Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 59828 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pandi
  • maniak
Nie widziałaś ??  ::) ja sama nie wiem, jak to bedzie u nas z rozkladem czasu, na co znajdziemy chwile i czy tak naprawde bedziemy mieli czas zlapac oddech

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
On stał w bardzo widocznym miejscu, i mignął mi kilka razy koło oczu, ale żeby mu się przyjrzeć tak porządnie, to niestety nie znalazłam czasu :D

Offline Daisy87
  • uzależniony
my nie mieliśmy stołu wiejskiego bo kosztował 1200zł  ::) a to jednak znacznie podwyższa koszty wesela  ::) ale jeśli macie taką okazję czemu nie, tylko ja nie wiem jak to jest z tym bimbrem... przecież bimber to chyba nie jest legalny? czy moze jak jest w restauracji to jest legalny?  ???

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Jest legalny pod warunkiem podpisania kwitka, tak samo jest jak robi się samemu ciasta czy wiejski stół :D Piszę się: "Ja niżej podpisany bla bla bla biorę cała odpowiedzialność za produkty dostarczone przeze mnie bla bla bla"  No oprócz wódki i napojów bo to ze sklepu, na owoce też nie pisaliśmy :) No i trzeba dzień wcześniej dostarczyć dzień wcześniej próbki przynajmniej co by mogli je przebadać :)

Daisy to i tak tanio jak za wiejski stół, u nas chcieli 1500 :) Ale u nas taniej wyszło, bo my mieliśmy swoje mięso :)

Offline Pandi
  • maniak
Nie wiem, jak tam z legalnością :D - z racji tego, ze to na wsi, to licze jedynie na dobry smak [chociaz ja tego nie bede smakowac] :P ... dorek jakos musi sie do tego ustsunkować i zalatwic papiery, aby byly w porządku  :). Wiejski stol cieszy sie duzym powodzeniem i wiem, ze bedzie dodatkowym kosztem, ale jak widac po wypowieudziach, naprawde warto.. co sie zostanie na poprawiny trafi :D

mkarolinka probki? musze o to zapytac .. coraz wiecej rzeczy trafia na liste  :-\

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ahhhhhh zapomniałam, musiałam jeszcze dołączyć do mięsa zaświadczenie od weterynarza, że zwierz był zdrowy :)

Offline Pandi
  • maniak
U nas mieso bedzie z masarni,ktora wystawia faktury itp itd. wiec takie rzeczy beda w papierach

Offline Pandi
  • maniak
Odnośnie przygotowan troche stanelismy w miejscu, bo ku naszemu zaskoczeniu zespół zapomniał o przygotowaniu piosenki na nasz pierwszy taniec. Karolina Kozak Raazem zestarzejmy się. Dziewczyny mialy wstepnie zaspewac, zebysmy wiedzieli, czy bedzie na zywo piosenka, czy tez z plyty.. szef zespolu - napisal, ze jeszcze sporo czasu, a ciut inaczej sie umawialismy - przykro nam. Zaliczka wplacona w marcu, wiec sprawe mozna olac.. czekamy na znak, niby ogarna sprawe ..

Mysle tez nad wybraniem sie znow do mojego salonu i wyborem welonu, bo lepiej rozlozyc koszty roznomernie, niz na sam koniec maj/czerwiec wydawac duze sumy  :-\.
Mysle o czyms takim [podobne przymierzałam do sukni, idealnie pasowalo, zarowno do twarzy jak i do sukni

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja miałam welon podobnej długości :)

Offline Daisy87
  • uzależniony
ja miałam welon taki jak na drugim zdjęciu :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
fajny ten welon :-) choc ja chyba bym wolała troszkę dłuższy. Tak czy inaczej podoba mi się - delikatny niczym mgiełka i bardzo ładny :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
Pandi Ja nie z tego roczku jestem, ale jeśli mogę to się przyłączę na twoje odliczanko :)

Offline Sabineczka

• uzależniony
Welon cudny ponieważ kocham proste rzeczy :) ja myślę by się zdecydować na dłuższy. Chciałabym mieć do sukni tren 3 metrowy , chodź obawiam się iż nie będzie to pasować ponieważ jestem dość wysoka i szczuła.

Szyneczka mniam , aż jeść mi się zachciało :P  ;D

Księga gości bardzo ładna, mamy podobny gust :)

Offline eovina

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26-12-2010
Ja tez miałam welon tej długości i byłam bardzo zadowolona. Miałam tylko więcej kryształków i takie sopelki na dole ale to już kwestia tego co pasuje do Twojej sukni.
co do zespoły, to przeważnie tak jest. Przed wpłatą zaliczki wszystko ok, a potem to już rożnie bywa.
Ola 01.08.2011
Zofia 10.01.2014

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12.09.2009

Uploaded with ImageShack.us

Wesołych Świąt!
Rodzinnej, ciepłej atmosfery i samych radosnych chwil przy choince
życzą Joanna, Anusia i Dawid

P.S. Welon bardzo ładny, księga gości też ;D

Offline Pandi
  • maniak
Mam dość spore zaległości, bo mnie praca wciagnela - okres swiateczny - po 11/13 h  w pracy i padałam na twarz  ;D.

Nadrobie. Jutro wybieramy sie do jubilera i wysluchac piosenki na nasz pierwszy taniec jaki zespół przygotował. Trzymam w kciuki .. termin przesuneli, ciut zla bylam, ale trzeba wykazac odrobine empatii - mam maly problem z tym, hehe..

Mam nadzieje, ze mi wybaczycie i przyjmiecie najszczersze choc spoznione życzenia szczęsliwego roku 2012 -- bo to on nam przyniesie pelno niespodzianek .. i co niektórym ten wymarzony dzień !

