Autor Wątek: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)  (Przeczytany 66768 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Odp: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)
« Odpowiedź #1530 dnia: 12 Czerwca 2012, 13:33 »
wiadomość z ostatniej chwili :D, wszystkei te egzaminy zaliczyłam :D, a z tego co najbardziej się bałam mam 5,0 ;D, gdyby nie fakt, że jutro praca to bym się uwaliła ze szczęścia ;D, no ale w sobotę będzie kolejny powód do świętowania ;D
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1531 dnia: 12 Czerwca 2012, 15:00 »
Witaj nusiaku!! :D

Przede wszystkim gratulacje z okazji zdanych egzaminow! :D juz z glowy ufff, jeszcze obrona ;)
Ale jestes tak dobrze zorganizowana osobka, ze wszystko CI przyjdzie i pojdzie latwo :)

|Dobrze, ze macie duzo rzeczy ogarnietych i omowionych wczesniej, to znacznie ulatwia sprawe pozniej, mniej do zalatwienia w ostatnim tygodniu przed weselichem :)

butki bardzo ladne, teraz i mi sie takie przydadza, musze sobie kupic cichobiegi ;)

co do ksiazek to daaawno nic nie czytalam, ostatnio tylko jakies ustawy, rozporzadzenia a teraz OWU firm ubezpieczeniowych haha no i forum wiadomo ;) ale kuzynka da mi ksiazke o ciazy i pologu wiec to bedzie teraz lektura nr jeden :D

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1532 dnia: 12 Czerwca 2012, 18:12 »
Tak się właśnie zastanawiam, czy bronić się teraz czy we wrześniu, no ale zobaczę jak to wyjdzie:)

W piątek mam przymiarkę;), muszę jutro ładnie poprosić w pracy, abym w piątek pracowała krócej - tak abym podskoczyła przed przymiarką do rodziców i zmyła makijaż itp, żeby nie upaćkać mojej cudnej sukni ;D. Nie wiem jak ze zdjęciami, bo aparat nam cały czas coś szwankuje, ale może da radę:). Po przymiarce jedziemy do Jachtowej.

Właśnie szukam jakiś ciekawych drineczków orzeźwiających na sobotę :P, co by się komponowały z przekąskami, jakie uszykuję :D.
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1533 dnia: 12 Czerwca 2012, 18:29 »
ach czemu akurat teraz ten Twoj aparat szwankuje :D

ja sie bronie we wrzesniu, mam tylko nadzieje, ze moj stan pozwoli mi na to :)

z drinkow to polecam mohito oczywiscie :D ach jakie pyszne drinki byly na weselu, jakie kolejki u nich byly :D

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1534 dnia: 12 Czerwca 2012, 18:45 »
mojito jest pierwsze na liście ;D mniam mniam :). Aparat ma już swoje lata, więc może nadszedł jego czas... ;). Ale na panieński poproszę świadkową żeby wzięła swój ;D

Hehe mam nadzieję, że się w suknię zmieszczę ;D, bo ostatnio sobie pozwoliłam na takie niezdrowe jedzonko, np wczoraj pizza, dziś drożdżówka hehe, ale mam akurat taką fazę cyklu, gdzie mam ochotę na różne rzeczy - np kiedyś jadłam słodkie, a zaraz miałam ochotę na kiszonego ogórka ;D, na samym początku P się dziwił, ale już chyba przywykł;) i ja też, zawsze przed 3 plastrem mam takie fazy, a po tygodniu mi przechodzi i mogłabym nic nie jeść ;D.
A jakiego mam smaka na kotlety mielone, które są w domku mniam mniam :D, doprawione pikantnie... hehe szkoda, że w domu będę ok. 21.00 i na noc takie jedzenie.....
Kurde, że faceci nie mają takich problemów ;D
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1535 dnia: 12 Czerwca 2012, 19:45 »
oj ja tez teraz mam zachcianki jakich malo  :bredzisz: :D teraz chodzi za mna mega tuczacy kebab!! ale przytyje w ciazy!! ze 20 kilo jak nic  :waga:  :D :D :D a tesciowa zrobila wczoraj malosolne i tez juz czekam na niecierpliwoscia  :obiad: :Tuptup: na niedzielny obiad (zawsze jezdzimy w niedziele pogadac i zjesc przy okazji )

