Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 78387 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
ja również gratuluję 100 dni do ślubu  :D :D

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Gratuluję "setki" ;)

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
I ja się przyłączam do gratulacji studniówki :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
dzieki dziewczynki za gratulacje, kochane jestescie, az sie dzisiaj tak wyjatkowo czuje, ze to juz 100, teraz to sie zaczyna takie prawdziwe odliczanie.
oamietam jak zaczelam takie swoje prywatne odliczanie bylo 465 dni, wtedy zdecysowalismy sie na slub, a to juz tylko 100. bardzo szybko leci, czasami sobie mysle, ze nie chce zeby to tak szybko zlecialo, bo to przeciez taki przyjemny okres oczekiwania, a jak juz nadejdzie to chcemy, zeby znowu bylo duzo czasu do slubu, wiec cieszmy sie tym co zostalo, bo wiecej nie bedzie 100 dni do slubu.

wpadam buziaki zostawic dla kazdej z was. nie bedzie mnie juz na caly weekend, bo wyjezdzamy jutro zaraz po pracy do Anglii i wracamy w niedziele. moze jeszcze w miedzyczasie, jak moja kochana bratanica nie bedzie za bardzo cioci meczyc, uda mi sie zajrzec do was. a jak nie, to zycze wam udanego weekendu, i jak wroce to napewno wrzuce wam jakies fotki z wyjazdu, a weekend zapowiada sie cudny, piekna pogoda, 24 stopnie bez deszczu, jak na UK to chyba maksymalne cieplo jakie moze byc  ;D .

wiec jeszcze raz milego weekendu i do zobaczenia w niedziele wieczorkiem.

:-*  :-*

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Udanego wyjazdu :-)

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009

A w UK bywało też cieplej. Mieszkałam tam 4 lata i akurat okres mojej ciąży

to był jeden z najcieplejszych okresów w UK :)

Udanego weekendu :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
miłego pobytu w Anglii;-)))

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
GRATULUJE 100
no i zycze milego i udanego weekendu

Offline nikaa

• bywalec
Tak miłego wypoczynku ;) Odpocznij sobie bo niedlugo nie bedzie na to czasu :D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
 :-* zostawiam, udanego weekendu  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
milego weekendu zycze :) fotki musza byc !
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline buraczek
  • Chuck Norris
udanego weekendu. buziaki  :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
No to miłego weekendziku i fajnie, że będą fotki  ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie.
weekend jest super, dojechalismy w porzadku, wlasnie siedzimy i piwkujemy. dziekuje kochane, ze zagladacie, pogoda przepiekna po 30 stopni
wiec weekend udany, odpoczniemy troche. wiecej napisze jak wroce buziaki  :-*

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Udanego wypoczynku!!! Buźki!!!

Ps. zazdroszczę tych 30 stopni :)

Buźki  :-*  :-*  :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
u Nas tez taaak ięknie,a ja do roboty muszę chodzić;-((((

Offline pamela

• Chuck Norris
hej dziewczyny, ale dzisiaj piekna pogoda, slonce tak prazy, ze sie nawet opalilam troszke siedzac chwilke na dworze, az nie szlo wysiedziec na dworze caly czas, to slonce takie ostre. ale cuuudowny weekend, az sie wracac nie chce, jeszcze jutro do poludnia posiedzimy na sloneczku, na ogrodku sie poopalamy i w droge powrotna, a chcialoby sie zostac, brat ma swoj domek, ogrodek, grilla. cudnie, ale opisze wam wszystko razem z fotkami jutro jak wrocimy albo w poniedzialek. buziaki  :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris

Z niecierpliwością wyczekuje fotek. Miłego popołudnia niedzienego!

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
buziaki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
30 stopni :) :okularnik: super.
a u nas wekend nas nie rozpieszczał ...
No to relacyjka będzie pewnie słoneczna :)
pozdrawiam

odliczam

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie w upalny poniedzialek. goracego weekendu ciag dalszy, chociaz juz wrocilismy do Szkocji, upal nie ustepuje, tylko nadal atakuje biednych brytyjczykow i chodza juz poparzeni sloncem, bo kazdy chce korzystac, nie wiadomo kiedy sie znowu nadarzy okazja.

relacyjke moze zaczne teraz, chociaz troszke bo maz robi obiad i zaraz bedzie wolal.
w piatek zaraz po pracy M. przyjechal po mnie, szybko wpadlismy do domu po torbe, przebrac sie i w droge !!!
pogoda cudna, autostrada ruchliwa, ale to nie przeszkadzalo mojemu M. sprawdzic auto w trasie, ile sie rozpedzi, udalo sie do 210km !!!
wiec z taka predkoscia w miare szybko dojechalismy, autobusem jedzie sie 5,5 godziny, my dojechalismy w 3.

