Autor Wątek: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)  (Przeczytany 66385 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Odp: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)
« Odpowiedź #1170 dnia: 29 Marca 2012, 16:45 »
moze jeszcze rapahilin jakis i nospa
wegiel ;D

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #1171 dnia: 29 Marca 2012, 16:55 »
ale to pojemniczek do użytkowania ogólnie?:)
Ja już o swoich gości tak bardzo nie zadbam:D, chociaż o plastrach myślałam, pod kątem odcisków:P, żeby były w łazience;)
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1172 dnia: 29 Marca 2012, 17:46 »
o kurcze, jakie Wy przezorne  :D ja bym na to nie wpadla  :D :D :D

nusiaku a na ktorego kwietnia sie umowilas ?  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1173 dnia: 29 Marca 2012, 18:04 »
jeżeli chodzi o fryzjera to na Wielki Piątek ::), choć trochę się bałam, bo kiedyś poszłam przed Bożym Ciałem, a akurat wyjeżdżaliśmy i płakałam jak szalona jak wróciłam w środę od fryzjera, tak mnie jędza urządziła:P. Miałam wyszarpane wręcz włosy i wycieniowane jakby mnie jakieś szczury obszarpały, a pasemka to była porażka....sama sobie lepiej zrobię;). Jednak tutaj mam dobre przeczucie, no i teraz wiem na co zwracać uwagę u fryzjera i przede wszystkim żeby mówić co i jak w trakcie :D. Z resztą, teraz mam dużo jaśniejsze włosy niż ten czarny brąz co kiedyś nosiłam:) i dużo dłuższe, więc mam nadzieję, że wyczaruje mi coś ładnego:P, ehhh mam ochotę zakwitnąć na wiosnę:D
[/url]  [/url]

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
« Odpowiedź #1174 dnia: 29 Marca 2012, 18:07 »
jak odplamiacz to ja bym wzięła suszarkę jeszcze :)

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1175 dnia: 29 Marca 2012, 18:16 »
suszarka będzie:D, jak pisałam wcześniej mamy tam pokój zapewniony, więc wszystkie szpargały urodowe i akcesoria będę miała w pokoju:). W końcu odpicować się na poprawiny też trzeba:P.
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1176 dnia: 29 Marca 2012, 18:20 »
oooo to pójdziesz swięcić jajka w super fryzurce  :D :D :D jak  ja lubię chodzic do P. Darka  :D  to dla mnie taki relaks i mnostwo śmiechu... :D :D :D  na bank będziesz zadowolona  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1177 dnia: 29 Marca 2012, 18:26 »
tak właśnie myślę, skoro Ty jesteś:D, chcę coś takiego machnąć: http://img.timeinc.net/people/i/2006/gallery/hairlooks/jessica_alba.jpg
bo super się czuję w takich miodowych, złotych refleksach i też mam brązowe oczy i opalam się na złotą oliwkę:). Już kiedyś coś takiego miałam i czułam się kilka lat młodziej :D
Jajka jak jajka, my przed świętami jedziemy z zaproszeniami - chyba właśnie w sobotę:D, bo na święta jedziemy do rodziców P właśnie w tych rejonach mamy większość gości, więc muszę być laseczka, co nie'?:D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1178 dnia: 29 Marca 2012, 18:41 »
fajny kolorek, to chyba balejage ?

nowa fryzurka zawsze pozytywnie działa na mnie :-) p. Darek zapyta Cię pewnie czego oczekujesz, ale możesz też zapytać go, jak on by to widział... ;) :D  zobaczysz, co wymyśli  :D  mi powiedział, że idealny dla mnie kolor to miedziany, a włosy czesane na bok, moje naturalne loki  :D

ale poki co, jestem przy blondzie  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1179 dnia: 29 Marca 2012, 18:47 »
tak tak, to raczej baleyage:)
Na inwencję twórczą p.Darka to ja się mogę zdecydować, ale po ślubie;D, a na razie to idziemy w kierunku wybranym przeze mnie;)
Pewnie mi powie, że najlepszy to średni chłodny brąz hehe;), bo wszyscy mi tak mówią, bo mam ciemne brwi i ogólnie to taki mój naturalny, ale ja się źle w takim kolorze czuję, jakoś depresyjnie na mnie działają te ciemniejsze odcienie:/. Zobaczymy, jeszcze tydzień:D
P.S w rudościach tez się czułam całkiem całkiem:P

[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1180 dnia: 29 Marca 2012, 18:49 »
 :D no ja zamierzam skusić się na ten miedziany, ale jakoś na jesień  :D :D :D  po ślubie grzywkę ścinam  :D wiem, ze będę musiala ją prostować, ale trudno  :D p. Darek jest przeciwny, ale.... jakoś to przeżyje... ;) :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1181 dnia: 29 Marca 2012, 18:55 »
ja po ślubie też grzywkę chyba obetnę:P, nosiłam grzywkę jakieś 8 lat i było ok, ale zapuściłam z myślą o ślubie:) i może zaszaleje z kolorem:D
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1182 dnia: 29 Marca 2012, 19:41 »
co do zmian kolorow to ja mysle zeby zafarbowac sie na jasny blond po slubie, emmo widzialas mnie wczoraj, myslisz ze ladnie by mi bylo? nusiaku ta wklejona fryzurka jest zaje.bista! super kolorek :)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #1183 dnia: 29 Marca 2012, 20:24 »
mi się tam podobasz własnie w takim jakie masz teraz  :oops: :oops: :oops:

