak bym wolała zawieszki bo jestem jakas anty- naklejkowa!
Llkuś jako klubnowiczka klubu miłośników rózowego jestem jak najbardzej za rózowymi!

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5630 dnia: 29 Listopada 2006, 10:42 »
No my też nie planujemy naklejek i powaznei zastanaiwamy sie nad zawieszkami -tzn zastanawiamy sie, czy  będziemy się w to bawić :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #5631 dnia: 29 Listopada 2006, 10:48 »
Cytat: "Vall"
No my też nie planujemy naklejek

akurat my tez będziemy mieli naklejki i zakrętki do tego tez.
Poza tym co do naklejek to Tata mi opowiedzial co z nimi moze sie dziac:u niech na weselu wódka byla za bardzo schłodzona a wyciągnięta na stół zaczeła odtajać i gość któy wziął do ręki wódke -- naklejka została mu w ręku a wódka sie zsuneła o mały włos nie spadła na ziemie.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #5632 dnia: 29 Listopada 2006, 10:48 »
Vall to tak samo jak my- ale teraz raczej jestesmy za tym,że niczego nie bedzie! Bedzie sobie oryginalna buteleczka wodki z oryginalną etykietką!

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5633 dnia: 29 Listopada 2006, 11:33 »
My raczej tez nie bedziemy mieli etykiet ale zawieszki jak najbardzie TAK. Podobaja mi sie takie małe, zgrabne, eleganckie :)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #5634 dnia: 29 Listopada 2006, 13:26 »
My raczej tez nie bedziemy mieli etykiet ale zawieszki jak najbardzie TAK. Podobaja mi sie takie małe

mnie się też małe podobają..nie wiem, czy u nas będą czy nie..nawet nie zastanawiałam się nad tym..

Offline Maleńka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5635 dnia: 29 Listopada 2006, 13:29 »
Dziewczyny pomocy , pisałam już to w dziale kosmetyki ale nie mam żadnej odpowiedzi. Mam straszne podkowy i sińce pod oczmi i nie moge się ich pozbyć byłam u kosmetyczki to poradziła mi żebym uzywała kremów pod oczy ale nie pomaga jedyny ratunek to korektor ale tez nie moge wszystkich używac bo na niekture preparaty mam uczulenie. Może znacie jakieś dobre korektory?

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5636 dnia: 29 Listopada 2006, 13:38 »
Cytat: "Maleńka"
Może znacie jakieś dobre korektory?

jeśli masz wrażliwą skórę, to kosmetyczka powinna Ci poradzić, jakiego korektora używać..ja też mam podkowy i cienie..to jest w wielu przypadkach dziedziczne i faktycznie kremy mało pomagają..

Offline Maleńka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5637 dnia: 29 Listopada 2006, 13:42 »
oosta tak ale te co radziła nie moge uzywać a na żywiął nie chce iść bo jak mnie wymaluje w niu ślubu i mnie wysypie to co wtedy??

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5638 dnia: 29 Listopada 2006, 13:53 »
Cytat: "Maleńka"
tak ale te co radziła nie moge uzywać a na żywiął nie chce iść

masz racje..na żywioł nie ma co..mnie kiedyś najzwyklejsze z bella pomagały, teraz żadnego nie używam..

Offline Maleńka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5639 dnia: 29 Listopada 2006, 14:02 »
ja nie moge z belli, avonu, oriflemu, dr i eris też nie moge lirene tez odpada wogóle mam problem z kosmetykami