No i mamy
28 TYDZIEN Ale zleciało..... Kurcze to właściwie za 10 tygodni bo nikt mi nie zagwarantuje ze urodze w 40 tygodniu a nie w 38

Osobiście chyba bede sie z tego cieszyc bo z tego co słysze od mam które juz sa PO kazda w 38 -39 tygodniu juz by chciała miec to za soba i cieszyc sie malenstwem z drugiej strony:)
Co do mojego samopoczucia to "nic mi nie jest "

Miewam czasami zgage jak poloze sie na płasko po jedzeniu... czuje sie tez ociezała strasznie. Wszyscy mi mówią ze zaokragliłam sie na buzi... Troszke czuje ze mam opuchniete nogi w kostkach, nie za duzo ale sa jakies ciężkie.
Co do ciężkości...ech... to mam na + 8 kg

a co bedzie za 10 tygodni??

chyba tyje 1 kg tygodniowo !! Niby wedłyg tego licznika to w 28 tygodniu powinnam miec właśnie 76,20 kg i tyle mam ... ale czuje sie strasznie ociężała
W pasie 102 cm

Musze zadzwonic do mojego lekarza i umówić sie na zastrzyk zastrzyk CYTUJE Z Eli wątku: RhoGAM, na wypadek, gdyby dziecko miało grupę Rh+. Dzięki niemu Twój organizm nie będzie wytwarzać przeciwciał w obecności komórek krwi dziecka, które mogły przekraść się do Twojego krwioobiegu. Zaraz po urodzeniu zostanie zbadane również dziecko. Jeśli rzeczywiście ma Rh+, dostaniesz kolejny zastrzyk RhoGAM, tym razem na poczet przyszłej ciąży.
Mamy z mężem konflikt. Przy okazji zrobi mi lekarz pewnie usg. No i mam problem...
Jak wiecie moje Małe nie pokazał sie z płcią... i juz przyzwyczaiłam sie do tego że nie wiem kto tam mieszka i zaplanowałam sobie że to mąz przy porodzie powie mi czy mamy synka czy córeczke jak bedzie mi podawać dziecko

Tak jakos bedzie to romantycznie...
Ale z drugiej strony musze kupic posciel do łóżeczka, jakies śpioszki i inne rzeczy które mozna "podpasować " pod daną płec. Wiem ze sa "neutralne kolory ...ale jezeli to dziewczynka to nie chce miec np. zielonych śpioszków dla niej

tylko z odrobina różu...
Robert tez by chciał wiedziec KTO

bo chce nazywac po imieniu Nikoś lub Ninka....
Ja niby tez... ale gdybysmy mieli niespodzianke do konca to byłoby takie ...takie ...miłe

no i nie wiem..........
chyba byłoby idealnie jakby nie było widać

ale jak bedzie i lekarz zapyta nas czy chcemy wiedziec?
POMOCY !!
Zdjecia brzusia beda jeszcze w tym tygodniu bo pozyczyłam aparat