Nie nie dziewczynki ja w kazdy weekend gdzies wyjezdzam jak nie na działke to do mojej mamy na wies skad pochodze.
_________
Zgodnie z obietnica pisze z samego rana

Co do weekendu to było bardzo sympatycznie bo u mnie w parafii był tak zwany "odpust" z prawdziwymi straganami OK taki jaki pamiętam z dzieciństwa

i po mszy było spotkanie u mojej babci na mała imprezke :szampan Było wesoło oj wesoło
Wrócilismy dopiero w poniedziałek rano i dlatego byłam zdechła
Wczoraj bylismy na zajeciach ze szkoly rodzenia. Jest 7 par rodzących pierwszy raz w tym jedna para spodziewa sie bliźniaków - chłopców OK a reszta to same dziewczynki hehe Bardzo mi sie podobało bo prowadziła je pani doktor z oddziału w którym bede rodzic tzn wszyscy co beda prowadzic zajecia beda na oddziale wiec juz sie znamy :green Nastepne zajecia teoretyczne bedzie prowadził mój lekarz
Fajnie prowadziła bo widac ze jest z powołania lekarzem ginekologiem pooznikiem - jak opowiada o porodach to az jej sie buzia śmieje i ma własne doswiadczenia 4 dzieci

1 dziewczynka adoptowana a 3 synów OK urodziła ich przez cesarke i bardzo załuje ze nie mogła naturalnie ale tak wyszło.
Jak patrzyłam na brzuszki dziewczyn w 30t... 31t to mój na 32 tydzien był najwiekszy
a i jest duzy bo ma 108cm ;ok waga + 11 kg wiec zostało mi 4 kg MAKSYMALNIE ale i jeszcze 6 tygodni
Fajna rzecz sie dowiedziałam ze jak dziecko reaguje na jakas muzyke czyli właczasz a ono kopie na poczatku to znaczy ze mu sie podoba OK no i Mozart jest najlepszy

ale najśmieszniejsze jest to ze dzieci lubia odgłos odkurzacza!!

a no i głos taty

Pani powiedziała ze głos mamy dzieci słysza inaczej niz taty i bardzo czesto jest tak ze tylko tata moze je mówiac uspokoic a mama musi przytulac
jak mi cos sie przypomni to napisze...
Duzo mówiła na nam o terminie porodu i ja juz nie mam pojecia jak go liczyc i który uznac za odpowiedni hehe bo
według OM to
29 pazdziernik i powinnam byc w 35 tygodniu teraz
według usg z 6 tygodnia
11 listopad i tego sie trzymam ze jest teraz 32 tydzien
według usg z 12 tygodnia
06 listopad i to by oznaczało ze urodze 1 dnia 39 tygodnia wiec IDEALNIE i ładna data 06.11.0 hehe
według usg z 20 tygodnia
15 listopad co by oznaczało ze miałabym urodzic w 42 tygodniu wiec o tym nawet nie mysle!
według usg z 28 tygodnia
02 listopad i to by oznaczaqło ze urodze w środku 38 tygodnia i tez jest ok tylko tak na zaduszki ? hehe
Zobaczymy co bedzie na usg ostatnim
Nie chce marudzic ale mam juz dostyc tej ciazy tak troszeczke i szczególnie w nocy :what
w dzien jakos sobie radze ale noce.... bola mnie boki od spania... bola mnie ramiona...zebra... nie moge sie przewrocic na bok aby sie nie obudzic...i 3 razy na siku...
Wstaje spocona jak mysz... jest mi ciagle goraco i duszno ale i tak dziekuje Bogu ze nie chodze w takiej ciazy w czerwcu czy lipcu jak były te upały... Ale i tak jest mi goraco...
Kurcze no....
Ide zajrzec do Was... a no i zjdecia

zrobione z samego rana i mam jeszcze zaprasowania na brzuszku od poscieli