Autor Wątek: Martaxyz11 będzie Mamusią !!!!!  (Przeczytany 76883 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wercia

• Chuck Norris
  • K & M- 10 lat minęło...:))
  • data ślubu: [
Martaxyz11 będzie Mamusią !!!!!
« Odpowiedź #270 dnia: 19 Czerwca 2006, 17:01 »
Ciąża ci naprawdę służy. Wyglądasz suuuper.

Cytat: "Martaxyz11"
Dzidzia się wierci i kopie nawet tatę

Strasznie Ci zazdroszczę.Ja już nie mogę się doczekać kiedy mój aniołek się odezwie. Ale to jeszcze troszkę. Zyczę w dalszym ciągu dobrego samopoczucia.

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #271 dnia: 20 Czerwca 2006, 11:49 »
Naprawde super ... zobaczysz jak już bedzie dzidzia jak Cie kopnie to zobaczysz nawet stupkę :) Moja siostra miała wielki brzuszek i jak dzidzia juz prawie miejsca nie miała to widać było to kostke to nóżke  :mrgreen: słodni widok
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #272 dnia: 20 Czerwca 2006, 11:52 »
Cytat: "wercia"
Ja już nie mogę się doczekać kiedy mój aniołek się odezwie

no jeszcz etroszke :) ale nie ominie Cię to szczęście
Cytat: "madziulek"
to widać było to kostke to nóżke

:)

jejjj :):) suuuper :)
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #273 dnia: 21 Czerwca 2006, 10:47 »
Bosheeee jak Ty pięknie wyglądasz  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Wydaje natychmiastowy dekret o niepokazywaniu tego prześlicznego, bardzo seksownego brzusia i właścicielki  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Żartuje rzecz jasna - pokazuj jak najwięcej fotek bo uwielbiam je oglądać, a to z trzema brzusiami jest boskie  :P

P.S. Powiedz mi proszę czy Ty masz taką karnację czy jednak łapiesz trochę słoneczka? Bo nie wiem jak to z tym opalankiem w ciąży jest - solarium rzecz jasna odpada ale naturalne słoneczko od czasu do czasu...
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #274 dnia: 21 Czerwca 2006, 16:05 »
Cytat: "Tajusia"
Bosheeee jak Ty pięknie wyglądasz

jej  :oops:  dziekuję  :oops:

Powiedz mi proszę czy Ty masz taką karnację czy jednak łapiesz trochę słoneczka? Bo nie wiem jak to z tym opalankiem w ciąży jest - solarium rzecz jasna odpada ale naturalne słoneczko od czasu do czasu

Generalnie oplanie czytaj leżenie plackiem bez kremów z filtrami ZABRONIONE
raz ze "przebarwienia ciążowe" które nie koniczenie znikają po porodzie...a druga sprawa to rak skóry - oczywiste... Do tego dodam ze nie da sie wyleżeć w takim upale bo zemdlałabym chyba po 5 minutach:) Tak czy inaczej ja siedze w cieniu i z kremem z filtrem taki dla dzieci :)
A moja karnacja jest ... może ciemna to zbyt dosłownie...ale opalam sie w 15 minut i to na brązowo :)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #275 dnia: 21 Czerwca 2006, 17:48 »
solarium rzecz jasna odpada ale naturalne słoneczko od czasu do czasu...

W opalaniu dla cieżarnych problemem jest to , że mozna chyba przegrzać organizm czyli krew zacznie szybciej krążyć i moze dojśc do jakiegoś krwotoku lub czegoś gorszego .
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #276 dnia: 21 Czerwca 2006, 17:57 »
Marta też uważam , ze ciaza ci sluzy , zreszta która kobieta nie rozkwita jak jest "błogosłąwiona" :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #277 dnia: 21 Czerwca 2006, 18:01 »
Coś nie mogę sie napisac ...ciagle cos mi do głowy wpada :D
Co do słoneczka to opalałam same nogi u rodziców siedząc z nogami na słońcu a od ud byłam schowana w domku :D i w cieniu ...ale moze z 10 minut się nasiedziałam .
Przed ciażą latałam na solarium co 2 tygodnie teraz niestety (dziwie sie sobie) nawet mnie nie korci , ewentualnie małe opalanie u rodziców  w cieniu lipy :D
Samoopalacze niestety powodują u mnie jakieś liszaje po dłuzszym stosowaniu wiec już nie używam .
Trzeba przezyć lato , a za rok ju z sie będziemy prażyć nad morzem z maluszkami :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #278 dnia: 21 Czerwca 2006, 23:33 »
Marta - wyglądasz obłędnie. Ostatnimi czasy jak ogladam kobiety w ciąży to dostrzegam w nich same piękno- zaczyna to być dla mnie najpiękniejszy okres w zyciu kobiety.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #279 dnia: 22 Czerwca 2006, 08:49 »
Patrząc a nasze forumkowe mamusie można śmiało uznać stan błogosławiony za własnie taki - z ciążą Ci do twarzy :mrgreen:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #280 dnia: 22 Czerwca 2006, 09:34 »
ela, liliann, Maja, Dziękuję dziewczyny za komplementy :)

