Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...  (Przeczytany 269916 razy)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Odp: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...
« Odpowiedź #1350 dnia: 16 Listopada 2011, 19:40 »
a tak w ogóle z jakich dzielnic jesteście...?szczecinianki pytam :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1351 dnia: 16 Listopada 2011, 19:47 »
centrum ;p
oo 6-teczka jest meeega ciezka ;] nigdy nie doszlam do konca ;p
ja biegam z kumpleka i kujmplem wiec jest w miare bezpiecznie ;p chociaz tez mam leka na tych bloniach po 21...

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1352 dnia: 16 Listopada 2011, 19:56 »
ja tez niesylwusia ;Dale chociaż poudaje, że chcę skończyć :skacza: chociaż raz nawet 5 tygodni wytrzymałam.....dokładnie za 1-szym razem jak robiłam.....a później to już tylko niezliczone próby po kilka dni :mdleje: :Blee:

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1353 dnia: 16 Listopada 2011, 20:02 »
aha...a ja warszewo

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #1354 dnia: 16 Listopada 2011, 21:29 »
ja kiedyś latem biegałam, starałam się tak ok.  30 min minimum.  W sumie szczególnej poprawy sylwetki nie zauważyłam, ale kondycja się poprawiła.  Muszę powiedzieć, że podziwiam Was dziewczyny, które o tej porze roku biegają, ja za duży zmarzluch jestem ;)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #1355 dnia: 16 Listopada 2011, 22:19 »
ja niebuszewo.

ja też się nie nadaje do biegania zimą. dlatego wole się pogłodzić i oduczyć jedzenia.  Wiem, to nie zdrowe, ale wygodniejsze :P

a co dziewczyny myślicie o torebkach ślubnych? oglądałam sobie parę, jakiś czas temu i uważam, że nie będę miała torebki. Jak dla mnie to nie potrzebny dodatek do wszystkiego.
dzisiaj po raz pierwszy obeszłam całą Kaskadę i stwierdziłam, że zakochałam się we wszystkich dekoratorskich sklepach. Nie wiem jak na tym wyjde finansowo jak się tam wybiorę z zamiarem zakupów...
 i z tego wszystkiego kupiłam coś w stylu wyrzynarki grawerskiej do drewna :D

Offline kmagg

• nic na siłę - wszystko młotkiem :)
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.09.2012r.
« Odpowiedź #1356 dnia: 17 Listopada 2011, 18:26 »
Witam wszystkie zniecierpliwione  :)
Tak się złożyło, że też należę do tej grupy zniecierpliwionych 2012.
Co do organizacji to właśnie jesteśmy na etapie poszukiwań sali i decyzji gdzie - jak dla mnie to droga przez mękę ;/
Pozdrawiam wszystkich i dużo cierpliwości w przygotowaniach życzę :)

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
« Odpowiedź #1357 dnia: 18 Listopada 2011, 13:03 »
kmagg witamy :)

I już jestem po pierwszych naukach mieszane mam uczucia ale było nawet sympatycznie he :) i zamówiłam próbki satyny na buty w rożnych kolorach bo chyba zdecyduje się zamówić taneczne czy któraś z was też ma taki zamiar? Myślę jeszcze nad kolorowymi ale jakoś mam obawy że nie będzie to fajnie wyglądać no i nie wiem.

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #1358 dnia: 18 Listopada 2011, 13:50 »
paulinka, kolorowe buty zawsze fajnie wygladają, np różowe albo jakieś ciemne niebieskie, albo purpurowe. Mi sie zawsze podoba jak PM ma inne budy niz białe, chyba,że te białe są jakies na prawdę WOW :)
Ostatnio na faejsie moja kolezanka postnela takie foto:

Uploaded with ImageShack.us
zdjecie gdzies z jakies stronki na fejsie lubie buty i torebki albo cos takiego, no buty sa urocze, szkoda ze tak wysoki obcas, no i nie jest napisane gdzie mozna je zakupic heheh

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
« Odpowiedź #1359 dnia: 18 Listopada 2011, 16:59 »
no tak tylko ja planuje białe pończochy jaśniutkie i wydaje mi sie że wtedy kolorowe będą źle wyglądać.. chyba ze kupie cieliste ale do białej bielizny znów białe pończochy lepiej pasują . Buty piękne ale chyba mało praktyczne nie wiem jak tu w takich przetańczyć całą noc ja raczej kupie jakieś klasyczne

Offline Gonia90

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25-08-2012
« Odpowiedź #1360 dnia: 18 Listopada 2011, 17:54 »
Śliczne butki :)
ja tak sobie mysle nad zakupem 2 par- jedna na całą ceremonie i tak do 24 jakoś  ;D a inna na niskim obcasiku i mega wygodna po godzinie 24:00  ;D    na ta drugą przewiduje mały fundusz więc raczej się niewykosztuje  :D

