Hej dziewczyny!! Na przymiarkę aparat na pewno zabiorę tak więc obiecuję, że wkleję zdjęcia.. bo te z komórki to naprawdę bez sensu

Lolalola witaj serdecznie

Dzięki za szczere opinie

Mka zgadzam się z Tobą w 100%. Lolalola, patrycja dzięki za info!! Jeśli chodzi o kościół to mamy naprawdę dylemat.. jutro jedziemy do Polic Jesienic, bo tam podobno jest śliczniutki kościół.. ma być mały ale nie za mały żeby pomieścił około 120-150 osób (liczę, że dużo znajomych przyjdzie do kościoła.. o ja naiwna hehe

). Wiecie ja na to patrzę troszę z innej strony niż Wy.. duży kośćiół jak np katedra odpada z tego względu, że fotograf robi bardzoooo dużo zdjęć kościoła a nie samej pary.. para jest ale malutka.. Jak jest mały kościół siłą faktu będzie więcej zbliżeń pary młodej.. po drugie jest bardziej kameralnie i jak napisała lolalola wszyscy goście są blisko pary młodej.. Problem polega na tym, że ciężko jest znaleźć kościół mały ale nie za mały i z fajnym księdzem.. Wiecie my mamy dziecko.. nie chcę jakiegoś kazania o nieślubnym dziecku.................

świadkowa ma ślub tylko cywilny.. mam nadzieję, że zgodzi się na jej świadkowanie

no ale musimy szybko się zdecydować, bo trzeba wysłać jak najszybciej zaproszenia...

Jakby co Pomorzany mamy zarezerowane więc się tak nie stresuję
Dziś przyszły zaproszenie (próbka).. Powiem Wam jest REWELACYJNA!!! na prawdę jak na tego typu zaproszenie bardzo elegancko wykonana.. Muszę szybko zlecić je do wykonania i dać dziewczynom, żeby móc Wam wkleić

Jakby co mogę wysłać na priv (jeśli byście chciały

)
Aaaa i jeszcze wpadłam z Marcinem na pomysł na Księgę dla gości.. Będzie to fotoksiążka, na każdej stronie będzie zdjęcie pary gości z wesela, żeby każdy wiedział gdzie ma się podpisać.. a i my będziemy mieli fajną pamiątkę

Pomysł troszkę zgapiony. Jedna para w tym roku miała taki album, ale zdjęcia były wklejone.. W fotoksiążce powinno to dużo ładniej wyglądać.. Co myślicie o tym pomyśle??
Wymyślilam też winietki ale chyba nic z nich nie wyjdzie.. Bo chciałam laserowo wyciąć nazwiska.. ale chyba za drogo to wyjdzie i nie wiem czy któraś firma by się na to zgodziła

Patrycja nie mogę się doczekać jak się poznamy

Zaba, neta, mkarolinka szkoda, że mieszkacie tak daleko