Kolejny "hit" sałatka
ryż
tuńczyk
kukurydza
papryka czerwona
orzeszki ziemne solone
żółty ser
pieprz
majonez(wersja light pomieszany z jogurtem)
Ryż gotujemy, tuńczyka odsączamy, paprykę i ser w kosteczke, wszystko razem mieszamy, dodajemy kukurydze i orzeszki, przyprawiamy, mieszamy z majonezem, Mniam
Marta, pytałaś o parowar

Już Ci odpisuje jak to wygląda z mojej strony....
Kupiliśmy, używamy i jesteśmy zachwyceni

A najbardziej tym, że cały obiad masz gotowy w tym samym czasie

Robiłam już wiele rzeczy - udka/piersi z kurczaka/schaby/ nawet pierogi gotowałam w parowarze

hitem są i zawsze będą pulpeciki - mięsko mielone, cebulka,bułka tarta, przyprawy(sól,pieprz,dużooo papryki ostrej - my lubimy ostrooo

), dużo natki pietruszki posiekanej, jajco, mieszamy formuujemy klopsiki i do parowaru na 20 minut

z resztą każde mięso z parowaru jest takie socyste

a największym sekretem jest to, że najlepiej mięso przetrzymac noc w marynacie, a potem do parowaru i pyszne i aromatyczne

oczywiscie ziemniaczki też robie i wszystkie warzywka - brokuł,kalafior,marchewa,fasolka szparagowa

Polecam