Z tym, czy komu do twarzy czy nie z ciażą uważam że to zależy od wielu czynników.
Po pierwsze nie mam teraz jakiś doleglowości jak wymioty i nudności, więcej śpię a raczej sie wysypiam więc moja buzia nie jest wymęczona :)
Kolejna rzecz to to że jeżeli ktoś ma odruch dbania o siebie czyli jakiś makijaż, schludny ubiór to z założenia wygląda dobrze. Nie wiecie jak wyglądam rano przed wejściem do łazienki  :mrgreen:
A najważniejsze chyba to miłość i to jak mocno ktos chce tego dziecka :) Jeżeli ktoś jest szcześliwy to po prostu to widać na buzi :) Jestem szczęśliwa i czekam na swojego dzidziusia jak na mały cud w moim życiu, który je odnieni zrobi jeszcze bardziej wartościowym :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #281 dnia: 22 Czerwca 2006, 09:36 »
Martaxyz11, a z Twoją datą ślubu wszystko ok :roll:  :?:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #282 dnia: 22 Czerwca 2006, 09:38 »
Maja, no jakaś bzdura wyszła :) ślub brałam 2005 roku :)

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #283 dnia: 22 Czerwca 2006, 10:51 »
Hmm... wiecie co mnie zastanawia?. To ze nie mam jeszcze takiego ciemnego paska na dole brzucha.... ciekawe czy to "obowiązkowe" ?
Zdjęcia brzuszka na dole  

będziesz miała na pewno, ale trochę później. ale dokładnie nie pamiętam kiedy mi się pojawił.ale będzie. ciąża Ci służy.pewnie będzie chłopak, bo tak ładnie wyglądasz!
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #284 dnia: 22 Czerwca 2006, 10:59 »
Mariolka, aha czyli to nie jest obowiązkowe od początku ?:) e tam jakiś pasek ... najważniejszy objaw to wiercenie sie mojej dzidzi a nie tam paski na brzuszku :)
Ale zauważyłm jeszcze 2 rzeczy .. a raczej mój mąz mi troszkę w tym pomógł  :oops:
chodzi mi o to że mam większą prawą pierś od lewej :)
no i druga bardziej intymna sprawa... to fakt ze nie mam brązowego paseczka na brzuchu ... ale zmienił mi się kolor ... no narządów  :oops:  sa teraz bardziej brązowe ? takie opalone jak sie śmieje mój mąż :)

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #285 dnia: 22 Czerwca 2006, 12:01 »
sa teraz bardziej brązowe

Tak to normalne....

Boże jak wy wszystkie wyglądacie ślicznie z tymi brzuszkami...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #286 dnia: 23 Czerwca 2006, 21:18 »
Wiec zapraszam na nową sesje do mnie  :D
Marta jutro(sobota) już sie pochwale czy dziewczynka czy chłopczyk :D

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
20 tydzień
« Odpowiedź #287 dnia: 26 Czerwca 2006, 12:03 »
W piątek po pracy pojechaliśmy prosto na działkę. Tradycyjnie przyszli znajomi i rodzina Roberta która mieszka w tej wsi gdzie mamy działkę. Zjadłam tylko jedną kiełbaskę bo chyba zaczynam mieć dosyć jedzenia z grila :) a do końca wieczór jadłam pomidory :)
Sobota błogie lenistwo :) Wyrwałam troszkę zielska ze skalniaka ale tak dla rozrywki mając na uwadze ze MAM SIE NIE PRZEMĘCZAĆ :) A potem to już leżenie "w lesie" :) Mamy na działce na pierwszym podwórku kilka dużych drzew ( sosna, wiśnia i modrzew) które dają cień. Unikam słoneczka wiec rozkładam sobie stos kocy i jakieś poduszki.. zabieram książkę i tak leże przez całe dnie :) Super sprawa:) piękny zapach ... słoneczko tylko delikatnie miejscami prześlizguje się przez gałązki i daje ciepło :)
Wieczorem oczywiście grill. Tu nastąpił bunt i zjadłam tylko chleb pieczony :) z mizerią :)
W niedzielę rano (nasza rocznica jak sie poznaliśmy) obudziłam się DOPIERO o 8.00. Zawsze mój mąż wstaje wcześniej tak około 6.00 i budzi mnie plącząc się po domku wiec nigdy nie pośpię długo. Tym razem obudziłam się dopiero o 8.00. Gdy zaspana i w piżamie wyszłam na dwór mój mąż powitał mnie taki mocnym i dłuuuuugim pocałunkiem (aż teściowa interweniowała śmiejąc się że mnie udusi :) ) Wziął mnie na ręce i zaniósł powrotem do łóżka (silny jest co ? :) Gdy leżeliśmy obok po małym przytulaniu ( niestety musiało być małe ze względu na to ze nie byliśmy sami :) ) Powiedział mi ZE ŁZAMI W OCZACH że mnie Kocha najmocniej na świecie i dziękuje mi za najszczęśliwszy rok w jego życiu. No i się poryczałam... niby nic a tak się wzruszyłam.... Potem przyniósł mi śniadanko takie jakie jem ostatnio czyli: słodkie ciastko i herbata z cytrynką :) a ja mu dałam książkę z dedykacją. Dzień zaczął się BRADZO MIŁO :) Nie było kolacji z racji tego ze wolałam pobyć dłużej na świeżym powietrzu niż wracać do Warszawy. Ale po kościele po południu pojechaliśmy jeszcze na takie wielkie lody do zajazdu, który jest przy trasie niedaleko działki :)
A dziś znowu poniedziałek... No i zaczynamy 20 tydzień :):):):):) Zdjęcia są robione na szybko bo troszkę zaspaliśmy rano ale są :) czuję się bardzo dobrze tylko coraz bardziej kręgosłup mi doskwiera... a tak to nie mam innych dolegliwości.
W czwartek idziemy na usg... jej dopiero w czwartek :)

