Autor Wątek: Aluś nasz cały świat  (Przeczytany 185278 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
Odp: Aluś nasz cały świat
« Odpowiedź #930 dnia: 23 Lutego 2011, 19:41 »
mam nadzieje ze syn bezproblemowo na noc pojdzie spac
Fajnie ze juz jestes

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
« Odpowiedź #931 dnia: 23 Lutego 2011, 19:49 »
Ja tez sie ciesze  ;D, wejsc na forum moglam tylko pisac nie dalalm rady, a tyle mialam do napisania ale juz zapomnialam co mialalam napisac  :D, pozatym że jest u nas tyle sniegu i bardzo zimno to w sumie nic nowego sie nie dzieje. My po chorobie to narazie odpuscilam sobie dzisiejsze wyjscie co by malego nie narazac na ponowne zachorowania.

Musze sie wziasc za segregacje ubranek  wkoncu ;)

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #932 dnia: 23 Lutego 2011, 20:00 »
u nas tez snieg i zimnoo tak ze z domu sie nie ruszam ..brr jak ja czekam na wiosne niecierpliwie...
Jak bedziesz miala posegregowane ciuszki i bedziesz chciala sprzedac daj mi cynk na priv:) Na zdj odrazu rozpoznalam ciuszki z Wojcika:)
DObrze ze choroba was opuscila

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #933 dnia: 23 Lutego 2011, 20:37 »
gdyby nie to że trza dziecię nakarmić to powiedziałabym eee tam nie rozbieraj nic się nie stanie jak pośpi w ubraniu  ::)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #934 dnia: 23 Lutego 2011, 20:44 »
Spoko maluch przebrany na spiąco, tzn pampers, a raczej na lęząco, w lozeczku nawet sie nie skapl  :D, butle na spiocha dostal i dalej spi  ;D 

cudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #935 dnia: 23 Lutego 2011, 21:24 »
a to super ze sie udalo:) u mnie by to nie przeszlo..moj ma bardzo czujny sen..a juz mialam nadzieje ze po mezu bedzie mocno spac..

Offline żonka

• maniak
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #936 dnia: 23 Lutego 2011, 21:50 »
To oby już spał ładnie do rana.  :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #937 dnia: 23 Lutego 2011, 21:58 »
Moj tez jest bardzo czujny, ale jakos poszlo  ;D, spi i juz raczej bedzie spac do rana przynajmniej tak mi sie wydaje  ;)

Nawet tv idzie, ja na kompie wiec chyba mu nie przeszkadza  ;)

A ja zrobilam sobie wieczor wspomnien, ogladalam zdjecia wszystkie jakie mam na kompie, i te przed slubem, i te jak mlody sie urodzil boze jak to wszystko szybko zlecialo.

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #938 dnia: 23 Lutego 2011, 22:11 »
oj leci szybko..ja za miesiac mam roczek a iedawno sie o szkraba staralam...fajnie tak powspominac

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #939 dnia: 24 Lutego 2011, 14:09 »
Moje dziecko przespalo spokojnie calą noc, ale wstal o 6 rano, ja dolegiwalam oczywiscie, a on sie wyglupial w łózeczku  ;)

Teraz moje dziecko spi juz 2 godz i nawet nie wchodze tam sprawdzac zeby go nie obudzic, bo tak fajnie cichutko jest, ale pewnie zaraz wstanie.

Ja dzis zrobilam sobie sama krzywde, normalnie tyle lat uzywal prostownice a dzis pierwszy raz sie oparzylam :-\

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #940 dnia: 24 Lutego 2011, 16:05 »
Ja naprawdę stałam się fanką spania/zasypiania Aluśka!!!

Wprawdzie nie mam co narzekać, bo Pat troszkę osłabiona po wymiotach jest i spała dzisiaj 12 godzin i potem jeszcze 1 w ciągu dnia, ale zapomnij o karmieniu przez sen, przewijaniu itd. Jak się ją rozbudzi to już koniec. Niedawno chciałam jej dać butelkę, ale zupełnie nie pamiętała jak się z niej korzysta, hehehehe. Butla blisko rok nie była używana.