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #1361 dnia: 18 Listopada 2011, 18:10 »
buty ładne i zupełnie nie przypominajace ślubne więc ciekawe ale raczej nie wytrzyma sie w  nich tyle godzin przez cała uroczystość

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1362 dnia: 18 Listopada 2011, 19:04 »
wow wow...buty cudowne :Serduszka:

Offline Maakasia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012/2013
« Odpowiedź #1363 dnia: 18 Listopada 2011, 20:37 »
Czy można jeszcze dołączyć do wątku zniecierpliwionych dwunastek? Bo jeśli tak to melduję się i Ja  ;D bardzoo, bardzoo zniecierpliwiona 2012 panna młoda. 

U nas, plany już dość zorganizowane, bo wszystkie ważniejsze rzeczy mamy z głowy, a przede wszystkim salę  :)

Pozdrawiam wszystkie Panny Młode z  2012 roku i . .  gdzieeee takie buty można dostać?! CUDOOO!  ::)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1364 dnia: 18 Listopada 2011, 21:32 »
maakasia witamy :)

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #1365 dnia: 18 Listopada 2011, 22:27 »
Buciki cudowne, ale tak jak napisalam nie jest napisane gdzie je mozna kupic  :'(  Pewnie by trzeba było na necie pogrzebać. Ja mam wysokie butki cos w tym stylu tylko,ze czarne i sa bardzo wygodne bo maja platforme z przoodu wiec ten obcas automatycznie nie jest tak duzy i mozna w nich smigac, na weselu u kuzyna cala noc przetanczylam.

Paulinka faktycznie białe pończochy żle będą wyglądać, lepsze będą cieliste. Ale tak szczerze to czy to ma az takie znaczenie? ehheeh Ostatnio czytalam, ze spory procent par, poprostu po weselu idzie spac  :ziew: bo sa zbyt zmeczeni po calym dniu wrazen na konsumpcję małżeństwa heheheh Ciekawa jestem jak to jest z ta noca poslubna :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1366 dnia: 19 Listopada 2011, 13:51 »
Dziewczyny, jeśli zmienicie potem buty na niższe, to sukienka będzie cała brudna, bo przecież dopasowywana jest do tych, w których do ślubu idziecie.

Ja planuję srebrne buty, bo chcę srebrny pasek do sukienki :-)

Te ze zdjęcia, które wkleiła cherrypie, są cudne :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline katarina25

• forumowicz
  • data ślubu: 30.06.2012
« Odpowiedź #1367 dnia: 19 Listopada 2011, 23:16 »
Cherrypie, szczerze, to jeszcze nie poznałam pary która miała by ochotę na figle po tej masakrze weselnej...także jakoś to będzie gdy rajstopy nie będą pasowały do bielizny ;D
A dlaczego w ogóle chcecie zakładać rajstopy pod długą suknię w lecie? Jedyne co mi przychodzi do głowy to ewentualne obtarcia przy pełnych butach. Czy o to chodzi?
:) :) ;) ;)

Offline Maakasia

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1368 dnia: 19 Listopada 2011, 23:54 »
Ja też nie słyszałam, jeszcze o parze chętnej na skonsumowanie małżeństwa zaraz po ślubie. . no chyba, że moi/nasi dziadkowie ;D Nam zawsze opowiadali, że wszystko wydarzyło się zaraz po weselu, ale to były inne czasy a przede wszytkim działało na nich chyba to, że nie baraszkowali wcześniej, a teraz wreszcie mogli. . . po bożemu :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1369 dnia: 20 Listopada 2011, 10:42 »
witam nowe forumki ;)
ja ponczochy zaloze bo wydaje mi sie to bardziej eleganckie ... tak samo jak do biura latem chodzi sie w rajstopach lub ponczochcach bo takla jest zasada elegancji ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1370 dnia: 20 Listopada 2011, 10:51 »
kurcze....ja wiem, że niby taka zasada, ale chyba tego nie zdzierżę ;D na pewno na poprawiny do krótkiej kiecki się nie zmuszę...pójdę w gołych.....może jestem nienormalna, ale jak dla mnie cieliste rajstopy dodają chyba z 2 kg na nogę :|| :|| :|| :|| :|| a tego mi nie potrzeba :nie: :nie: :nie: :nie: :nie: :nie:

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1371 dnia: 20 Listopada 2011, 10:54 »
znaczy do krótkiej kiecki taaaak...do rajstop do niej NIE-e  ;D namotałam