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1184 dnia: 29 Marca 2012, 20:31 »
teraz mam naturalny kolorek, ale wiadomo jak to kobieta... cos mnie korci zeby zmienic :) :P ostatnio sprobowalam w photoshopie zmienic sobie kolor, w sumie rewelacyjnie nie wygladalam... wiec nie wiem

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1185 dnia: 29 Marca 2012, 21:41 »
nusiak...jak jedziesz do rodzinki P. no to musiasz sie odsawic...wiadomo ;) mysle, ze takie jasne refleksy beda super(a widzialam Cie więc moge sobie pozwolic na opinie ;D )
anioOlek wlosy masz swietne...nie zmieniaj!plis! ;)

ja rok temu mialam taka grzywe jak anioOlek :)
a po slubie chyba rudy trzasne :) mialam juz wszystkei kolorki, ale nie rudaskowy, wiec sie skusze chyba...z reszta do charakteru pasuje :Swiety: :Swiety: :Swiety:

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1186 dnia: 29 Marca 2012, 21:44 »
mamba nie... slicznie w blond wygladasz! :) a jaki masz naturalny kolor?

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1187 dnia: 29 Marca 2012, 22:09 »
no taki ;D

znaczy ostatnio go troche szamponem podrobiłam, zeby sie blyszczaly i nie byly takie mysie...ale juz sie spralo :P
jutro sobie poprawiam, ale potrzymam dluzej, bo chcialabym o odcien jasniesze :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1188 dnia: 29 Marca 2012, 22:10 »
wow to musze CI powiedziec, ze sliczny masz ten kolorek ;D :D :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1189 dnia: 29 Marca 2012, 22:24 »
eee... :||

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1190 dnia: 29 Marca 2012, 22:58 »
nusiak zajefajny kolor z linka ;D
ja tez nosilam grzywke jakies 3 lata.. ;p ostatnio zapuszczam do slubu wiec tylko wysoko zaczesane sa ;D mam juz mega odrost chcialam sie zpaisac na jutro do fryzjera u dupa ;/ dop w sorde ide.. a juz nie moge patrrzec w lustro ;/
aniolek zostaw te piekne wloski! tak slodko w nich wygladasz ;D taka niewnna niewiasta ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1191 dnia: 30 Marca 2012, 07:42 »
sylwusia Ty w grzywce superaście wyglądasz  :D malinowa...jaka złotowłosa Izolda  :D :D :D

jejku, nie chce mi sie isc do szkoly... :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1192 dnia: 30 Marca 2012, 11:48 »
zobaczcie dziewczyny jaką niespodziankę na ślubie można zrobić mężczyźnie, który lubi sport:D
http://babol.pl/kat,1025465,title,Hymn-Ligi-Mistrzow-na-slubie,wid,14372515,wiadomosc.html?ticaid=6e2eb
[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1193 dnia: 1 Kwietnia 2012, 10:36 »
Witajcie niedzielnie:), wczoraj miałam totalny dzień świra, rano pojechałam na zaliczenie - zmarzłam okropnie, zmokłam itp... Byłam wściekła, bo miałam myć okna a tu taka pogoda, że masakra... Ale ja jestem uparta, więc jak pojawiło się trochę słońca, to zabrałam się za te okna, zmieniłam firany... żeby urozmaicić sobie bardziej ten cudowny wolny dzień, wzięłam się za generalne sprzątanie mieszkania, które trwało do 19:00..., ale żeby mi nie było nudno oglądając tv o 20:00, została mi sterta prania do wyprasowania hehe..Umordowałam się strasznie.
Do tego w piątek na siłowni się zamyśliłam i przywaliłam sobie ciężarkiem w kolano, na szczęście nie w rzepkę:P, ale zrobiła mi się taaaaaka śliwa. Teraz wiem, że przed ślubem tydzień na siłkę chyba nie pójdę?:D, bo jak później na poprawinach cała w posiniaczonych nogach?:P
Siniol jest nadal i do tego boli, ale smaruję i mam nadzieję że szybko zniknie:)

Dodatkowo poszłam sobie wczoraj obadać solarium niedaleko, bo tak pomyślałam, że skoczyłabym ze 2 racy po 5-6 min (chociaż nie jestem zwolennikiem trzaskania się na mahoń:P), wygrzałabym się trochę i przyrumieniła przed świętami (bo znów będę słyszała teksty, że blada jakaś jestem i chuda i pewnie mam jakieś choroby....hehe). Wchodzę do tego solarium i normalnie miałam ochotę uciekać:P, ale z grzeczności zostałam zapytać co i jak...Mówię wam, w życiu bym tam nie poszła, bajzel, właścicielka wyglądała jak chodzący rodzynek (brązowa i pomarszczona), i szałowe ceny 70gr za min na super brązujących łóżkach hehe. Pani od razu by mnie wrzuciła na najmocniejsze, mimo tego że wspomniałam, że cały poprzedni rok się nie opalałam i nawet w wakacje chodziłam wszędzie z SPF50:P.
Na szczęście mam sprawdzone miejsce, gdzie dbają o klientów i wiem że łóżka są dobre, mam zamiar skoczyć w przyszłym tygodniu:), a później to już słonko będzie mnie opalało:D

