Autor Wątek: Odchudzanko przyszłych Panien Młodych  (Przeczytany 345944 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Odchudzanko przyszłych Panien Młodych
« Odpowiedź #150 dnia: 18 Czerwca 2006, 13:25 »
A wiecie co - ja niewiele schudłam, ale czuję się o wiele lepiej i wydaje mi się, że lepiej wyglądam (dużo osób mi o tym mówi). Pochodziłam na solarium, biorę witaminy z zieloną herbatą oraz solarin max, masuję sobie uda i pupę tym kremem filetowym z avonu i zauważam pewną poprawę wyglądu skóry, jej napięcia i jędrności. Nie mogę się doczekać powrotu do Gorzowa, bo baaaardzo mam ochotę na basen. Jeszcze 2-3 tygodnie i będę pływać, a wtedy efekt murowany! Na solarium byłam już 5 razy (chodziłam co tydzień, zaczęłam od 5 minut), teraz będę chodziła co dwa tygodnie, żeby tylko opaleniznę podtrzymać. Wydaje mi się, że to wszystko na raz bardzo ładnie działa :)

Offline dordi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #151 dnia: 23 Czerwca 2006, 08:38 »
A ja sie biore za siebie od dzisiaj START! :wink:
okrutnie mi sie przytylo i moj Misiek stwierdzil nawet ze mnie takiej nie pamieta(a znamy sie prawie 6 lat...)no i dolozyl mi sie do koarnetu-wiec to taka sugestia,zebym cos z tym zrobila :oops:  :roll:
No i wczoraj nabylam juz karnet doi ACTIVa i zamierzam wziac sie w karby,bo prawda jest taka ze ze mna to jest tak,ze jak nic nie robie to nic i wciaz chce mi sie podjadac,no i ciezko sqamej sie zmobilizowac do cwiczen itp(mialam biegac nawet :roll:  )no a jak juz zaczne dbac o forme i diete to w jakis taki rytm wpadam i mam nadzieje ze tak bedzie i teraz i do wrzesnia zrzuce przynajmniej 6kg :roll:
Trzymajcie kciuki! :D
ps.czy wieciem moze czy Herbalife dziala?bo tak pomyslalam,ze mozeby sie wspomoc jakos...
Dordi

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
« Odpowiedź #152 dnia: 23 Czerwca 2006, 08:57 »
Cytat: "dordi"
ps.czy wieciem moze czy Herbalife dziala?bo tak pomyslalam,ze mozeby sie wspomoc jakos...

nie mam pojęcia  :roll:
Mi się udąło zrzucić 3 kg od kwietnia, a głównie dlatego że próbuję nbie jeść po 19, jakoś nie zmobilizowałam się do ćwiczeń, nie mam na to czasu, wszystko  jak dotychczas oprócz tego że po 19 koniec z jedzeniem, jak jestem bardzo głodna to coś lekkiego np. marchewkę lub jabłko, ale szczerze mówiąc rzadko bywam głodna po tej godzinie  :mrgreen: wiadomo że czasem wyskoczymy na jieś piwko lub lody ale mimo wszystko waga powolutku spada  :mrgreen:
czekam aż szczęście powróci...

Offline dordi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #153 dnia: 17 Lipca 2006, 13:47 »
Ja podobnie jak Liliann wrocilam po dlugasnej przerwie ndo fitnessu :D  i czuje efekty-chociazby w postaci DUZO  lepszego samopoczucie!!!
Liliann a mozna wiedziec gdzie chodzisz,bo skoro w szczecibnie to wybor jest raczej ograniczony.,.a.moze obie chodzimy do Activa? :)
Dordi

Offline Neria

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #154 dnia: 18 Lipca 2006, 11:51 »
Ślub planujemy na 2007 rok, ale "małe" (15-20 kg) odchudzanko postanowiłam powoli rozpocząć :wink:
Mam 170 cm wzrostu i 86 kg żywej wagi :lol:  - to głównie dlatego, że uwielbiam gotować, a co ugotuję to zjem :oops: Mój Misiek też przytył przy mojej kuchni..odkąd zamieszkaliśmy razem.