No i też z niecierpliwością czekam na wiosnę, mam tak dość nie tyle sniegu, co tego całego ubierania się itd. Wychodzimy codziennie ze 3-4 razy a samo ubieranie zajmuje 20 min ;/

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #941 dnia: 24 Lutego 2011, 17:26 »
Uuuuuu a palec czy ucho???

Ja też Karola chcę już wiosnę... My to wcale nie wychodzimy w taką pogodę :(

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #942 dnia: 24 Lutego 2011, 19:07 »
to fajnie pospal. Ja mialam wstawania w nocy.. Teraz mlody zasypia ale jak bedzie spac..nie mam pojecia

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #943 dnia: 24 Lutego 2011, 19:12 »
Palec ale juz jest dobrze , mialam pianke na oparzenia, wybawienie  ;D

Maly wlasnie siedzi na nocniku, ciekawe czy cos wykombinuje  ;)

Ahhhh nie pisalam wam ze moj synek zaczał lubiec misie, wczesniej na nie w ogole nie zwracal uwagi, upatrzyl sobie takiego brzydkiego misia (z coca coli) bialego , nazwal sobie bandzis (czyli tak jak mial nasz piesek na imie, ze jeszcze pamieta, niby minął miesiąc jak go juz nie mamy) chodzi z nim wszedzie, nawet mu zeby myje, kapie, ostatnio tak go wykapal ze musialam mlodego jeszcze raz przebierac bo nie chcial sie z nim rozstac  ;D
Jak idzie spac to musi miec Bandziusia ze sobą, przytula sie do niego i idzie spac, no komicznie to wygląda i zarazem slodko.

My dopiero wrocilismy z zakupow, bylysmy z mamą i malym, (od tygodnia nie bylam na zewnątrz po chorobie) ale fajnie sie bylo przewietrzyc, zaraz ide malego uspic.

Ojjj wiosny to i ja sie nie moge doczekac, zresztą uwielbiam wiosne wkoncu urodzilam sie w wielkanoc  ;D, ahhh no tak za niedlugo urodziny juz nawet wiem co mi ma mąz kupic  :D.

Zestaw caraoke

Ahhh jeszcze w sklepie maly bardzo spiewal w kolejce po mieso, i jakis pan obrovil sie i mowi do nas ze mlody powinien do mam talent isc, i ze z niego to chyba jakis muzyk bedzie  :D, ale faktycznie on uwielbia spiewac i spiewa ze mna codziennie bo mamusia tez to uwielbia  ;D

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #944 dnia: 24 Lutego 2011, 19:18 »
to masz spiewajacego synka:) fajnie..ja nie mam sluchu wiec pewnie i Michas bedzie falszowac.
To sobie misua Alus upodobal:) niezle:)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #945 dnia: 24 Lutego 2011, 19:30 »
u nas szał na misia jest od 2 tyg :D
Majka dostała go od naszego kolegi. Nawet nie jest ładny, a ona nie potrafi bez niego funkcjonować. Sama nazwała go Mijo ;D nie zaśnie bez niego...

mi tam jakoś ubieranie nie przeszkadza. Pomimo tego, że ostatnio u nas mroźno, bo nawet po -15, -17 stopni to my i tak wychodzimy. Czasami nawet 3 razy :D Zabieram sanki i w drogę albo na nóżkach do sklepu. Schodzi nam około 45 min ;D
ale i tak nie mogę doczekać się wiosny...