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1536 dnia: 13 Czerwca 2012, 07:40 »
gratuluję zdanych egzaminów!!!  :D :D :D

ja chyba ostatnio troszkę przytylam, bo ciągle coś jem - a drożdzówki to codziennie  :D :D dzien bez drozdzowki to dzien stracony  :D :D :D a nie biegam, bo nie mam kiedy  :P

w sukienkę na pewno się zmieścisz - nie przesadzaj  :D :D :D

chętnie bym Cię w niej zobaczyla....pamietaj o fotkach z przymiarki!!!  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1537 dnia: 13 Czerwca 2012, 12:51 »
Ja dzis jade do salonu moja suknia poprawiona czeka na mnie.. ;) ciekawe czy bede piekna ;)
Ja mam zachcisnki tez ale ja corka kucharza to nie moze byc inaczej ;))
Nusiak w salonie jest plyn do demakijazu przeciez ;))

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #1538 dnia: 13 Czerwca 2012, 12:58 »
HEHE, ale się w jednym czasie z sukienkami zeszłyśmy :)
Moja jutro do odbioru :D Wczoraj była przymiareczka kolejna.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1539 dnia: 13 Czerwca 2012, 18:14 »
Ja muszę mieć swoje kosmetyki:) i muszę się odświeżyć, inaczej będę miała dyskomfort, tym bardziej że na nogach od 6:00 a przymiarka na 14:30 ::)

Na szybko Wam wrzucam mój look na sobotę :D byłam ze świadkową na zakupach i znalazłam jeszcze piękniejszą bluzeczkę ;D za całe 29.99zł :D.
Fotę robiłam sobie sama jak zwykle, więc sorry że z lustra hehe:D

Na panieńskim będzie nas 5, ale to fajna piątka więc już się bardzo cieszę:D

Na zdjęciu ucięłam nogi, ale mam te buty w kolorze fuksji/różu z deichmana:)

Uciekam od komputera, będę dopiero jutro bo dziś mam trochę do zrobienia :)
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1540 dnia: 13 Czerwca 2012, 18:23 »
bluzeczka fajniusia  :D  szkoda, że nie ma ramiączek - nie będzie się zsuwala? u mnie na bank by zjeżdżala  :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1541 dnia: 13 Czerwca 2012, 21:56 »
tak tak tak ekstra bluzeczka i spodenery tez ;D
i fajne dlugie chude nogi ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #1542 dnia: 13 Czerwca 2012, 22:51 »
a mi się wszystko bardzo podoba, szczególnie to połączenie kolorów !!!

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1543 dnia: 14 Czerwca 2012, 09:14 »
WOW! Slicznie wygladasz :D :D :D a nozki jakie masz chudziutkie ladniusie :) hmmmm zazdroszcze  ::) ::)

kolorki tez fajne :)

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1544 dnia: 14 Czerwca 2012, 11:09 »
Dziękuję, ale mi miło :D, nie będę ukrywać że lubię swoje nogi hehe, to chyba jedyna część ciała do której nie mam zastrzeżeń ::).

Torebka z bliska, tak jak obiecałam, ale kolor nie jest w pełni oddany, bo to aparat z telefonu :/  (ale kolor bluzki bardzo intensywny na tym zdjęciu)

Ponieważ look wymaga dopracowania w najmniejszym szczególe, to zakupiłam wczoraj lakier inglota, na żywo jest śliczny taki turkusowo-zielonkawy :D, a także kolczyki - miały być na początku wiszące, ale odpuściłam sobie ::)

P jak mnie wczoraj zobaczył, bo mierzyłam wszystko przed sobotą, to zbladł ;D i dobrze, niech pamięta że jak się odstrzelę to nie ma zmiłuj :brewki: hehehe

Bluzka nie będzie zjeżdżała, tzn. ma silikonowe wykończenie i ogólnie lekko usztywniane miseczki, ale ja z moim małym biustem niestety i tak muszę ubrać stanik, bo inaczej wyglądam płasko ::), ale ze stanikiem jest super! :D. Zresztą ja bardzo lubię tego typu bluzki - bez ramiączek :D