Planuję dietę ŻM i jakiś niewielki wysiłek fizyczny :D Zobaczymy co z tego wyjdzie..może jakiś licznik odchudzający sobie ustawię, żeby widać było moje postępy - jeśli takowe będą :roll: Mam strasznie słabą wolę :twisted:
:D  14.07.2007r. - Sosnowiec  :D

Offline ronda
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #155 dnia: 16 Sierpnia 2006, 22:41 »
Neria! Jestem z wami!  :jupi:
Mam podobne "wymiary" i wiem jak jest trudno!  :obiad:
Trzymajcie się!

Offline aPo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #156 dnia: 27 Sierpnia 2006, 16:04 »
Cytat: "Neria"
może jakiś licznik odchudzający sobie ustawię, żeby widać było moje postępy - jeśli takowe będą :roll:

polecam licznik ze strony www.dieta.pl  - http://straznik.dieta.pl/index.php

sama się tam odchudzam i jak na razie idzie mi całkiem dobrze. Zostało mi jeszcze 1-2 kg do pełnego sukcesu.

Offline wm

• użytkownik
  • **
meizatanic:)
« Odpowiedź #157 dnia: 6 Września 2006, 15:18 »
heya!!!
mam niezawodny środek, na którym sama schudłam,więc wypróbowany i serdecznie polecam. Koszt to 120 zł mc, codziennie jedna tabletka, w ciągu mc 6-8kg. Zmniejsza apetyt (jem jeden posiłek dziennie lub wogóle) i spala. Rewelka! Uwierzcie że jestem z tych co całe życie się odchudzaja, wszystko próbowałam...najskuteczniejsza jest dieta cambridge, ale szkodliwa bardzo i droga...niezdrowa...
oraz meridia- ale bardzo droga...
zatem polecam meizatanic czerwony, cenowo i zdrowotnie ok, a jakie efekty! Jakkby co to piszcie do mnie, mam numer telefonu, zamawiasz i w ciągu dwóch dni ci przychodzi. Polecam.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #158 dnia: 6 Września 2006, 15:52 »
wm,

podaj mi na priv więcej inf oraz nr telefonu

Offline syla8
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #159 dnia: 7 Września 2006, 16:05 »
Dziwuchy, jestem z Wami!!! tez rozpoczynam walke z kilkoma zbednymi kilogramami. U mnie bedzie ona polegala glownie na RUCHU, RUCHU, RUCHU, malych posilkach co 3-4 godz. i niejedzeniu po 18. zobaczymy jak bedzie. trzymajcie kciuki...
Ale mam inny problem- wzrost.. w moim przypadku to nie 170,czy nawet 180cm wzrostu,ale az 190cm. i z tym problemem za wiele zrobic nie moge- bo to nie nadwaga czy niedowaga... tak wiec bede najwieksza kobietka na weselu i bede sie wyrozniala nie tylko strojem :)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #160 dnia: 7 Września 2006, 19:31 »
Ostatnie dni to dieta wprost za mną chodzi.
zapisałam sie na fitnes (dla większej mobilizacji kupiłam bilet), dziś byłam na pierwszych zajęciach- ledwo dotsrłam do końca (brak kondycji czy jak :roll: ), wczoraj też mierzyłam kiecke , w której chce pójść na wesele w następny weekend, no i efekt był inny niż rok temu, kiedy miałąm ją na sobie ostatni raz (przytyłam 6kg :oops: ). No i jak wracałam z fitnessu to spotkałam koleżankę z LO, którą czasem widywałam, ale teraz zminila sie nie do poznania , mówi że u niej w pracy wszyscy stosują dietę 20 dniową, ale to nie jest ta kopenhaska tylko jeszcze jakaś inna- pierwszy dzien tylko makaron, drugi tylko tyż , potem wołowina+sałata ... i potem nie pamietam, ale efekt po 20 dniach -8;-9kg.
chyba sie wezmę za nią od poniedziałku, albo nawet od niedzieli :wink:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline anik

