dziewczynki -kochane jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Asiu- już nie wymyślam- cieszę się tym co i kogo mam!!!!!!
A co do zakupów- dlatego będę chodzić ...prawie przypadkiem hihi
A co u nas??
w tygodniu Miłek był podejrzany - jakies wymiotowanko w poniedziałek.., spał na głodniaka(sam nie chciał butli) i spał do rana

A we wtorek zwymiotował niani po obiedzie,ale po jakichs 15 minutach (ja jej kazałam dać syropek Miłkowi.. i to dlatego

) Ale moja kochana p.Helenka poszła sama z nim do lekarza!!! Bo się zmartwiła

A że nasza p dr to jej koleżanka- to ich przyjęła poza kolejnością. No i okaząło się,że to przez syropek.Że należy podawać 2 godziny przed i 2 godz po jedzeniu. Noo i tak się teraz stosujemy.I poza tym lekko gardęłko zaczerwienione tylko i kaszelek -lekki Czyli niby ok. No i Miłęk w sumie miał mały katarek nawet i już więcej nie wymiotował.
Ale był marudek cały tydzień.
Ale poza tym ok.
ozgadał się okrutnie, słownik jego nas powala, a jego teksty,minki do tego - nie do opisania.Merkunek wie,hih-bo chłopaki sa podobni i tylko Miłek próbuje dogonić Kubika,ale jeszcze mu daleko

Najgorsze tylko jest to,że musimy cyba kupic akumulatorki albo ładowarke z bateriami do aparatu... Nie mam w podorędziu aaratu,jak kiedyś ii ubolewam z tegoo powodu.
No to tyle.Chyba więcej nie ma nowości. "Siamana" to śmieciara

a "psiapsiam" to przepraszam. Jeszcze ma "tani" nie wiem dlaczego-ale oznacza - dziękuję. A resztę to w sumie powtarza prawie prawidłowo

Aha, na spaceri z wózkiem już dawno nie chodzimy - no chyba,że daleko do miasta gdzieś.
A jutro z tatusiem pójdzie na dwór bo mamusia zaczyna chodzić na basenik

Mam karnet za darmo od siebie z pracy - mamy swoją nauczycielską godzinkę na 15.30 i zamierzam jutro zrobic kilka kilometrów w wodzie

AAAAAAAAA, zapomniałabym Wam powiedzieć - zapisałam Miłka na listę (razem z naszymi koleżankami ze skwerku i ich chłopakami) oczekujących na rytmikę!!!!!!

zajęcia sa od 2 roku życia,dlatego poszłyśmy zapytać,czy sa kolejki,czy już sie zapisywać itd. I okazało się,że jak będą miejsca wolne,to już od teraz możemy chodzić

Toteż poczekamy na telefon.
A zajęciaa polegaja oczywiście na zabawach przy muzyce(jak rytmika w przedszkolu) i jeszcze podobno jakieś zabawy - rozpoznawanie kolorów itp.Zajęcia sa 2 razy w tyg po 45 min i koszt miesięczny - 80 zł.Uważam,że to niedużo. A Miłęktakk się garnie doo tańca,że trzeba to koneznie wykorzystać

Dzieciaki będa tańcowały, a my bedziemy plotkowały

to tyle

Znów się rozpisałam

Pozdrawiamy serdecznie