Dziewczynki dziekuje za odwiedziny
Zaczynamy
31 tydzien Mamy 104 cm w pasie z rana a 107 wieczorem Az sie boje stawac na wage... bo cos czuje ze jest kolejny kilogram i chyba za szybko przybieram na wadze
Czuje sie dobrze nie liczac bólu kręgosłupa np. przy wstawaniu. No i mam kilka drobnych dolegliwosci ciązowych jak np: krwawienie noska.. zgaga...zadyszka...mam ocięzałe nogi...
Ale nie ma co sie czepiac mogło byc gorzej
Nina wierci sie i kopie BARDZO czesto i mocno
Jak wiecie bylismy na weselu mojego kolegi. Było bardzo sympatycznie poniewaz było duzo moich znajomych którzy nawet nie wiedzieli ze jestem w ciązy wiec wyobrazcie sobie ich zdziwienie jak patrza na mnie i widza brzuszek Ninka była wygłaskana przez 10 osób którzy zachwycali sie moim brzuszkiem

Wszyscy zgodnie stwierdzili ze mam ładny brzuzke i wyglądam na szczesliwa i rozpromienioną co oznacza ze ciaża mi słuzy

Ach mówie Wam tyle komplementów ze az wracac sie nie chciało
Niestety w trakcie rozmów dowiedziałam sie ze jest kilka pary którzy bardzo by chcieli juz miec dzidziusia ale niestety nie mogą i czekają...

Przekazałam wiec kilka fluidków ciazowych

Oczywiscie były tez takie "kolezanki" dla których widok kobiety w ciaży działa jak widok UFO ale z czasem im sie zmieni
Bawilismy sie dobrze co prawda ja tylko 4 czy 5 razy zatanczyłam a wiecej czasu spedziłam na rozmowach i robieniu zdjec mezowi podczas wygłupów z moimi kolegami Stwierdziłam ze mgłabym normalnie tanczyc bo czułam sie dobrze i miałam wielka ochote potaniac ...ale jakos tak "nie wypadało" i pomyslałam ze lepiej na zimne dmuchac
ok to czas wkleic zdjecia ...