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #946 dnia: 24 Lutego 2011, 20:02 »
A nawet nie uwierzycie z czym teraz usnął  :D

Otóż upodobal sobie dzisiaj pestke z dyni (ja jadlam pestki z dyni) i taką sciskal jedną pestke przez caly dzien, schowal sobie ją do swojego mini kubeczka ( z zestawu kuchennego swojego  :D) i sciskając kubeczek poszedl spac ;D

Takze moje dziecko juz sobie smacznie spi  ;)

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #947 dnia: 24 Lutego 2011, 20:34 »
moje tez :D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #948 dnia: 24 Lutego 2011, 20:37 »
Nie ma jak spokojny wieczór  :D

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #949 dnia: 24 Lutego 2011, 20:39 »
w sumie to nie mam co robic ::)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #950 dnia: 24 Lutego 2011, 20:41 »
Ja siedze dalej i jem pestki z dyni zasmakowaly mi, teraz przynajmniej mogę sobie spokojnie je poskubac, bo tak to mi mlody podbieral  ;D

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #951 dnia: 24 Lutego 2011, 20:51 »
Moje dziecię też już ładnie śpi. :)
I ja też fanka karaoke. Uwielbiam śpiewać!  ;D W domu mamy PS3 i SingStar na każdej imprezie w użyciu, a jutro śmigam na karaoke do lokalu na miasto.  :brewki:

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #952 dnia: 24 Lutego 2011, 20:54 »
o to mozesz mi cos wiecej na ten temat napisac, kurde bo ja nie wiem ktore mam wybrac musze poczytac troszke na ten temat ;)

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #953 dnia: 24 Lutego 2011, 21:08 »
Jeżeli macie Play Station, to sprawa prosta, kupujesz po prostu płyty o nazwie SingStar, dedykowane do wersji Playstation, którą posiadasz (2 lub 3). SingStarów jest ogrom, począwszy od składanek (polskich, zagranicznych, bądź mieszanek), przez dyskografię konkretnych zespołów, po muzykę filmową (ale to raczej dla młodszych, bo chyba piosenki z High School Musical cię nie interesują  ;) ). Ponadto, jeżeli Playstation masz połączone z internetem, to możesz kupować poszczególne piosenki poprzez sieć właśnie. Cena jednej piosenki kształtuje się na poziomie 5 zł, ale wybór jest ogromny, idzie w tysiące.
Odkąd mamy PS i SingStara 9ponad 2 lata), nie było jeszcze u nas imprezy żebyśmy nie śpiewali. A był taki okres, że śpiewaliśmy co piątek. Zabawa jest rewelacyjna. Początek zawsze jest taki sam: znajomi mówią "nie, my śpiewać nie będziemy, bo nie umiemy", a potem dosłownie biją się o mikrofony.

Natomiast jeżeli Playstation nie posiadasz, to pozostaje ci je zakupić, bądź kupić karaoke na komputer. Na ten temat jednak nic ci nie napiszę, bo z tym karaoke nie miałam jeszcze nic do czynienia.  :-\

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #954 dnia: 24 Lutego 2011, 21:13 »
Mamy gdzie Playstation 2  ;), no my wlasnie wczesniej jak jeszcze mlodego nie bylo i jak mielismy czas na imprezy  ;D to zawsze u nas bylo karaoke z tym ze mielismy na kompie, ja to maniaczką spiewania jestem, zresztą kiedys sie tym zajmowalam profesjonalnie ;)

Patrze wlasnie na all i jest tego torche, kurde chcialabym wlasnie piosenki rozne tzn z czasów dawnych i tych teraz nowosci  ;D ale zadnego High School za stara na to jestem  :D

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #955 dnia: 24 Lutego 2011, 21:19 »
No to na PS2 jest od cholery płyt. Na początku mnie to wkurzało, bo ja mam PS3 i wybór był mały, a płyty z PS2 nie chodziły. Ale na szczęście po jakimś czasie się to zmieniło (zrobili update oprogramowania) i już moje PS też te płyty "wciąga".  ;)

My teraz chcemy też dokupić Playstation Move - kontroler ruchu - bo wydali już SingStara, na którym śpiewasz i tańczysz i do tego właśnie ten move jest niezbędny. To dopiero będzie ubaw. Szczególnie jak się siebie nagra w trakcie śpiewania/tańczenia, a potem się będzie oglądać.  ;D