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #161 dnia: 7 Września 2006, 20:27 »
Witajcie! A ja stosuje diete Montignaka.  W ciagu miesiac schudlam 4kg. :waga:  Od dzis dorzucilam jeszcze codzienna godzine cwiczen na silowni i mam plan w ciagu kolejnego miesiaca schudnac 5kg! Trzymajcie kciuki, oby sie udalo! Pozdrawiam!!! :lol:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #162 dnia: 7 Września 2006, 20:29 »
a na czym ta dieta polega , kiedys o niej slyszalam , ale nie moge skojarzyć :roll:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline ewajasz

• entuzjasta
  • data ślubu: 15-09-2007
« Odpowiedź #163 dnia: 8 Września 2006, 07:59 »
Jejku dziewczyny ja mam 1,64 wzrostu i ważę 55 kg.Chciała bym schudnąć jeszcze te 3 kg.Ja swoje odchudzanie zaczęłam 4 lata temu.Ważyłam wtedy 60 kg. i udało mi się schudnąć 8 kg.!Nie stosowałam żadnej konkretnej diety,poprostu mniej jadłam a częściej,no i ograniczyłam słodycze,które tak uwielbiam i starałam się co drugi dzień jeździć rowerkiem 11 km.Efekt był taki,że w 3 miesiące zrzuciłam 8 kg.I  tak sobie trzymałam tą wagę  ,po 2 latach,nie poszłam do pracy.Właśnie przez pracę przytyłam te 3 kg.,praca siedząca.I jakoś nie mogę schudnąć.Jako,że dużo nie chcę schudnąć to zacznę odchudzanko na wiosnę i myślę,że zdążę:)Oczywiście cały czas się pilnuję i staram się nie jem po 18.:)

Offline skarbek
  • bywalec
  • data ślubu: październik 2007
« Odpowiedź #164 dnia: 11 Września 2006, 19:23 »
Ja w liceum schudłam w 3 miesiące 10 kg.Teraz niestety wróciłam do poprzeedniej wagi-62 kg i 175 cm.Niestety została mi niechęc do ryzu...bo to była dieta ryzowa.Czy któraś z Was zna jakąś dietę która zagwarantuje mi utrzymanie figury do dnia ślubu, chciałabym zaczać od zaraz!!!!!!
"Dzis też bym Cię wybrała"2007

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #165 dnia: 11 Września 2006, 19:50 »
Powiem Ci Marta że ja chyba też nie. Poległam już pierwszego dnia  :pogrzeb:  , zachęciły mnie efekty koleżanki, no i to co wcześniej czytałam o tym (i opinie innych dziewczyn) na innym forum, więc postanowiłam spróbować.
Śniadanie i obiad był jeszcze makaron ( fit, żeby było lepiej :wink: ) no ale na kolacji to już sobie odpuściłam.
Stwierdziłam że nie będę sie katować, bo po co, poza tym  chyba nie jest jeszcze ze mną tak źle :lol: .
tak więc wracam do normalego jedzonka    :obiad:   i  fitnesu  :bicz:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #166 dnia: 11 Września 2006, 19:52 »
A ja zaczęłam od dzisiaj te dietę i narazie się trzymam  :D  
Dzisiaj makaron a jutro....ryż  :mrgreen:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #167 dnia: 11 Września 2006, 19:53 »
Trzymam kciuki Asiu  :ok:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #168 dnia: 11 Września 2006, 20:16 »
Dziękuję dziewczyny  :D  mam nadzieję, że wytrzymam i dieta przyniesie efekty...

Offline skarbek
  • bywalec
« Odpowiedź #169 dnia: 12 Września 2006, 13:49 »
asia a czy mogłąbyś napisac o co dokładnie chodzi w tej diecie, ile trwa no i jakiś jadłospisik, znaczy co dokładnie jeść?Z góry dziekuję

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #170 dnia: 12 Września 2006, 18:17 »
Asia no i jak tam dziś dzień drugi? trzymasz się dalej?? są już jakieś efekty??

