Autor Wątek: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009  (Przeczytany 43418 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Odp: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009
« Odpowiedź #150 dnia: 23 Października 2009, 21:49 »
Pojeździłabym sobie :P ;)
Szkoda ze zapomniałaś bransoletki, ale ważne że miałaś nową ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
Odp: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009
« Odpowiedź #151 dnia: 23 Października 2009, 23:43 »
ojj ja tez bym sobie chetnie pojezdzila :D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #152 dnia: 23 Października 2009, 23:47 »
I ja też, ja też! :)

Fotki bransoletek chętnie obejrzę :) I tej zapomnianej i tej nowej :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #153 dnia: 24 Października 2009, 00:03 »
nie dali Ci spokojnie u kosmetyczki się wyluzować no ;)
fajnie, że jesteś odmutowana ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #154 dnia: 24 Października 2009, 00:17 »
kurde laski, znowu mi sie wkradlo za duze zdjecie!!! nie wiem jakim cudem bo zmniejszylam je specjalnie do dobrych rozmiarow, jak sie zorientowalam to usunelam z imageshacka ale dalej jest na forum, jak to usunac zanim znowu zostane zawieszona??? ale jestem zla!! normalnie usunelam ze strony imageshucka juz chyba wszystkie zdjecia a to jedno dalej sie wyswietla!!
« Ostatnia zmiana: 24 Października 2009, 00:25 wysłana przez pamela »

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #155 dnia: 24 Października 2009, 00:48 »
nie wiem, nie da sie juz usunac go, usunelam z tamtej strony a tego jednego nie da sie, a tak chcialam blad naprawic, trudno

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #156 dnia: 24 Października 2009, 10:58 »
pomniejsz teraz bardziej i bedzie dobrze :)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #157 dnia: 24 Października 2009, 15:33 »
dobra, zdjecia nie ma, mozna leciec dalej. tak wiec siedzielismy na sali, zdzieralismy naklejki i zerkalismy co chwile na sale, ktora kelnerki i kucharki dekorowaly, oczom moim co chwile ukazywal sie coraz piekniekszy widok, sala zaczynala wygladac cudownie!! bylam niezmiernie szczesliwa, ze jednak zdecydowalam sie na taka kolorystyke, coprawda mialam spore problemy ze sprzedawca na alle, od ktorego kupilam organze, wyszlo, ze nie mial juz tego koloru jak ja chce a ja innego nie chcialam, w koncu znalazlam jednak inny jeszcze ladniejszy, i na 2 dni przed slubem, a dzien przed dekorowaniem zostala organza w ilosci duzej dostarczona. dobrze sie skonczylo, nakljejalismy naklejki tak do 13, kiedy to trzeba bylo pojechac po kwiaty na nasz stol do kwiaciarni, wiec z narzeczonym szybko skoczylismy(kolejny raz gratulowalam nam pomyslu przyjazdy samochodem, baaardzo nam sie przydal), w kwiaciarni zobaczylam przepiekny bukiet kwiatow, naprawde super mi sie podobal, wybralam kolor storczyka na sobotni bukiet i spowrotem na sale, ustawilismy bukiet, a kierowniczka mowi, ze orzydalby sie jeszcze bukiecik na stolik z ksiega gosci, dala nam wazonik taki dlugi a z e kwiaciarnia byla blisko to skoczylam szybko z bratowa, gdzie kolejny piekny bukiet zakupilysmy, niestety nie mam zdjecia samego stolika z kg ale moze sie gdzies tam pojawi na zdjeciach, albo zrobie z filmu. sala wyglada coraz piekniej, butelki juz gotowe, woreczki tez, a to dowod.