Co do panieńskiego, wiem tyle że dziewczyny będą ubrane w jeden kolor, bo ja mam się wyróżniać :D, przyjdą do mnie o 18:30... u mnie bibka hawajska, a później niespodzianka dla mnie - już się nie mogę doczekać:D.
Wiecie ja lubię organizować różne imprezki, więc na sobotę planuję coś dobrego na przekąski do drinków porobić:D, a drinki jak pisałam orzeźwiające - wpadłam na pomysł, że pożyczę z pracy takie ramki (mamy je na ceny) formatu a5 stojące i powkładam w nie przepisy na drinki, które wybiorę i ustawię je na stole :D
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1545 dnia: 14 Czerwca 2012, 14:19 »
Zadbalas o kazdy szczegol kochana niezle

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1546 dnia: 14 Czerwca 2012, 19:01 »
Bo ja jestem krejzol na punkcie organizowania czegokolwiek ;D. Wszystko musi być dopięte na ostatni guzik i dograne :D
Menu na sobotę:
- deska serów + winogrona i orzechy włoskie
- oliwki
- mini grzanki z bagietki ( do smarowania np. pastellą, której zakupiłam w promocji 4 rodzaje ;D)
- koreczki 2 rodzaje (lubię robić i jeść koreczki ;D)
- paluszki krabowe tak na zagryzienie (tez lubię ;D)
- sałatka z kurczakiem wędzonym i granatem
- sałatka z paluszkami krabowymi (bardzo prosta w składzie)

Będziemy mieli gości na noc, więc jedzenie się nie zmarnuje jak coś zostanie ;), ale wszystko robię w rozsądnych porcjach:).
Do tego będę piekła takie cienkie paluchy drożdżowe na słono, do zagryzania są dobre.

Do tego mam obrus hawajski i naszyjniki hawajskie, kwiaty do dekoracji, świece zapachowe, śmieszne balony ;D
Wiem, może to dziwnie wygląda, że ja to szykuję sama ale JA TO UWIELBIAM :D. Od momentu wyjścia z domu wkraczamy w plan mojej świadkowej, którego szczegółów nie znam ;D

Na pewno zrobię zdjęcia, a tych pyszności co się nad nimi napracuję to na pewno ! :D

Chyba nie będę przez te 3 dni tu często zaglądać, bo jutro mam zabiegany dzień, w sobotę jeszcze bardziej :), także w razie coś to zdam relacje w poniedziałek na pewno:)

P.S na sobotę mam nawet naszykowaną playlistę z muzyką, która rozpala we mnie wspomnienia z młodzieńczych lat spędzonych na parkiecie haha ;D i takie tam inne fajne utworki stare i nowe:), napaliłam się normalnie jak szczerbaty na suchary :skacza:
[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1547 dnia: 14 Czerwca 2012, 19:04 »
zapomniałabym o najważniejszym! wybrane drinki to: Blue Lagoon, Polish Mojito (z wódką, bo już nie chcę szaleć i kupować jeszcze rumu), Sex on the Beach :D i Green Line (taki z plastrami ogórka zielonego). Także będzie picie :pijaki:, później tańce :cancan: 
także dico ponad wszystko :D :disco:
[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1548 dnia: 15 Czerwca 2012, 15:07 »
Jestem po przymiarce, czekają mnie jeszcze dwie :D, bo najpierw musieliśmy suknię skrócić, dodatkowo podpięto ten tył i jestem tak bardzo zadowolona, że słów mi brak :D. Suknia ma mini tren, który będzie na guziczek podpinany  - teraz jest podpięty materiał :D. Na następnej przymiarce doprowadzimy do ładu boki - te marszczenia.
Zastanawiam się teraz nad fryzurą, pokażę jutro zdjęcie fryzjerowi i będziemy działać :D
Jak Wam się podobam (taka rozczochrana i zdyszana bo leciałam z pracy:D )
Panie pochwaliły mój wybór bizżterii, chociaż w pewnej chwili zastanawiałam się czy nie jest zbyt wyróżniająca się, ale kit z tym ja jestem sroka i kocham błyskotki :D.

Teraz na szybko zjem coś i czekam na rodziców P i samego P i jedziemy do Jachtowej.

