Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 79170 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
paolka wszystkie sa z allegro

Offline ada1988

• Chuck Norris
pamela a kiedy podejmiesz ostateczną decyzję bo ja się już nie mogę doczkeać co wybierzesz?

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
zapomniałam napisać, że tymi ciastami to mi tak narobiłaś smaku  :o  jak bym sobie coś zjadła uuuuu ale Ty wiesz, że w polskich sklepach to na co dzień nie ma takich pyszności  

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
anulko wiem, niestety tylko na swieta mozna takie cuda dostac, a i to w okrojonej wersji, trzeba z polski nazwozic, albo w Polsce sie napchac.
ada decyzje podejme na dniach jak dostane wiecej opinii  ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
TO pakować manatki i wracać do naszych wspaniałych ciast :D:D:D:D:D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
Eeeee co to to nie! dla samych ciast to jednak nie warto.
Zresztą ja za każdym razem przywożę ze sobą ciasta w postaci kilku kilo do przodu i parę centymetrów to tu to tam (zwłaszcza tu) więc ciasta jak najbardziej tylko jak by to powiedzieć w takiej postaci żebym w samolocie nadbagażu nie miała. Całe szczęście, że nie ważą pasażerów po pysznościach w Polsce  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
a tu sie anulko mylisz, nie wiem jakimi liniami latasz, ale slyszalam, ze ryan air wprowadza wazenie pasazerow razem z bagazem podrecznym, jak ktos wyglada na za grubego to go waza, zeby nie zajmowal za duzo miejsca chyba. nie wiem czy to juz obowiazuje ale czytalam ze mialo wejsc niedlugo. zrobia wszystko zeby zaoszczedzic kase hehe

Offline ada1988

• Chuck Norris
no nie gadaj pamela ... ja nie długo będę lecieć ryan air tzn 25 września...

Offline pamela

• Chuck Norris
no serio mieli takie pomysly, albo latanie z miejscami stojacymi, ale nie przeszlo oczywiscie  ;D
dobranoc :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
a mi się ta pierwsza podoba najbardziej... a na pewno taki fason chcesz a nie jakąś bardziej rozkloszowaną? wydaje mi się, że w takiej odcinanej będzie Ci ładniej (mogę się oczywiście mylić)

ciekawy pomysł, żeby się ubrać w białą sukienkę na panieński... na pewno będziesz się wyróżniać :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
czytałam, słyszałam o tych "fantastycznych" pomysłach, co prawda latam najczęściej z nimi bo do Szczecina nie ma innych przewoźników ale często latam też przez Berlin więc jest w czym wybierać  ;)

ada
nie panikuj na razie nic się nie zmienia  ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
no ja mam nadzieje, chociaż zawsze można się jeszcze paru kg pozbyć do odlotu :)
dobranoc dziewuszki :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
A mi się podoba najbardziej na 3, a zaraz po niej jest 2. :)
O kurde, ważenie pasażerów, dobre sobie ;D Dobrze, że nie latam ryanair, chociaż ostatnio widziałam kosmicznie niskie ceny biletów, i chyba będę zmuszona z tych linii skorzystać, a tak nie chcę ;)
Ciasto - Oj, znęcasz się nad nami :P A ja muszę trzymac wagę! ;)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
:) Jak zamawialiśmy ostatnio bilety to tez słyszałam o tym pomyśle na ważenie pasażerów ;D Szczerze - wątpie aby to weszło w życie, straciliby sporo klientów.. A ten pomysł na miejsca stojace to wzieli od Chińczyków - oni juz to wprowadzili u siebie, ale maja pomysły ;D

Głosuje na pierwsza sukieneczkę, jest śliczna!

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie!!
wisniowa ja tez tak myslalam, rok temu jak szukalam kiecki na wesele kuzyna M. to chcialam wlasnie taka szersza na dole zeby ukryc co nieco, ale jak sie okazalo, tylko mnie one powiekszaly, a takie bardziej dopasowane ladniej wygladaly, w koncu znalazlam taka posrednia, ale takie o ktorych mowisz mi nie pasuja.

a dzisiaj przed obiadkiem wpadlam tylko sie pochwalic, ze zostal

:skacza: :serce:ostatni miesiac panienstwa!!
 :serce: :skacza:

jejku jak to zlecialo :szczeka: a pamietam jak niedawno z niecierpliwoscia czekalam na slub i relacje wisniowej w maju, a tu juz niedlugo moj wlasny, a wtedy to sie takie odlegle wydawalo

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
3 kiecka jest śliczna, 1 i 4 też niczego sobie  :) Taką jak 3 bym sobie takie wciągnęła gdyby nie to że nie na moją obecną figurę, ale po ciąży mam nadzieję że wrócę do poprzedniej figury  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
oj zleciało zleciało... a jak teraz zacznie czas zapieprzać... ja dzisiaj usiadłam i za głowę się złapałam kiedy to wszystko zdążyło przelecieć  ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Gratuluję miesiąca :) teraz to faktycznie z górki :) coś o tym wiem :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
właśnie dokładnie miesiąc przed założyłam odliczanie iiiiiiiii boziu jak mi szybko zleciało

Offline koty dwa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
a moim zdaniem 2 jest śliczna, w sam raz na gorące dni  ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
pamela tak jak mi wczoraj tak Tobie zostal miesiąc :) ale przynajmniej mniej więcej w jednym czasie będziemy pisać recenzję z naszego ślubu/wesela :)

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
A mnie sie podoba 1 najbardziej ;)
Pewnie ze to zlecialo a teraz to juz minie bardzo szybko ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
nikaa no Ty nam możesz opowiedzieć jak szybko mija czas przez miesiąc :)

Offline pamela

• Chuck Norris
ada jezeli  sie zdecyduje na relacje, to napewno ty bedziesz szybciej zakladac

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Oj moge moge ;) Wam sie zacznie dopiero dzwonienie i umoawianie sie na dogranie szczegółów...a przy tym to czas tak pedzi ze szok...

Offline pamela

• Chuck Norris
jak na razie 1 i 3 ida leb w leb,
a moj ukochany wlasnie dzwonil, ze dostal mandat za parkowanie!!! ale jestem zla, jakbysmy mieli za duzo pieniedzy do wydania!!

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
anulla_p, ja myślę, że ten, kto rzucał doniczką wiedział, że ja nawet kaktusa umiałabym ususzyć, więc szkoda marnować na mnie doniczki, lepiej od razu stłuc ;-)

Ale koniec śmiecenia :-) Przepraszamy, pamela!

Co do sukienki, to mi się najbardziej podoba 1, bo jest naprawdę wyjątkowa... Jedyne wątpliwości, jakie mam do nich wszystkich, to czy w rozmiarze większym niż 34 naprawdę dobrze się w nich wygląda...
Ta czarna też śliczna...

A Ty, pamela, nie bądź zła, tylko licz głosy sukienkowe :-) Na mandat i tak już nie poradzicie :*

Offline ada1988

• Chuck Norris
pamela więc tak jak to będzie z moją relacją to nie mam pojęcia :P
1) sobota/niedziela poprawiny :P
2) poniedzialek zdjęcia w plenerze
3) wtorek oddawanie wszystkiego co mamy wypożyczone
4) środa niestety szary powrót do rzeczywistości czyli work  :'(

a mandat... hmmm mężulek pewnie nie zauważył znaku :P :P a Ty mu napewno wybaczysz :P

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Wrr, i to jeszcze za parkowanie! Ale nie denerwuj się, nie ma sensu ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
juz mi przeszlo, teraz to sie smiejemy, jego pierwszy mandat prywatnie, bo w pracy zarobil raz 2 lata temu.
madziaN tez sie nad tym zastanawiam, ale zamierzam wyprobowac, najwyzej nie bede robic zadnych zdjec, zeby nikt wiecej mnie nie ogladal  ;D
nadal 1 i 3 ida leb w leb  ;D
dzisiaj pare kolejnych osob potwoierdzilo przybycie na wesele, kolejne 2 pary zostanly zaproszone, mam nadzieje, ze sie nie obraza za forme online ale nie mam juz czasu na nic innego, oby sie uzbieralo jak najwiecej  ;D