Jak fajnie, że za tydzień święta:P, będziemy rozdawać zaproszenia kolejne hurra:D
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1194 dnia: 1 Kwietnia 2012, 11:04 »
a gdzie ta sprawdzona miejscowka? :P gdzies w naszych okolicach?

co do silki to u mnie to standard...jak nie ciezarkiem sobie przyloze w kolano...to uderze o ten sprzet co sie nogi tak rozchyla ::) i zawsze to samo miejsce...permanentna sliwa ;)

ja mam sterte prasowania na dzis wieczor... :-\ :-\ :-\

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1195 dnia: 1 Kwietnia 2012, 11:09 »
no ja na tym sprzęcie już staram się uważać, ale na początku to siniak na siniaku;D
Jedno na Śmiałego "Pod Klonem" - to solarium pamiętam jeszcze z czasów LO:P, więc jest długo ha ha
Drugie na Wyzwolenia przy fali, chyba Majorka? tam mają takie łóżko co najpierw się bada jaka jest skóra, a później bezpieczne opalanie niby...
Jednak w tych 2 miejscach (jak kiedyś korzystałam z solarium) to było ok, a Pod Klonem, wiem że obsługa jest rzetelna i dbają o sprzęt;) - moja koleżanka tam chodzi cały czas i jest zadowolona, bo nigdy się nie spiecze, tylko tak stopniowo:)
Szkoda, że taki kawałek z dojazdem, ale chyba wolę dojechać niż później poparzenia leczyć.

W naszej okolicy są jeszcze jakieś solaria, ale po wczorajszym....wolę już nie chodzić na rozeznanie terenu:P

Współczuję:). Mnie jeszcze czeka generalne sprzątanie szafy i wymiana ubrań zimowych na wiosenno letnie:D, już wczoraj wymiękłam i nie dałam rady:P
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1196 dnia: 1 Kwietnia 2012, 11:26 »
no ja niestety nie mam cos sprzatac w szafie, bo jak sie przeprowadzalismy w pazdzierniu to zrobilam czystki...co nie noszone wydalam, co zniszczone wyrzucialm i sie okazalo, ze nie wiele mi zostalo...buuu :'(...a ja tak lubie miec duuuzo :Uu: :Uu: :Uu: ale z kurtkami i butami zimowymi tez juz czas porzadek zrobic...

a na ktorym solarium tutaj bylas kolo nas...bo wlasnie poszukuje czegos w ookolicy, ale nie chce wygladac jakbym z pola zeszla ;D z burokiem na twarzy ;D wiec bede przynajmniej wiedziala, do ktorego nie isc :P

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1197 dnia: 1 Kwietnia 2012, 11:30 »
a tak ogolnie do gdzie do LO chodzilas...skoro Smialego bylo w okolicy? :drapanie: :drapanie: :drapanie:

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1198 dnia: 1 Kwietnia 2012, 11:34 »
wysłałam CI na priv miejsce, które wczoraj odwiedziłam:P
Tzn ja pamiętam to solarium z czasów LO, bo mieszkałam niedaleko więc tam chadzałam:P
Do LO chodziłam w zupełnie innym kierunku:)
To solarium to bardziej Jagiellońska, na rogu:)

Ja muszę zrobić taką czystkę, bo dużo rzeczy mam po prostu za dużych...nawet spodnie z zeszłej wiosny odstają mi w pasie...z jednej strony plus, a z drugiej strony to będę musiała pokupować trochę szmatek
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1199 dnia: 1 Kwietnia 2012, 11:54 »
jejku, ja chyba tez będę musiala skorzystać z solarium,choć nie znosze i skóry mi bardzo szkoda....powód: nad łopatkami jakieś krostki mi wyskakują, mini pryszczyki itp.  :-\ :-\ :-\ :-\ wrrr.... a solarium trochę je podsuszy...bo jak wyskoczę w sukience ślubnej z krostaki czerwonymi na łopatkach i barkach... :-\ jejku, a myślalam, że bede miala moja ...porcelanową cerę corki młynarza... :D :D :D
swoją drogą, jesli wypali plan ze skracaną sukienką, to blade nogi mi się nie widzą...

u mnie masakra z opalaniem, bo strasznie dlugo trwa nim sie zarumienię...inni juz dawno strzaskani na czekoladę, a ja....delikatnie muśnięta slonkiem tylko....

nusiaku, moja krawcowa szyje nie tylko ślubne suknie, w galerii jej "produktow" są także inne ubranka, ale pamiętam glownie sukienki najrozniejsze
Klara 2014r.
Dominika 2017r.