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #171 dnia: 12 Września 2006, 18:21 »
Skarbek - wysłałam Tobie dietę na priv  :D
Kasiu - trzymam się, mimo że jest ciężko...nie ukrywam tego...  :?  Wczoraj miałam dosyć makaronu a dzisiaj nie mogę już patrzeć na ryż  :x  Ale czekam z niecierpliwością na jutrzejszy dzień, kiedy będę mogła jeść mięsko - bo ja bardzo mięsożerna jestem  :mrgreen:
A na  :waga:  było dzisiaj 1 kg mniej  8) - jeśli jutro waga znowu spadnie to naprawdę będę się cieszyć, bo wiadomo, że kg w tą czy w tą stronę to nic wielkiego...

Offline skarbek
  • bywalec
« Odpowiedź #172 dnia: 12 Września 2006, 18:35 »
asia dziekuję za diete i gratuluje utraty kilogramka 8) Ja wolę właśnie makaronik i inne takie jarskie obiadki wiec mam nadzieję na dobre efekty.Życzę Ci kolejnych kilogramków w dół.Pozdrawiam

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #173 dnia: 14 Września 2006, 18:09 »
Asiu jak tam dziś Twoja dietka? trzymasz sie nadal? ktory to dziś dzień??

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #174 dnia: 14 Września 2006, 18:44 »
Dzisiaj już 4 dzień :D  Waga wprawdzie nie drgnęła ale głodu nie czuję i jest dobrze.
Najgorzej będzie z dwoma dniami na samej sałacie...nie wiem czy dam radę... :roll:  ale to dopiero za kilka dni, więc nie martwię się na zapas  :mrgreen:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #175 dnia: 14 Września 2006, 18:53 »
to jest też tam taki dzień???nie wiedziałam  :roll: , zaraz jeszcze raz oblukam diete

Asiu zastanawia mnie czy widzisz jakieś zmiany, moze w cm jesli nie w kg, czujesz się lżejsza???

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #176 dnia: 14 Września 2006, 18:58 »
sprawdziłam, rzeczywiście jest sama sałata, ale to już pod koniec :(
kurcze Asiu trzymam kciuki za Ciebie, i mam nadzieję że będę mogłą już nie długo zobaczyć efekty.

Ja póki co dalej chodze na areobik, byłam już 5 razy , za każdym razem ide na co innego. Wczoraj byłam na ABF no i dziś tak mnie mięśnie brzucha bolą że ledwo siedze i nawet śmiać sie nie moge  :)
Jutro znowu ide na wycisk :wink:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #177 dnia: 14 Września 2006, 21:25 »
Czuję się "lżejsza" ogólnie ale na wadze narazie nic nie widać - bo 1 kg to mało...
Pocieszam się jednak, że to dopiero 4 dzień diety - cudu nie będzie po takim czasie  :wink:
Na ćwiczenia zacznę chodzić na początku października - na moje ukochane rowerki  :mrgreen:

Offline skarbek
  • bywalec
« Odpowiedź #178 dnia: 15 Września 2006, 09:15 »
dziś tak mnie mięśnie brzucha bolą że ledwo siedze i nawet śmiać sie nie moge  
Jutro znowu ide na wycisk
kure jak ja lubie to uczucie, przynajmniej wiem ze coś sie z nimi dzieje :lol: Moja mamuśka kupiłą sobie ostatnio AB Gimnica i też mam okazje poczuć jak to przyjemnie boli.
a co do dietki to myślałam,ze nie dam rady ale mój przyszły jak o niej usłyszał to stwierdził,ze jemu tez się przyda, a wiec będze miała wsparcie.On jest bardziej miesozerny ale we dwoje raźniej :lol:
 [/quote]

Offline anik

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #179 dnia: 18 Września 2006, 13:46 »
klaudia, i wszytski zainteresowane dieta Montignaca babki - polecam lekture http://metodamontignac.republika.pl/index.html

Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!