Witam

No i mamy 19 tydzień
Samopoczucie super

jedynie ból kręgosłupa na dole pleców jest najgorszy... Poza tym waga od początku 2,5 kg na plus

Dzidzia się wierci i kopie nawet tatę

Apetyt wraca na normalny tryb. Jem często ale mało i miesko nadal bee

Owoce i warzywa nadal w ilościach nieograniczonych i jem wszystko ze śmietaną

Nawet młoda marchewkę

Pycha

Weekend spędziłam tradycyjnie na działce. No i byliśmy w Kazimierzu w piątek. Piękne miasteczko

Wszyscy patrzyli się jak na nienormalną jak wdrapywałam się po schodach na górę

Patrzyli na brzuch i się dziwili

Faktycznie było mi ciężko ale powolutku... po 2 schodki...jakoś sobie radziłam. Po tej wyprawie dzidzia nie ruszała się i bałam się że coś jest nie tak ale najwidoczniej była tak ululana ze spała sobie przez cały dzień. Bo na następny dzień od rana się wierciła

Ciekawe po kim to takie ruchliwe ?

Zdjęcia z Kazimierza wkleję pewnie za jakieś 2 tygodnie bo robiliśmy je aparatem siostry Roberta gdyż nasz pojechał z moim teściem na wycieczkę. Ale zdjęcia brzuszka są już
Ogólnie spędziłam ten weekend pracowicie bo po tym jak Robert strzygł trawę ja wycinałam trawkę dookoła drzewek i sklaniaka.
Strasznie się umęczyłam i wiem na pewno ze taka praca dla mnie jest za ciężka bo nie mogłam się podnieść z bólu kręgosłupa

Wkurzyłam się troszkę na siebie bo to przez moje głupie zawzięcie - jak zaczęłam to chce skończyć bo tak mało zostało - miałam
leżaną całą niedzielę bo nie dałam rady się podnieść. Dostało mi się od teściowe i męża ale ja uparty osioł musiałam skończyć.
W każdym razie i tak było miło leżakować na kocyczku, w cieniu i przytulona do męża
Wczoraj odebraliśmy teścia z wycieczki po Skandynawii. Przywiózł nam (mi i Justynie ) a raczej swoim wnuczkom misie od świętego Mikołaja - takie pieski Haskie

Śliczne:) no i miałam wątpliwą przyjemność próbowania szynki z renifera i łosia... BLEEEEE śmierdzi jak owca zmielona razem z wełną

Jejku jeszcze 10 dni do usg ( 29 czerwca ) .... Kurcze jak bym chciała wiedzieć kto tak mieszka

Jeżeli mam obstawić po swoich przeczuciach to obstawiam chłopca

ale nawet nie wiecie jak mi jest szczerze obojętne co to będzie czy synek czy córeczka

Ale chcę już wiedzieć kto to jest bo jakoś tak dziwnie mówić bezosobowo "ono"

Hmm... wiecie co mnie zastanawia?. To ze nie mam jeszcze takiego ciemnego paska na dole brzucha.... ciekawe czy to "obowiązkowe" ?
Zdjęcia brzuszka na dole