wybila godzina 15, co oznaczalo szybki bieg po suknie slubna, na szczescie kolezanka zaoferowala pomoc, swiadkowa w pracy mama i bratowa sie wypiely poszly na obiad, my nic nie jedlismy caly dzien, nie bylo czasu, glodna zla z bolem glowy przeziebieniem lecialam do salonu, maz pojechal po szampany do tesco, ja wchodze do salonu, a tam jakas pani zaczela mierzyc suknie, wscieklam sie, zrobilam awanture bo nie mogly mi mojej przyniesc dopoki ta babka nie skonczy, ja przeciez nie mam czasu nie chce juz mierzyc, po tylu przymiarkach napewno juz jest dobrze, ale panie sie uparly, zeby przymierzyc, i w sumie dobrze, bo sie okazalo, ze trzea]ba poprawic, stracilam cenne 40 minut na odbiorze sukni, kolezanka dolaczyla, zawiozlysmy suknie do domu, i dzwoni Marcin, ze nigdzie nie moze znalezc szampana czerwonego wiec pojechalysmy do jakiegos malego sklepiku osiedlowego i znalazlysmy , przy okazji przypomnialam sobie o nagrodach na konkursy, nie wiedzialam jakie konkyrsy i ile ich bedzie, czy dla par czy nie, wiec zauwazylam butelke 1l piwa warka, przynajmniej nie wodka. wodki moga sie napic na weselu, kolezanka pirat drogowy pod prad szybko nas zawiozla na sale, bo czasu coraz mniej, godzina 16 a jeszcze trzeba pare balonow zawiesic

jechac przed  18 na spowiedz, i kupic platki roz, a samopoczucie coraz gorsze, zoladek nie wytrzymywal, z glodu, poszlismy na obiad najpierw, potem przywieszalismy balony, zadzwonilam po mame zeby laskawie przyszla, bo my juz nie mozemy zostac przyjac ciasta, bo facet mial byc po 18, przyszla i zostala z kolezanka, a my szybko na spowiedz i po roze, poszlo szybko i sprawnie, szybki powrot na sale zerknac jak wyglada, a wygladala tak

widac moj czerwony nos ;D

a jutro bedziemy tu siedziec

honorowe miejsca Panstwa Mlodych

zamknelismy drzwi od sali, zabralismy kolzezanke i poszlismy na kwe, ostatnia panensko kawalerska kawe, i byla to najlepsza kawa w moim zyciu, zaliczylam jeszcze apteke, grpipex max, goraca herbata i lozko, byl to najbardziej zabiegany dzien w moim zyciu, serio, a ile emocji...
CDN

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #158 dnia: 24 Października 2009, 15:53 »
bardzo ładna dekoracja na sali :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #159 dnia: 24 Października 2009, 15:58 »
śliczna dekoracja
[/url]
[/url]

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #160 dnia: 24 Października 2009, 16:04 »
sala bardzo ladnie wygladala! :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #161 dnia: 24 Października 2009, 16:18 »
musiałaś się narobić nieźle z tą dekoracją! wow.

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #162 dnia: 24 Października 2009, 16:40 »
castia ale ja jej nie dekorowalam, dziewczyny pracujace tam robily, ja tylko wydawalam rozkazy jak to ma wygladac.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #163 dnia: 24 Października 2009, 16:56 »
tak czy siak musiałaś mieć to wszystko w głowie jak to ma wyglądać... ja bym nie miała do tego głowy dzień  przed ślubem.

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #164 dnia: 24 Października 2009, 17:24 »
Super wam to wszystko wyszło;) oplacalo sie yle godzin tam spędzic ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #165 dnia: 24 Października 2009, 18:17 »
tak naprawde to ja w glowie mialam zupelnie co innego, ale zycie zweryfikowalo moje plan rzeczywistosc okazala sie okrutna, ale wyszlo a lepiej, a powiem wam szczerze ze sala wygladala lepiej pusta bez gosci ;D bo potem pozawieszali marynarki i zakiety na oparciach i juz nie bylo takiego efektu.
a musze wam wyznac szczerze, ze moj maz od dawna ma zaciecie fotograficzne, brakowalo mu tylko sprzetu, ale od zawsze sie interesowal fotografia, od naszego slubu poprostu zakochal sie jeszcze bardziej, wiec postanowilismy zajac sie tym tutaj, od przyszlych wakacji sprobujemy rozkrecic tu swoj slubny bussines, maz chce byc slubnym fotografem, naprawde go to pasjonuje, a kiedy mamy probowac jak nie teraz, oczywiscie na poczatku wiadomo bedzie ciezko, ale nie zamierzamy rzucac pracy tylko w razie zamowienia na weekendy, jak nie sprobujemy nie bedziemy wiedziec, a mnie cieszy, ze zajmuje sie tym co lubi, na razie bedziemy kupowac sprzet i cwiczyc, i wlasnie przed chwila byla pierwsza proba ;D przywiozalm z polski welon i biala sukienke z poprawin i cwiczylismy pare zdjec w domu, fajnie bylo, pare zdjec naprawde ladnie mu wyszlo, jak chcecie to po obrobce wam pokaze.  :-*

