nie potrafie pomoc wlasnemu dziecku z glupia kupa
ehh, najgorsze, ze ta kupa to wcale taki niemały problem. U mnie horror trwał prawie rok, z czego prawie 9 miesięcy Ola dostawała leki, żeby kupę po prostu zrobić. I choć dziś robi je prawie codziennie - do dziś odbywa się to nieco inaczej, niż zapewne u większości dzieci. Nie chcę oczywiście straszyć, że u Ciebie tak będzie, bo u mnie problem zaczął sie jak Ola miała około roku, chciałam tylko napisać, że dla większości normalna kupa u dziecka jest na porządku dziennym, a niektórym spędza to sen z powiek

Spróbuj jeszcze raz z czopkiem, może to pomoże. Ale jak będzie się ten problem powtarzał, to będziesz musiała pójść do dobrego specjalisty. Daj pół czopka, powinno wejść bez problemu, wepchaj trochę dalej, bo jak dasz płytko, to od razu wyleci. Trudno - popłacze, ale to dla jej dobra. Może być też od mm, często dzieci po przejściu na mm cierpią własnie na zatwardzenie

. Czytałam, że podobno są w aptekach mleka dla dzieci z tendencją do zaparć, ale nie szukałam, bo mnie juz wtedy ten problem nie dotyczył...
Dużo siły zyczę