Witam prawie weekendowo

Ja wlasnie wrocilam od lekarza, spedzilam tam caly poranek

, mlode teraz odsypia nie mogl wczesniej.
Bylismy u chirurga, bo Alex ma paluszka u nozki 4 pod 3, poprostu ma go zawinietego ze tak napisze. Juz od urodzenia to zauwazyla tzn pare dni po urodzeniu, nie wiem czy tak juz mial, czy przy porodzie mu sie tak zrobilo, trudno powiedziec, mielismy zrobione zdjęcia rtg, noi mamy skierowanie do prokocimia

, prawdopodobnie bedzie trzeba to zrobic chirurgicznie, co mnie bardzo martwi.
Zaraz jade jeszcze do nas do szpitala, bo tez mamy dobra pania doktor chirurg.
A miaam dzis taki dobry humor który juz mi sie zepsul. Otoz zeszly mi rozstepy, jestem w szoku bo myslalam ze po tym co kupilam na rozstepy mi to nie zejdzie, ze to taki pic na wode, a mialam ich duzo na brzuchu. Tyle ze az sie wstydzilam wyjsc w stroju kapielowym cale wakacje

, a tu co prawie 2 miesiace smarowania i brzus prawie gladki, dokupilam jeszcze jedna tubke zeby doprowadzic to do ladu, fakt , faktem nie jest to tanie ale co tam wazne ze dziala

.
Bosheee nawet nie wiecie jak sie ciesze, wkoncu mozna isc na basen

Moj maz od dzis ma urlop, z tym ze większosc czasu bedzie i tak spedzal na budowie

A wczoraj mnie rozbroil, bo wrócil z delegacji przeziebiony, i tak lezy sobie , ja juz prawie spalam, a on nagle z haslem "co tu tak piszczy", "jakas zabawka", a patrze na niego a on "a nie to moj nos" , jak parsknęlam smiechem to nie mogl mnie uspokoic.
Kurcze musze mlodemu butki kupic na zime i nie mam pomyslu jakie, tzn mam ale te ceny .....
podobaja mi sie ecco one są fajne wysokie, i super mu trzymaja nozke ale cena w promocji 299 nie dam tyle, mysle jeszcze o kozaczkach z bartka

.
Chirurg nam powiedzial ze musi nosic szersze buty tzn nie moze takich wąziutkich ktore mu będą jeszcze bardziej sciskac tą nozke