P.S spać nie będę teraz mogła, suknia będzie mi się śniła :D, a już wiem że salon Vivien zrobił na mnie kolejny raz bardzo dobre wrażenie :D
[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1549 dnia: 15 Czerwca 2012, 15:09 »
i przepraszam, że mało się udzielam w innych wątkach. Od poniedziałku będę miała mniej na głowie, to będę więcej pisać nie tylko u siebie ::)

Jestem zauroczona moją suknią  :Zakochany:
[/url]  [/url]

Offline martikapa
  • forumowicz
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #1550 dnia: 15 Czerwca 2012, 15:47 »
Suknia śliczna:) a jaka Ty chudzinka jesteś:)
A jak tren będzie odpięty to już w ogóle będzie bosko

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1551 dnia: 15 Czerwca 2012, 15:53 »
powiem tak- tak suknia na ciebie czekala.. wygladasz w niej przeslicznie... na prawde tak sadze... ;)
ja tez zaraz jade ;p moja jzu bedzie skrocona wiec co nei co zobacze ;p;p bo moja ma taki piekny dol z koronki i na ostatniej przymiarce jej nie bylo  ;D a dzis bedzie ;D ;D

ogolnie jak roibisz sexc on the beach? ;D uwielbiam tego drinka uwielbiam to malo powiedziane ja kcoham ale nie umiem zrobic a zeby kupic zawsze mi szkoda aksy bo najczesciej 18-22zl.. ;]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1552 dnia: 15 Czerwca 2012, 15:53 »
prześlicznie!!! cudownie!!!
na modelce sukienka wyglada bardzo ładnie, ale kiedy zobaczyłam tę fotkę  :szczeka: :szczeka: :szczeka:

będziesz przepiękną panną młodą nisiaku  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1553 dnia: 15 Czerwca 2012, 19:25 »
stanowczo stwierdzam, ze wygladasz szalowo!!!  :szczeka: :szczeka: :szczeka:tylko te kosci na ramionach mmnie troche martwia...  :nie: ale Ty chyba cala jestes taka chudzinka co? bo nozki tez masz szczuplutkie bardzo. nie sluchaj mnie w sumie... chyba CI zazdraszczam haha :D

jeszcze raz napisze, ze wygladasz szalowo! a suknia jest przepiekna!! :D

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1554 dnia: 15 Czerwca 2012, 19:39 »
Dziekuje za miłe słowa. Właśnie wracamy z zakupów..padam na twarz. Te kości to taki mój "urok" :). Ważę 58,5 kg więc jest akurat:D, na te obojczyki moja babcia narzeka :P, co ja zrobie;). P.S po wizycie w Jachtowej z Rodzicami głowa mi pęka, zbankrutujemy..bedzie dodatkowo wiejski stół i bimber, wedzony wegorz i beczka piwa na poprawiny..muszę to przetrawić:p
[/url]  [/url]

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
« Odpowiedź #1555 dnia: 15 Czerwca 2012, 20:34 »
ślicznie wygladasz w sukni :)  Bardzo zgrabnie i leciutko :) zwiewnie! :D tego slowa mi brakowalo :D

...kurcze ..chyba zaczne szukac pracy w salonie z sukniami :P normalnie mi teskno ;) bym sobie poprzymierzala jeszcze :D

mam pytanko odnosnie salatki o ktorej napisalas... z kurczaka wedzonego i granatu.. brzmi smakowicie.. mozna liczyc na przepisik? :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1556 dnia: 15 Czerwca 2012, 22:32 »
AnioOlek zazdraszcza i ja też ::) :Uu:  mam fetysz wystajacych obojczykow, wiec dla mnie Twoje "galezie" sa cudowne :Serduszka: awwwwwwww :brewki: :brewki: :brewki: :brewki:
niestety ja mam tylko  fetysz :'( o wystajacych obojczykach nie ma mowy :-/ a buuuuuuu...