buuziaki

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #288 dnia: 26 Czerwca 2006, 12:13 »
No ładnie teraz jak czytałam twoją opowieść to też się poryczałam.....

Brzusio śliczny, mamusia jest promieniąca od szczęścia....czegóż chcieć więcej...

Duże buziaczki dla Was :D

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #289 dnia: 26 Czerwca 2006, 12:14 »
Agnieszka, jej nie płakuniaj :)

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #290 dnia: 26 Czerwca 2006, 16:31 »
Martus jak ty slicznie wygladasz  :Daje_kwiatka:  !!!!!!  :na_ucho:  Cos mi sie zdaje,ze bedziesz miala synka   :dzidzia:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #291 dnia: 26 Czerwca 2006, 17:48 »
W czwartek idziemy na usg... jej dopiero w czwartek  

Już w czwartek !!!!!!!! Zleci i to zybciutko :D
Gratuluje oczywiscie tobie i sobie półmetku :D
Nie moge sie doczekać porodu :D

Offline Pyrdulka

• entuzjasta
« Odpowiedź #292 dnia: 26 Czerwca 2006, 17:49 »
Ja stawiam na córcię!!!
Tak piękną jak mamusia  :mrgreen:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #293 dnia: 27 Czerwca 2006, 09:30 »
anetka161, - mówisz syn ...
Pyrdulka, - stawiasz na córcie ...
Dziewczyny dziękuję za komplementy  :oops:
Cytat: "ela"
Nie moge sie doczekać porodu

Taa... jeszcze troszkę :)

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #294 dnia: 27 Czerwca 2006, 12:23 »
Bardzo mi się podobaja takie zadbane kobiety w ciąży , tzn ładnie wyglądają ...niektóre dziewczyny wogóle o siebie nie dbają i wyglądają okropnie, A ja uwazam że w tym okresie od kobiety powinien bić taki blask    :Serduszka:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #295 dnia: 27 Czerwca 2006, 13:23 »
Cytat: "madziulek"
A ja uwazam że w tym okresie od kobiety powinien bić taki blask

:D tak :) zgadzam sie z Tobą tylko to czasami nei jest łatwe... mi włosy przetłuszczaja sie tak na drugi dzień  po umyciu :( pryszcze mam jak nastolatak  a nie chce nakładać fluidów i pudrów na buzie bo wystarczy zobaczyć co sie dziej e z materiałem gdy spadnie na niego fluid  :twisted: więc wolałabym aby buzia odpoczeła od tych chemikaliów a musze jakoś to tuszować... pocę sie strasznie - na szczęście bezzapachowo i po prawą pachą ale mam cały czas tam mokrą plamę że muszę uważać... włosy na nogach itp. rosną mi jak zwariowane :] a deplacja woskiem odpada bo chyba bym się posikała z bólu :/ i tak cała masa... a wyglądac trzeba :)
jej tylko mam nadzieję ze nikogo nie przstraszyłam bo bycie w ciązy jest super  :mrgreen:

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #296 dnia: 27 Czerwca 2006, 13:29 »
Bardzo łaadnie wyglądasz i dlatego ja stawiam na chłopca.

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #297 dnia: 27 Czerwca 2006, 13:35 »
Gosiaczek80,  - syn...
anetka161, - mówisz syn ...
Pyrdulka, - stawiasz na córcie ...
Mariolka - syn...

hmm... 3 : 1 na synka :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #298 dnia: 27 Czerwca 2006, 14:36 »
Ja też stawiam na chłopca-to forum obfituje w małych facetów, być moze dlatego, ze tych dużych mamy deficyt :roll:

Offline Wercia

• Chuck Norris
  • K & M- 10 lat minęło...:))
  • data ślubu: [
« Odpowiedź #299 dnia: 27 Czerwca 2006, 16:57 »
bycie w ciązy jest super

Zgadzam się z Tobą w 100%. Nic nie jest w stanie "zabić"  tego wspaniałego uczucia gdy jest się w ciąży.Wszystko wtedy widzi się w różowym kolorze... :serce: