Autor Wątek: Aluś nasz cały świat  (Przeczytany 184515 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
Odp: Aluś nasz cały świat
« Odpowiedź #480 dnia: 3 Września 2010, 14:31 »
no jeszcze jest drugi problem ale o tym nie będę tu pisac  ;) no nic mam nadzieje ze chirurga nam doradzi i skonczy sie na strachu  :-\
jade zobaczyc o której przyjmuje do szpitala, moze ją dzis
jeszcze zastane

mlody mi wyslal wiadomosc za wczesnie  ;D

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #481 dnia: 3 Września 2010, 14:33 »
Oj to trzymam kochana kciuki za obie sprawy!!!

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #482 dnia: 3 Września 2010, 17:20 »
O kurcze, nie wesoło z tymi paluszkami :(

A Tobie gratuluję wygranej walki z rozstępami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja z butkami na zimę poczekałabym jeszcze z miesiąc, albo i półtora, przecież nie wiesz, jaką stópkę będzie miał Aluś?
Wiadomo, że muszą być buciki jeszcze ciut większe, żeby skarpeteczki grubsze założyć itd.

Patyśka jeszcze w czerwcu nosiła 17, a teraz już 19 ma an styk. Mam nadzieję, ze stópka zaczęła jej tak rosnąć wraz z chodzeniem i "nadrabia", bo  nie wyobrażam sobie 4-5 zimowych miesięcy i 3-4 numerów do przodu!

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #483 dnia: 3 Września 2010, 18:02 »
Mamy przyjsc dopiero w poniedziale, juz na szczescie kartoteka bedzie wyciagnieta wiec spoko, do poniedzialku bede w niepewnosci.

A co do butków, bylam dzis, przymierzalam 22 ale sa bardzo duze, i narazie sie wstrzymam bo 21 niestety nie ma.
Mojemu bardzo pomalu rosnie nozka, jeden nr urosl mu przez 5 miesięcy  :o, wiem ze to sie moze zmienic. No ale on teraz ma 19, jedne buty ma 20 i na gruba skarpete sa ok  ;)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #484 dnia: 7 Września 2010, 21:29 »
Hej, co tam u Was? Jak Aluś?

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #485 dnia: 8 Września 2010, 09:12 »
Witocie  ;D

Zaraz jedziemy do lekarza bo sie rozchorowal moj maluszek, tzn tatus go zarazil, jestem zla na niego bo mowilam zeby sie nie zblizal do malego jak chory to nie sluchal. A teraz mlody chory a tatus to ma gdzies i od 3 dni siedzi na budowie a ja sie w nocy mecze z malym, bo ma okropny katar.
Ale na szczescie mlody umie smarkac w chusteczke  ;D.
Od wczoraj rozchulal sie z hodzeniem na calego  :D gania po calym mieszkaniu, a jak upadnie na ducie to sie cieszy  ;)

cos mam nie tak z netem i wlasnie siedze na meza komie z tym ze tu nic nie dam rady robic ani zdjecwkleic ani nic  :-\, muse mu powiedziec zeby mi naprawil mojego.

Madziu nasze spotkanko wciaz aktualne z tym ze troche pozniej jak mlody wyzdrowieje, tzn ja z nim wychodze ale na chwile a pozatym nie chce by ciebe zarazil  ;)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #486 dnia: 8 Września 2010, 15:44 »
dużo zdrówka dla Alexa  :-*
ta pogoda taka beznadziejna.Siostrzenica po dwóch dniach w przedszkolu się bidulka rozchorowała.

Super że umie smarkać  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #487 dnia: 8 Września 2010, 18:19 »
Współczuje :-\ kurujcie się :)
ja w sumie też mam katar, ale na szczęście mały... co do spotkania- uzgodnimy inny termin i będzie ok:)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #488 dnia: 8 Września 2010, 18:57 »
 boze jakiego byka wyzej zrobilam  :-\, mialo byc chodzeniem, siedzna na meza kompie a tu ta klawiatura nie raz mi nie pisze tych literek ktore chce, moj komp nie chce dzialac, tzn musze zrobic formata b mi net nie dziala, zaraz zawioze go szwagrowi bo na innych to nie to samo  ;D

Po lekarzu spoko, mlody ma male przeziebienie, katarek jest ale nie jest najgorzej  ;)

Tak mi sie chce spac, a jeszcze musze po meza jechac

Wczoraj wypucowalam cale autko, teraz jest czysciutkie, wstyd bylo go otworzyc, normalnie taki burdel tam byl  :D, a ja tak nie lubie.

Dzis sie zapisalam do fryzjera, treba jakos wygladac na nasz wyjazd na chrzciny, ale zastanawiam sie czy nie zrobic sie na brunetke  ;D, chcialabym jakis cieply brązik.

Mlody dzis sie zmeczyl tym chodzeniem, i padl wczesniej  ;)

Madziu zgadamy sie co do spotkania  ;)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #489 dnia: 24 Września 2010, 12:14 »
Hej laseczki  ;D widze ze moj wątek pomalu umiera smiercia naturalną  :D, no ale coz takie zycie.

Co u nas , u nas dobrze mlody wlasnie spi wiec korzystam, ja za to odrana na duzych obrotach, sprzątam, piorę bo jutro wyjezdzamy  ;), praktycznie wszystko juz ogarnelam, zaraz lece na poczte jak mlody sie obudzi bo mam kilka paczek do wyslania ;)
Mlody calymi dniami biega jak szalony i kazdego dnia odkrywa cos nowego  ;D i ja rowniez, kocham tego moje lobuziaka nawet jak jest nie dobry, choc nie którzy by rzec mogli ze to monotonia spedzac tyle czasu z dzieckiem ale moje zycie nie jest monotonne ciagle cos nowego sie dzieje, ciągle gdzies lazimy z mlodym a to na jakis nowy plac zabaw, a to sobie gdzies nad wode jedzeimy, jak trzeba cos zalatwic to rowniez biore mlodego pod pache i zalatwiam  ;)
Ostatnio codziennie mlody chodzi po babcie do przedszkola i z godzinke sie bawi z przedszkolakami, dzieci go uwielbiają noi on tez ich lubi, ostatnio jakas dziewczynka oberwala od mlodego w glowe klockiem  :D ale nawet sie nie rozplakala  ;)

Zakupilam mlodemu juz na zime wszystko tzn zostaly jeszcze butki jakies drugie ale juz mam upatrzone to tylko kwestia czasu i pieniedzy bo z tym ostatnio u nas krucho, budowa wyzera nas od srodka  :D

Mamy dzis piękna pogode, w krótkim rękawku normalnie chodze od wczoraj, super uwielbiam taka pogode  ;D , zresztą kto jej nie lubi.

Na podróz wszystko przyszykowane trza tylko zapakowac do torby. Oczywiscie moj synek ma najwiecej rzeczy  :-\
Zdj ecia będą po powrocie  ;)

Milego dnia

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #490 dnia: 24 Września 2010, 22:14 »
A gdzie jedziecie?? Miłego wyjazdu ;)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #491 dnia: 24 Września 2010, 22:53 »
dzieki  ;) do Kazimierza  ;D

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #492 dnia: 29 Września 2010, 13:27 »
To czekamy na te zdjęcia!

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #493 dnia: 29 Września 2010, 14:18 »
Paula wrociliscie juz?:)
czapka przymierzona, jest git, wielkie dzieki! :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #494 dnia: 29 Września 2010, 16:47 »
Hej!

Tak wrocilismy tylko malo czasu mam na forum teraz , bo mamy tyle zalatwien  :-\, no ale juz mam spokoj wiec jestem.

Reniu super ciesze sie  ;), i to ja dziękuje wiesz że gdyby nie Ty to moj komp by nie dzialal  ;D

Pozniej postaram sie cos więcej napisac, na chrzcinach bylo super, zdjęcia tez są  ;)

Idę teraz wkoncu maluszka mojego nakarmic bo glodny

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #495 dnia: 29 Września 2010, 21:38 »
Hej dziewczyny.

U nas jakos leci, maly jest kochanym lobuziaczkiem, przytulaczkiem  ;), daje buzki uwielbiam to  :Zakochany:

Moze co nie co o wyjezdzie napisze, sama podróz nawet jakos poszla (4,5 godz autkiem), mlody przespal pol drogi, a  na miejscu bylismy gdzies ok 22 i tu dopiero sie zaczęlo, bo mlody sie obudzil i gdy go chcialam wsadzic w lozeczku to zacząl tak wrzeszczec, ze pol nocy ryczal, az musialam go wziąśc do siebie ale co, myslicie ze to pomoglo, nie ! bylo gorzej, dopiero jak sie polozyl na mnie przytulil bardzo mocno, usypial, no ale przeciez tak sie spac nie da  :-\, co go odlozylam robil okropny halas, a jak kladalam go obok mnie na lozku bylo jeszcze gorzej, wkocu sie wkurzylam i wlazlam z nim do lozeczka  :D, wiem wiem glupi pomysl ale poskutkowal, szybko usnąl, a ja jakos wypelzlam i poszlam spac, a raczej padlam.

Na drugi dzien byly chrzciny o 10 wiec trzeba bylo wczesniej wstac, a ja padnieta, ale jakos dalam rade. Imprezka bardzo udana, i mlody bardzo dlugo, odziwo wytrzymal, bo az do 21, pozniej poszedl sie ladnie kapac i grzecznie spac, juz sam w swoim lozeczku  ;)

Pobawil sie z dziecmi bo bylo ich tam troszke, i w ogole byl bardzo grzeczny tam. Nawet fotograf sie mlodym zachwycal, ze ma tak piekne niebieskie oczy, i chodzil za mlodym robiąc mu ciągle zdjecia, a Alex szczerzyl zęby przed obiektywem i nic a nic sie nie bał.

Ahhhh w ogole to wczoraj dzwonil gosciu z tvn do mnie ale o tym to juz kiedy indziej opowiem  :D

Wczoraj przyjechala szwagierka ze swoim dzieckiem i dzieciaczki dzis sie calydzien bawily, ale ten maly cos jakis dziwny jest nawet tak uwaza szwagierka, bo jakies zapędy mordercy ma  :-\, ciale dusi Alexa i ciagnie go za wlosy, a mlody przeciez nauczony od malego z dzieciaczkami bo przeciez ciągle chodze do mamy do przedszkola, a ten nie umiwe sie bawic z dziecmi, mam nadzieje ze mu to przejdzie bo szwagierka ma byc tu 3 tygodnie  ;D

No dobra nie zanudzam wkleje kilka fotek  ;D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #496 dnia: 29 Września 2010, 21:44 »
W drodze do Kazimierza, zaliczony plac zabaw

Kazimierz

słodki spioch

nie ma jak zabawa z dziecmi

a ku ku

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #497 dnia: 29 Września 2010, 22:06 »

moj robaczek

Offline amika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #498 dnia: 30 Września 2010, 06:23 »
Widać że mały zadowolony z wypadu :)
Ile tam dzieci było  :o :o

Ciekawa jestem co za pan dzwonił z TVN-u   ;)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #499 dnia: 1 Października 2010, 10:58 »
Hej!

Ale mi zlecial ten tydzien  :-\, a od poniedzialku mąz juz do pracy, a my mamy rocznice slubu i nie wiem co wymyslec  ;) ale nad tym jutro sie będę zastanwiac.

Wczoraj mialam jakis dziwny dzien juz nie pamietam kiedy bylam taka spiąca, padlam wczoraj bardzo wczesnie  ;)

Ciekawa jestem co za pan dzwonił z TVN-u   ;)

Kilka dni temu odbieram jakis dziwny nr telefonu, gosciu przedstawia sie ze dzwoni z tvn, ja zdziwiona ale ciągnę dalej rozmowe, okazuje sie że pan zaprosil mnie do programu dla mam dzieci uczestniczących w castingach  :D, ja zdzwiona bo przeciez nie bylam na zadnym castingu, otoz chodzi o to ze jakis czas temu dostalismy zaproszenie dla malego na casting w Warszawie ale będąc teraz na tych chrzcinach jakos nie bylo czasu tam podjechac i to olalismy  ;)

Ogolnie gosciu dostal nr od pani ktora to organizowala,no ale ladnie podziękowalam i rozmowe zakonczylkam  ;D

WLasnie czekam na kuriera bo ma odebrac przesylke odemnie, no ale jakos sie doczekac nie moge  :-\, pozniej jade do męza na budowe, szwagierka przyjechala to mam z kim gadac ta,m  ;D

Ogolnie nie jezdze ostatnio do tesciów bo tesciowa sobie uwalila ze mamy isc na wesele na ktore isc nie chcemy tzn nawet nie tyle ze nie chcemy ale oni u nas nie byli tzn mloda para, ani nie zadzwonili z zyczeniami to po co mamy d nich isc o beznadziejnie, i z mezem podjelismy decyzje ze nie idziemy, a tesciowa ostatnio sie mnie pyta czy pojdziemy na wesele ja jej ze nie bo po pierwsze oni nie byli po drugie z kasą krucho bo mamy budowe itp a ona do mnie to ona nam da na to , ja jej ze nie chcemy isc i juz, na co ona znowu ze ona i tak nas na to namowi, bo isc musimy  :-\
Ale bylam wsciekla jak jeszcze raz mi wspomni na ten temat bo wesele za ydzien to doslownie jej cos hamskiego powiem.

Budowa brnie do przodu juz sie doczekac nie mogę kiedy sie skonczy i będzie mozna w srodku porobic co nie co. Juz mam swoje wizie salonu, pokoi i ogolnie wyglądu domu, dobrze ze z męzem mamy takie same gusta i we wszystkim sie zgadzamy  ;D

Najbardziej sie nie moge doczekac umeblowania pokoiku dla malego

Kupilam wczoraj malemu narzędzia z bajki pan zlota rączka  ;) on uwielbia majserkowac (po tatusiu) ahhh i jeszcze na all wylicytowalam dwa fajne domki do zabawy ciekawe czy malemu sie spodobaja.

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #500 dnia: 2 Października 2010, 23:00 »
Super foty, słodziutki Maluszek! A Ty też Nikola świetnie wyglądasz!

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #501 dnia: 3 Października 2010, 10:10 »
 :D dzięki , a jezeli chodzi o mnie to jeszcze nie moge na siebie patrzec bo mam ok 10 kg nadwagi  >:( ale walcze ;)

Wczoraj zrobilam przemeblowanie w naszej sypialnio/zabawkowym pokoju  ;D, jest teraz wiecej miejsca i maly ma wkoncu swoj kacik.
Ahhh jak sie nie moge doczekac jak będę meblowac pokoic malego w naszym nowym domku, ale to dopiero w przyszlym roku.

Noi maly zrobil przed chwilk,ą taki syf ze czeka mnie dzis sprzatanie, a na dodatek ja dolozylam i wysypalam przez przypadek kaszke  ;D

Jeszcze zapomnialam napisac ze na tych chrzcinach byly same Alki tzn byl Aleksander, Olek, Alek, i nasz Alex  :D

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #502 dnia: 3 Października 2010, 10:36 »
Ha ha ha a ja mam równe 10.... niedowagi  ;D ;D ;D

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #503 dnia: 3 Października 2010, 11:10 »
oddam ci je chętnie  :D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #504 dnia: 3 Października 2010, 21:08 »
Witam!

Ale u mnie cisza jak makiem zasial brrrrrr

Jutro mamy 2 rocznice slubu i nie wiem co wymyslec, hmmmmm moze do kina pojdziemy, no nie wiem.

Ahhh i dzis nam sie zatęsknilo z mezem za uk, nie wiem czy znowu nie pojedziemy  :D

Na allegro wlasnie mlodemu wylicytowalam plaszczyk  ;D, wiecie co powinni zamknąc allegro, albo moje konto  ;)

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #505 dnia: 4 Października 2010, 09:55 »
Ja dopiero sprzatałam, a już nie widać! Na szczęście wreszcie troszkę męzu poogarniał wczoraj, zwłaszcza swoje ciuchy. A znowu mnie czekają porządki, bo w czwartek mama przyjedzie, wprawdzie na jedną noc, ale zawsze. I być może babcia na cały weekend.

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #506 dnia: 4 Października 2010, 10:12 »
Ja wczoraj posprzatalam a dzis juz maly zrobil balagan  :D, a tak w ogole to mam dzis zly dzien, a mialo byc tak pieknie, nie wyspalam sie, bo spc nie moglam w nocy, juz na nogach od 5 jestem, pozatym rano mąz mnie wkurzyl bo tescie sobie upiepszyli zeby wziąl Alusiowe autko elektyczne dla siostry synka, no doslownie az chodze sami nic nie kupią a moje rzeczy by rozdawali nawet nie moje tylko Alusiowe, szok!!!!
Wiecie ja bym nic nie miala przeciwko tylko nie dosc ze to dziecko wszystko psuje, bo juz kilka zabawem polamal malemu, to mąz by zabral swojemu zeby dac siostrzęcowi  :(

No dobra juz nie marudze, dzis mamy 2 rocznice slubu ale jakos mi sie odechcialo wszystkiego!

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #507 dnia: 4 Października 2010, 11:36 »
Oj, mu drugą mieliśmy zupełnie nieudaną! Mężu wrócił wściekły z pracy, a mi nie wyszła kolacja - nowy przepis, totalnie nieudany. I jeszcze jakoś też źle się czułam.

Ale Wam życzę cudownego, pełnego słońca i ciepła dnia, tygodnia, miesiąca, kolejnego roku i tak aż do końca życia!

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #508 dnia: 4 Października 2010, 11:57 »
Dzieki Karola, mam nadzieje ze tak będzie, choc nie ukrywam ze nie jest tak super !

No ale z lepszych wiadomosci, mlody spi juz jakis czas ja ogarnelam mieszkanko, jeszcze tylko zostalo mi odkurzyc, zmyc podloge i bedzie git  ;)

Piekna pogoda, slonko swieci a odemnie wieje  :D i najgorsze jest to ze nie wiem jak sobie poprawic humor.

Offline amika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #509 dnia: 4 Października 2010, 22:29 »
Gratuluję 2 Rocznicy Ślubu    :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: