witajcie!!
na plener wybralam jednak J. Steczkowska "Tajemnice uczuc" oraz M. chce "Dmuchawce latawce wiatr" ale w wykonaniu Ewy Farny, a za namowa Mysikroliczka "Isn't she lovely", choc sama bardzoiej sie tez do niej sklanialam.
Dzis mama ma przymiarke swojej kreacji, ja bylam w miescie ostatnie pieniazki wyplacic i troszke euro kupic. zaczynam sie pakowac niedlugo, jutro ostatni panienski dzien w pracy, ostatnie zakupki na droge, mycie autka, tankowanie, zaladowywanie autka i w droge!!!! ciesze sie ogromnie ale i tez denerwuje. Zobacze moja cudna bratanice juz niedlugo, przylatuja w tym samym dniu co my, juz tak za nia tesknie!!! moja mala ksiezniczka bedzie chyba tez w bialej sukienusi na slubie, albo rozowej

w niedziele odpoczynek, spotkania rodzinne, i od poniedzialku ruszamy do akcji, bo jest mnostwo rzeczy do zrobienia, nie bede wypisywala tutaj listy, bo za duzo tego jest, i nic sie nie zmienilo prawie od ostatniego razu, no coz sila wyzsza, ale [przynajmniej nudzic sie nam nie bedzie.
dzisiaj moj kochany obudzil sie rano jak wstawalam i cos go na romanse wzielo, mowil mi jak to sie cieszy bardzo, ze bede jego zona, ze ciagle o mnie mysli, i sie usmiecha na ta mysl, az go ludzie pytaja, czemu sie tak cieszy
jutro pewnie nie bedzie juz czasu zeby wpasc na forum, po pracy zakupy i pakowanie reszty, wyruszamy okolo 6 lub 7, wiec zegnam sie z wami juz dzisiaj, trzymajcie kciuki za podroz spokojna i bezpieczna i
do zobaczenia w Polsce!!!!!!!!ogrom buziakow na weekend przesylam