brat z bratowa i niunia juz czekali na nas. mala jak nas zobaczyla, to sie na poczatku troszke zawstydzila, ale potem juz cioci dawala buziaki. ;D
obejrzelismy ich nowy zakup, ladny domek z ogrodkiem. wypilismy kawke, zaczelismy piwkowac. niunia szalala tanczyla (ma taka swoja ulubiona plyte dvd "baby Einstein" i jest taka piosenka o pokazywaniu roznych czesci ciala) no i oczywiscie trzeba bylo przewijac ciagle do tej piosenki, a niunia tanczyla. jak na razie mowi tylko "mama", "tata", "comme on", "no", "tam", "head", ale udalo sie powiedziec "ciocia" tez .

mala spala na gorze w sypialni a my na dole, z zainstalowana niania, ktora wylapuje kazdy ruch dziecka i szumi, rozmawialismy i pilismy piwko.
w sobote od rana oczywiscie mala wstala o 7 i pod drzwiami ciocie wolala, bo przeciez ciocia nie moze dlugo pospac, trzeba sie bawic.
juz zaczynalo sie robic bardzo goraco od wczesnych godzin rannych, wiec po sniadanku poszlismy na dwor, posiedziec na ogrodku, rozlozylismy lezaki i stol, a mala siedziala i bawila sie w piaskownicy. okolo poludnia przyszla znajoma z corka i troszke sie bawily razem.
jak poszly, pojechalismy na miasto, kupic prezent dla corki kuzynki, ktora nastepnie pojechalismy odwiedzic i przy okazji wreczyc zaproszenie, oczywiscie powiedziala, ze na pewno przyjdzie, ale ja nie wiem czy ja moge juz skreslic z listy do potwierdzenia, bo na mojego brata wesel rowniez mowila ze napewno bedzie, a nie przyszla.

na razie koncze, bo ide na obiad, jak wroce to dokoncze i przygotuje fotki do wrzucenia, a narobilismy chyba 200, tzn moj M. robil bo fotografowanie to jego pasja.

Offline nikaa

• bywalec
Ooo widzę, że wyjazd udany ;) Czekamy na fotki ;)

P.S. Zazdroszczę pogody u nas cały dzień padało...:/

Offline pamela

• Chuck Norris
juz wrocilam, obiadek pyszny, maz sie postaral, ale juz od jutra idzie do pracy, koniec obiadkow dla zony  ;D

tak wiec w sobote odwiedzilismy moja kuzynke i jej 8 miesieczna coreczke, ktora jest prawie tak duza jak moja bratanica, wysoka bedzie, ale tez slodka. mala w dzien nie spala, za duzon wrazen chyba, wiec po powrocie szybko odpadla ze zmeczenia, a jeszcze w miedzyczasie wybralismy sie na spacer po lace, biegala i kwiatki zrywala, kota za ogon lapala i siadala gdzie sie da. wieczorkiem przyszedl moj brat z pracy i zaczelismy grilla, od dawna marzylam o polskiej kielbasce z grilla, piwku i sloneczku i teraz sie spelnilo, swietnie bylo, no ale w niedziele rano juz wyruszylismy, zeby uniknac w drodze najwiekszego slonca, wiec kolo 2 juz bylismy w domku. tesknie za mala strasznie, tyle radosci przez te 2 dni, a teraz znowu powrot do rzeczywistosci, a przez ten wyjazd jeszcze bardziej zapragnelismy wlasnego domku i dziecka.

no a teraz fotki glownie mojego malenstwa, bo ja nie jestem zbyt fotogeniczna.  ;D

tu maja z moim M. wracaja z wujkiem z zakupow

ten domek, w ktorym mieszkaja jest pietrowy, wiec na gorze maja taka jakby bramke, zeby mala nie spadla ze schodow, ale jak widac nie przeszkadza jej to, i usilnie stara sie wydostac

Offline pamela

• Chuck Norris
i jeszcze mam pare na dzisiaj.

w naszym autku w drodze na miasto

to na tyle na dzisiaj, jak chcecie nie macie jeszcze dosyc to jutro jeszcze wkleje wiecej, bo mam mnostwo. a na razie milego wieczorku.  :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
wow jest przesłodka! achhh sama bym chciala miec taka dziewczynke :) dziewczynki sa super  ;D
dawaj swoja fote!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline frezyjka81

• entuzjasta
Śliczne Dzieciątko!!!
Pozdrawiam!!!

Offline buraczek
  • Chuck Norris
kochana ta mała, ale Ciebie też chcemy zobazyć!!!  ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
no dobra moje foty wkleje jutro, teraz uciekam spac bo glowa zaraz mi eksploduje, caly dzien boli, chyba od tego goraca. mam nadzieje, ze jak sie obudze bedzie juz ok. dobranoc  :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
Irlandia też zalana słońcem,mała słodziutka;-)))czekamy na resztę fotek;-)

Offline frezyjka81

• entuzjasta
Spokojnej nocy i pobudki bez bólu głowy!
Więcej fotek chcemy!!!!!
Buźki!!!