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #1372 dnia: 20 Listopada 2011, 12:09 »
Zasady sa po to by je łamać  8) Dlatego ja rajstop ani pończoch nie założe... Nie dość,że suknia będzie miała pełno warstewek to do tego rajstopy... chyba bym sie zagotowała :) Są specjalne plasterki, ktore mozna nakleic na noge, aby but nie obtarł. Widziałam, też jak moja koleżanka nakładała taki plaster w płynie ( sztuczna skóra taka) i w ogóle obratć nie miała, a ona w modelingu troche robiła i wybory miss tez ma za sobą, wiec wiele takich dziwacznych rzeczy zna, które działają heheheh

Zawsze do mini przed wyjsciem psika gołe nogi lakierem do włosów, ponoć to taki trik optyczny na redukcje celulitu hehe żeby ona miała jakiś to ja rozumiem :) Sa tez takie rajstopy w płynie do psikania nóg, świetny efekt daja i mozna je zmyc od razu wieczorkiem,problem z tym, ze troche moga pobrudzić ciuch no i trzeba kogos poprosić aby rownomiernie je napryskał na nas :)

Offline kmagg

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1373 dnia: 20 Listopada 2011, 12:37 »
Witam witam :)
Co do bucików ze zdjęcia - no to normalnie dech w piersiach zapiera na ich widok :) najchętniej to bym sobie postawiła je na stoliku i podziwiała codziennie :)
Co do rajstop pończoch itp.  to moje zdanie jest takie, że fakt elegancja elegancją - ale przecież najważniejsze żebyśmy my czuły się w tym dobrze.  Ja jeszcze nie wiem co założę ale podejrzewam, ze będą to cieliste pończochy bo w takich czuję się dobrze :)

A co do srebrnych bucików i srebrnego paska -  to powiem, że jak sobie to wyobrażę to od razu mi się podoba.   Na pewno sprawi to, że poczujesz się jeszcze bardziej wyjątkowa :) - bardzo mi się podoba i gratuluje wyboru.

Co do mnie to właśnie zarezerwowaliśmy sale (ufff kamień z serca) - więc teraz do dzieła w końcu pozostało do mojego wielkiego dnia tylko 314 dni :)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #1374 dnia: 20 Listopada 2011, 12:58 »
kmagg a gdzie sale macie?
Gabriela
Zofia

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1375 dnia: 20 Listopada 2011, 13:03 »
Gdybym brała ślub latem, to prawdopodobnie byłabym bez pończoch, ale pod koniec kwietnia może być róznie z pogodą. Na dodatek z kościoła do Kubusia jedziemy bryczką , więc jeśli byłoby zimno, to z gołymy nogami bym zamarzła, tym bardziej że ze mnie zmarźluch nr1 ;-) Zatem butki pełne - niektóre srebrne szpilki wyglądają naprawdę bajecznie :-) a do nich albo cieliste albo bardzo bardzo cieniutkie białe pończochy - niektóre są takie cieniutkie niczym mgiełka - i takie właśnie sa dla mnie do przyjęcia :-)

właśnie kmagg - jaka to sala?
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1376 dnia: 20 Listopada 2011, 13:35 »
plaster w płynie :los: :los: :los: :los: :los: dobre :skacza:

Offline kmagg

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1377 dnia: 20 Listopada 2011, 14:23 »
Wiecie, ja jestem podejrzewam z drugiego końca Polski - czyli z Podkarpacia a dokładnie Dębica :) a lokal to Moderna - jeśli w ogolę Wam to coś mówi :) bo z tego co patrzę to Wy kobitki ze Szczecina albo okolic.
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję, że powymieniamy się różnościami i doświadczeniami z przygotowań i ślubu jak to jest na dwóch krańcach Polski :)

Offline Maakasia

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1378 dnia: 20 Listopada 2011, 15:50 »
Ja miałam raz w życiu rajstopy w sprayu i powiem wam, że nigdy więcej. fakt, efekt dają ładny ale chyba nic poza tym.  Do jasnej sukienki nie nadają się z powodów jak już któraś wspomniała okropnego(!!) brudzenia się, dodatkowo żeby je jeszcze równomiernie nałożyć. . . hoho. . . trzeba się naginastykować oj trzeba. Prawdopodobnie miałam trzy próby, dwie skończyły się klęską totalną, trzecia - już zostawiona, ale z tyłu na łydkach. . ehh ::)

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #1379 dnia: 20 Listopada 2011, 15:58 »
Maakasia, dlatego najlepiej poprosic kogos o pomoc :) Fakt te w kolorze brudza ubrania, ale sa jescze takie shimmer i one nie zostawiaja sladow, bardzo fajne sa, ale z nimi tez potrzebna jest pomoc, aby ladnie rozprowadzic na nogach, zeby potem w jednym miejscu nie swiecilo sie bardziej a w drugim mniej