witajcie wieczorowa pora!!
castia az 7!!! wow, az tyle??
dzisiaj sobie wydrukowalam liste wszystkich zabaw, jakie znalazlam na tym forum, kurde troche tego jest, jakies 14 kartek, okolo 50 zabaw, niektore podobne, niektore odrazajace, ogolnie ja to chyba jestem zbyt wymagajaca w tym temacie, bo w sumie nie znalalam nic super, tylko takie sobie, nawet nawet, i wybralismy w sumie 4 ktore uznalismy za najlepsze, mam nadzieje, ze starczy, a powiemy orkiestrze, ze jak ludzie beda chcieli jeszcze to moga zrobic co chca, co tam oni zwykle robia, niech nas zaskocza. jakie zabawy wybralismy to napisze jutro, bo dzisiaj juz spac sie chce.
magda zabawy oczepinowe, to cos takiego jak rzucanie welonem, krawatem, zabawa z krzeselkami czy inne konkursy w ktorych biora udzial goscie, zazwyczaj odbywa sie po rzucaniu welonem, po polnocy, i goscie wygrani dostaja nagrody. a ty jak mialas?
frezyjka i olucha tez super, co za duzo to niezdrowo

chyba ze sie bedzie bardzo podobalo, to mozna przedluzyc.pamietam jak na weselach przewaznie w tych momentach wychodze, nie lubie oczepin, wiec dlatego zdecydpwalismy sie na 4 tylko, ale jak bylo cos fajnego, to lubialam popatrzec i czasami zalowalam ze to juz koniec, wiec mysle ze warto zadbac, zeby goscie sie dobrze bawili i jakas radoche z tego mieli, a nie nudy.
anulla kobieto nie mam pojecia, czemu cie nie ma, a myslalam, ze juz bylas... widocznie gdzies indziej. najwazniejsze ze juz jestes. m
buziaki dobranocne