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #166 dnia: 24 Października 2009, 18:33 »
Pewnie, że chcemy :)

Aniu ja jeszcze o sali.. na prawdę imponująco wyglądała! Widzę, że sporo mieliście gości. Nasza to taka malusia będzie przy Twojej :)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #167 dnia: 24 Października 2009, 19:13 »
uatawione bylo na sali 91 krzesel, plu 4 na scenie, dla kamerzysty i zespolu, nie pojawilo sie 5 osob bez uprzedzenia.

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
« Odpowiedź #168 dnia: 24 Października 2009, 20:28 »
Prześlicznie sala wyglądała, miałaś fajny pomysł z taką kolorystyką :-) Aż jestem ciekawa, jak wyglądała z gośćmi, zapełniona :-)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #169 dnia: 24 Października 2009, 23:45 »
Ale śliczna sala... Wow! Naprawdę robi wrażenie, w szoku jestem  :o
Gratulacje Kochana!  :)

Przypomnij mi jeszcze, gdzie miałaś wesele?  :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #170 dnia: 25 Października 2009, 10:03 »
Ania, piękna sala :) jestem pod dużym wrażeniem, ślicznie to wyszło. Napewno czułaś się źle i byłaś zmęczona, ale warto było zobaczyć na końcu taki efekt

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
Odp: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9
« Odpowiedź #171 dnia: 25 Października 2009, 12:00 »
wystroj super :) gratuluje wyboru sali i kolorystyki :)
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #172 dnia: 25 Października 2009, 12:46 »
czekamy na dalsza czesc relacji :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #173 dnia: 25 Października 2009, 14:04 »
Buziaki niedzielne  :-* :-* :-*
Piękna sala! :) Ślicznie tam mieliście, naprawdę! :)

No i super pomysł z tym fotografowaniem, pokazuj fotki! :)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #174 dnia: 25 Października 2009, 17:27 »
witam, ciesze sie ze wam sie sala podoba ;D
mysikroliczku wesele mielismy w restauracji "skarbus"
relacje pociagne wieczorkiem, teraz do mamy zadzwonie, a to zawsze trwa ponad godzine, a na razie mam dla was fotki meza obiecane z wczorajszej sesji, wybrane 3 najlepsze, sesja byla tylko w domku z powodu pogody.
pamietajcie, ze maz sie dopiero uczy.

aha i uprzedzam, ze fotek z wesela i slubu mam mnostwo, a nie umie wybrac tylko najlepszych, jestescie pewne ze chcecie tego?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #175 dnia: 25 Października 2009, 17:30 »
Czy jesteśmy pewne? TAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKK! :P
A fotki męża bardzo fajne, nie wyglądają wcale na amatorskie, więc niech ćwiczy i ćwiczy, by osiągnąć cel! :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #176 dnia: 25 Października 2009, 19:20 »
no tez pytanie, pewnie że chcemy fotki !!! :)

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
« Odpowiedź #177 dnia: 25 Października 2009, 19:25 »
Dawaj, nie pytaj :-) Ma dryg Twój małżonek :-)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #178 dnia: 25 Października 2009, 19:33 »
tak tak- zdjecia  :skacza:
tym bardziej, ze tak cudownie wszystko wygladalo!| ;*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #179 dnia: 25 Października 2009, 19:42 »
Dawaj foty, dawaj :D

Drugie zdjęcie ładne, ale ostrość powinna byc ustawiona na Ciebie w lustrze. Miód :)