Co do sukni.........po prostu wyglądasz idealnie!!!i bizu na prawde swietnie pasuje :)
Na odbiciu w lustrze wlosky wygladaja jakbys juz miala upiete...taki niski koczek bedzie Ci pasował :) i welon tak wpiety od gory ale nisko jak kiedys wklejalas  :tak_2: :tak_2: :tak_2:

Menu i driny----->WOW!!!
Mowilas cos, ze nad fryzjerem tak.... ::) :drapanie: ehehe :P
Mam nadzieje, ze na moj panienski chociaz w polowie wszystko bedzie tak ogarniete :D

a powiedz jak nasza silka? chodzisz jeszcze? albo zumba ???

dawaj przepisy! ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1557 dnia: 16 Czerwca 2012, 22:08 »
Super kieca ;D

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1558 dnia: 17 Czerwca 2012, 17:07 »
Hej dziewczyny:D, piszę na szybko.... bo dziś odpoczywam,alko ze mnie paruje i ogólnie jestem ledwo żywa, ale panieński był SUPER :D, tylko się udundałam że hej ;D

Chociaż bałam się, że coś pójdzie nie tak bo od rana wczoraj wszystko się sypało:
- fryzura ślubna-próbna, masakra tak rozczarowana nie byłam dawno, fryzura nie wytrzymała nawet 10 minut spaceru, bo od fryzjera poszłam do Mamy, a Mama jak mnie zobaczyła to ... ::) śmiało powiedziała co myśli. Byłam taka wściekła, miałam makijaż na 14:30, a ja od 13:00 juz nie miałam co z sobą robić, poszłabym połazić po sklepach, ale najzwyczajniej było mi wstyd w tej rozdmuchanej przez wiatr szopie (raczej taka fryzura powinna się trzymać....), tym bardziej że miałam wpięte kwiaty i wrażenie moje było takie, że wszyscy patrzą i mi współczują tak koszmarnej ślubnej fryzury!
 Na makijaż czekałam, ale w końcu siadłam na stołek, tutaj byłam zadowolona od początku do końca :D, makijaż trochę mocny, bardzo podkreślone oko, na początku dziwnie mi było, ale nawet P jak po mnie przyjechał to nei marudził:D, jednak ustaliłyśmy, że do ślubu będzie o ton jaśniejszy:).

- wróciłam do domu i teraz tak, włosów od nowa nie będę myć, bo szkoda mi makijażu a i czasu niewiele, więc upięłam jeden bok, z tyłu powpinałam wsuwki, reszta włosów normalnie była puszczona, nakręciłam je na lokówkę i wyglądałam....cudownie :D !!!! wiem już jak chce mieć włosy, ale szkoda że sama sobie to musiałam uczesać:P. Do ślubu oczywiście sama się nie uczeszę, ale nie pójdę na pewno tam gdzie wczoraj.... Świadkowa już mi kogoś znajdzie :D. Moja fryzura była tak trwała!! nawet jak się obudziłam to loki były i tak chodzę do teraz i straszę naszych gości hehehe, bo nie miałam siły iść myć włosów, tym bardziej że jak pisałam wyżej mam zgon :P

- panieński był super, byłyśmy na baletach, relacyjkę zdam później ;)

Mój kochany P, wstał rano (jakby nic nie pił, a chłopaki też dali mocno :P), posprzątał wszystko po mojej imprezie, załadował zmywarkę, a to co trzeba umył, zrobił śniadanie dla nas i naszych gości :D, po śniadaniu posprzątał. Ja poszłam sobie poszłam pospać trochę, ale obudził mnie zapach smażonych kotletów :D i modliłam się, żeby to było u nas hehehe i jaka niespodzianka, obiad się gotuje :D. Zjadłam obiad i tak dogorywam :P, ale w końcu żołądek pracuje.

Właśnie spojrzałam na suwaczek, 20 dni :O ło matko :D

Aaaa najlepsze jest, że idąc na makijaż spotkałam.... moją złośliwą Babcię, skrytykowała jak tylko mogła, a włosy to już..... Oczywiście wmawiała mi, że się głodzę bo mi kości wystają i mam doły (obojczyki), ale to już taki mój urok :D

P.S dostałam fajne prezenciki :D, sexi bieliznę na noc ;) czerwoną, kajdanki i przydatne gadżety każdej żonie: wałek, bat itp ;D. Dostałam też podwiązkę od mojej Świadkowej, jakieś zboczone słodycze ;D.

Na siłkę nie chodzę, na zumbę też nie - nie mam po prostu kiedy :)
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1559 dnia: 17 Czerwca 2012, 17:35 »
FOTKI KONIECZNIE!!!!!!!!! ;)