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #956 dnia: 24 Lutego 2011, 21:31 »
Jak chcesz trochę starszych hitów, to polecam to: http://allegro.pl/singstar-lata-80-polskie-kawalki-dziala-na-ps3-i1473570968.html  Super składanka, też muszę ją sobie sprawić.

a tu masz hity lat 90: http://allegro.pl/singstar-lata-90-okazja-gwarancja-i1466752238.html

a może disney'owskie hity: http://allegro.pl/singstar-singalong-with-disney-jak-nowa-od-ss-i1467599670.html  ;)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #957 dnia: 24 Lutego 2011, 21:42 »
o super dzieki wielkie ;)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #958 dnia: 28 Lutego 2011, 09:48 »
Witam

Noi kolejny tydzien sie zaczął, dobrze ze ju coraz blizej wiosny  ;D, dzis pieknie swieci u nas sloneczko, az sie chce zyc  ;)

Mąz pojechał znowu w delegacje, zabral moj komputer  :'(, a ja musze siedziec na jego zlomku  ;D, ale dam rady.

Troche mnie to wkurzylo, bo kumel wczoraj do niego dzwonil, i pyta sie go "to jak bierzesz tego kompa, bo ja sobie będę chcial posiedziec na necie" maz sie nie odezwal, ale ja bylam mega wkurzona bo mi zabiera kompa, moego na dodatego, zeby koledzy sobie posiedzieli wieczorkiem...... brak słów.
Ale stwierdzilam ze w tym tygodniu mu go dam ale za tydzien juz nie dostanie!

Wczoraj bylismy z mezem w Witku w Krakowie, bo tescie zachwalali jakie to tam piekne i drogie rzeczy są......... tak były piekne ale z 10 lattemu, nawet tesciowa mi powiedziala ze tam takie piekne kuchnie nowoczesne są............... hmmmmm nowoczesne to one byly xxl at temu  :D

Ogolnie mialam nerwa wczoraj na meza, bo chodzilismy/oglądalismy wypoczynki a maz zamiast sie zająć malym (bo ja g chcialam z babcia zostawic, ale on sie uparl) puszczal malego i cieszyl sie ze wlazi na wszystkie wypoczynki, poczym podszedl do takiej duzej palety i o malo nie zrzucil na siebie, normalnie zamarlam jak i ludzie stojący obok mnie...... a mąz stal kawal od niego.

Oj juz wole nie pisac i sie nie denerwowac, niestety meza rodzice tez sa nie odpowiedzialni wiec tak sobie tlumacze , ze po kim on by to mial miec >:(

W sobote bylam z tym projektem kuchni, i powiem wam ze jestem z siebie dumna, projekt mi sie podoba ae zawdzieczam go sobie w wiekszym stopniu  :D, ale pani ze mna fanie wspolpracowala dodala ozywiscie cos od siebie co mi bardzpasuje, czekam teraz na wycene az sie boje...... bo tanie to to nie bedzie.
Mezowi wczoraj pokazalam kuchnie (mniej wiecej ktora stoi na wystawie w sklepie, co prawda widzial przez szybe) ja zlączylam 3 rozne kuchnie ale mysle ze bedzie boska  ;D
Ahhhh noi mąz stwierdzil ze sam blat bedzie drogi (ale ja to wiem bo pani w sklepie mi juz poiwedziala ze sam blad 9 tys  ;))
Bo on jest zaokraglony, mega gruby i lączony.
Ahhh i bedzie kuchnia fioletowo biala  ;D, pani mi projektu narazie nie chciala ac, dopoki nie podpiszemy umowy  :-\, ale jak znajde dobry program do aranzacji wnetrz to wam go odtworze, ahhhh i juz tez mam wizje salonu , przedtem mialam nie co inna ale teraz ze wzgledu na kuchnie mi sie nie co zmienila.

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #959 dnia: 28 Lutego 2011, 11:27 »
czekam necierpliwie na projekt kuchni i pochwal sie ajk planujesz teraz salon!
Co do meza to brak slow...My mamy wspolnego lapka i nie ma szans by z domu mi go wyniosl..