Offline ripo

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.06.2012
Ja również dołączam  :) Wszystko przeczytałam i mam zamiar na bieżąco zaglądać.  :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
jak piosenka? jak jubiler obraczki kupione?

Offline Pandi
  • maniak
Piosenka wyszla super!!! Jestesmy bardzo zadowoleni .. Ekpa 4-osobowa, a az 3 osoby spiewaja, ostatni czlonek jest wylacznie gitarzysta. Plus drugi Pan rowniez gra na klawiszach oprocz wokalu. Nie zalujemy - wyszlo fantastycznie.
Bałam sie ciut bo razem zestarzejmy sie jest specyficzna piosenka, ale nawet solowka na gitarze idealnie pasuje - choc jest ciut inna niz w oryginale  ::)
A jubiler na spokojne - nad wzorem mamy sie jeszcze zastanowic, wrocimy do jubilera za ok 4 tygodnie - cena bez zmian  ;D..

ripo zapraszam - im nas wiecej tym lepiej ..
[/color]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
super ze wszystko ok ;]
az czlowiekowi sie buzka usmiecha co? ;p ze tak ten slub blisko

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
mogę dołączyć?
welon miałam taki sam jak na zdjęciu ten z cyrkoniami i odradzam, modliłam się żeby już była 24 żeby go zdjąć, cyrkonie strasznie się zaczepiały o suknię więc lepiej wziąć gładki
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak
moniq  jak najbardziej .. co do welonu to jest kilka rodzajów cyrkonii. Ja bede miala gore sukni koronkowa i jak przymierzałam moj wymarzony welon nic sie nie zaczepialo - znajoma tez miala z kryształkami gladkimi i tez nie bylo problemu.. moze to zalezy od rodzaju kamyka ..

: sylwusia085 ja coraz bardziej jestem przerazona  ::)

Offline Daisy87
  • uzależniony
nie ma się czego bać- to będzie najpiękniejszy dzień w Waszym życiu :)

wiem, ze łatwo się mówi a sama też się stresowałam ale teraz wiem, że nawet jeśli były jakieś drobne niedociągnięcia to ich nie zauwazyłam bo przepełniało mnie szczęście :) i z Tobą też tak będzie :)

Offline Sabineczka

• uzależniony
Pandi popieram Daisy87 to będzie wasz najpiękniejszy i wyjątkowy dzień waszego życia :):) Jesteśmy z Tobą będzie dobrze :)

pozdrawiam :):)

Offline moniq

• Chuck Norris
pewnie masz rację z tymi cyrkoniami
nie ma się co stresować zawsze są jakieś niedociągnięcia a jak nie to to gościom coś się nie spodoba ale uwierz mi nie będziesz się wtedy tym przejmować bynajmniej ja tak miałam, mogłabym ci kilka przykładów wymienić z mojego wesela
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak
Daisy87 weteranka prawde Ci powie :P .. mam nadzieje, ze faktycznie goscie okaza sie wyrozumiali, chociaz bylam na weselach z ta ekipa i zawsze bylo szeptanie, jakies ale ..modle sie, zebym niczego takiego nie zauwazyla .. i w spokoju dotrwała do rana  :)

Sabineczka dzięki :D

moniq co do welonu, to wlasnie dzis calkowicie przez przypadek zostałam posiadaczka przepieknego welonu .. panna mloda z lata swoj zechciala sprzedac - taki jaki mialam wypatrzony i nie za 280 zł, a ja symboliczna jakas kwote, jeszcze nawet sie nie okreslila.. jutro jak mi go przywiezie zrobie foty i wkleje ..

Dodatkowo mam juz ozdobe wlosow  na moich jasnych, to kazda idealnie sie sprawdzi, jutro tez ide zapisac sie do fryzjera, zobaczymy, moze cos ustalimy na jaki termin probne itd.

Z pobocznych rzeczy dopisałam do listy spraw szampana dla dzieci .. bo o czyms tak istotnym nie pomyslalam, w kocu toast na wejscie mlodej pary to podstawa a ja bede miala kilkoro dzieci, wiec niech i one w tym uczestnicza ..

Miałam mały przestój w związku ze świadkiem[z mojej strony], bo koniecznie chciałam mezczyzne,  - na szczescie w kazdym badz razie w piatek robi mi sie rodzinny zjazd, aby wszyscy sie poznali przed weselem i trzeba odgadac wstepnie co i jak ..

Pozdrawia Panikara Pandi  ;D

Offline moniq

• Chuck Norris
o kurde ja miałam 2 dzieci i nie pomyślałam o szampanie dla nich  :-\
czekam na fotkę welonu
Dziękujemy

Offline Daisy87
  • uzależniony
a u mnie szeptali, że im się rozsadzenie gości nie podoba ;) no sorry ale nie da się wszystkim dogodzić! więc olałam tych marudzących ;) dasz radę a trochę stresu działa mobilizująco :)

Offline moniq

• Chuck Norris
u mnie też ktoś marudził ale im się spodobało jak ich pousadzałam i odpuścili  :P
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak

welon prawie taki jak mi sie wymarzyl - mi sie podoba, zobaczymy co mam powie jutro .. i czy do sukni bedzie pasowac

moniq ten szampan bedzie jakims wyroznieniem dla nich. A goscie zapraszani są i nawet jak nam sie marzy selekcja, to nici z tego ..  :-\

Daisy87  wszystkim nie dogodzisz, ale nie bede sie ze wszystkimi obchodzic jak z jakiem, dorosli ludzie powinni zrozumiec, jak bedzie nikt nie wie  ???