Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 79225 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja kwiatow miec nie bede, bo chce tiare, a co za duzo to nie zdrowo. nad suknia na zmiane sie zastanowie, i sama juz nie wiem jaka fryzure, tyle jest ladnych, z jednej strony chcialabym troche rozpuszczone miec, a z drugiej boje sie, ze mi bedzie nie wygodnie, albo "zwiedna" mi wlosy i nie beda juz tak ladnie wygladac po godzinach tanczenia.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
a welon tez bedziesz miala?
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
mi się ta pierwsza suknia bardzo podoba... ja też kupiłam drugą suknię mini ślubną jak to napisała Wercia :D.. ale nie będę się przebierać w trakcie wesela (no chyba, że zdarzy się... odpukać... jakieś nieszczęście i obleję się czy pobrudzę) tylko założę ją na poprawiny  :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Ja nie mam poprawin, na wesele planuję tylko jedna suknię  :D Tak długo szukałam mojej wymarzonej kiecki, że nie miałabym serca jej przebierać na inną  ;)
Fryzurka pierwsza bardzo mi się podoba  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
właśnie w tym sęk, że się tyle szukało tej idealnej sukienki, to potem szkoda ją przebierać!  ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
tak welon tez bede miala, delikatny jednowarstwowy, a w sumie jeszcze nie wiem, chcialam zawsze mi sie marzyl dluuugi 2 m, ale raczej nie do mojej sukni :-\
jutro moze napisze wam cos wiecej, a moze wiecej zdjec wkleje, jak bedzie czas. a na razie spijcie dobrze i milego dnia zycze.
aha i juz nareszcie pierwsze zaproszenia do mojej rodziny poszly, bo do M. rodziny to juz w styczniu rozdalismy. wszyscy zadowoleni dziekowali, i raczej jak na razie nikt nie odmowil, wiec moze za duzo osob nie odpadnie.

:-* :-* :-* dla wszystkich

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
noo nieźle, wcześnie zaczęliście zaproszenia rozdawać ...

czekamy na fotki  ;D duuużo fotek  ;)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
my swoje zaproszenia rozdalismy pod koniec marca i jakos nie uwazam zeby wszesnie bylo , zreszta nie mielismy innego wyjscia :P

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Zazdroszczę rozdawania zaproszeń - ja na swoje muszę jeszcze poczekać!!! Fajnie, że to sprawia taką frajdę.
Pozdrawiam!!!

Offline pamela

• Chuck Norris
no ale wlasnie mnie ta frajda ominela, bo nie mam jak rozdawac :-[ no ale mama przynajmniej ma frajde:)
zdjecia chyba jednak beda jutro albo jeszcze dzisiaj jak przebrne przez wasze watki, bo co skoncze czytac to ktos cos nowego do kazdego napisze i od nowa:)
no ale musze koniecznie sie pochwalic, ze dzisiaj pare godzin temu kupilismy samochod
 :skacza: ale sie strasznie ciesze, kutro idziemy odebrac, no i w czesci chociaz spelni sie moje marzenie slubne!!!
niestety nawet z samochodem nie mozemy pojechac nad morze na sesje, szkoda czasu, ale niedaleko mojej miejscowosci mamy takie jeziorko i plaze, i jak bedzie ladna pogoda to pojedziemy tam, ja wiem, ze to nie to samo co moze, ale lepsze to niz nic. tak straaaaaasznie sie ciesze,
a to jest to jeziorko

troszke przeraza mnie 24 godzinna podroz do Polski samochodem, ale przynajmniej moge bagazu wziac ile sie da:) kurcze ciesze sie jak male dziecko, ktore dostalo zabawke a moj M. to juz calkiem zwariowal.

a zaproszenia zaczelismy rozdawac tak wczesnie, bo wiedzielismy, ze potem nie bedziemy juz w Polsce, ale to tylko M. rodzina dostala.
pozdrawiam was i milego wieczorku zycze :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
no to gratuluje zakupu,
zdjecia nad jeziorkiem tez wyjda fajne zobaczysz, nad morzem jak nie ma fal to tak jak nad jeziorem wiec wiesz :P

co do podrozy to nie zazdroszcze ale szybko zleci zobaczysz, chociaz ja jak jechalam do anglii czy z norwegii to juz mialam dosc ale w czerwcu tez nas czeka pare ładnych godzin w aucie

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
sam fakt ze jedziesz do domku troche chyba umili droge :)

całkiem nowa JA

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
gratuluję samochodu :)
i fajnie, że  do domku wracasz :)

Offline pamela

• Chuck Norris
ale zeby bylo jasne do Polski jade tylko na slub i wracam do Szkocji, nie zamierzam w Polsce zostawac dluzej niz 3 tygodnie, 2 przed slubem i 1 po.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
No to gratuluję zakupu  ;)

Offline frezyjka81

• entuzjasta
Super, że udało Wam się w końcu kupić samochód!!! Pozdrawiam serdecznie!!!

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009

Fajnie, że Wam się udało z samochodem :)

Pozdrawiam

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie, samochodzik juz odebrany, stoi pod domem, dalej sie cieszymy jak dzieciaki, musimy poczekac jeszcze na kupienie ubezpieczenia i juz bedzie mozna jezdzic do woli ;D
dzwonilam do mamy sie pochwalic, mama szczesliwa, bo u nas w domu nigdy nie bylo samochodu, az sie pojawil moj M. i nareszcie jest, dodatkowe plusy u tesciowej ;D. ciag dalszy rozdawania zaproszen, a mama mowi, ze po reakcji ludzi sadzi, ze wiekszosc przyjdzie, super.
wyslalam ja jeszcze do cukierni zapytac o torta, bo w sumie juz melismy upatrzone w ktorej cukierni, bo smaczne, ale nie podobal nam sie ksztalt, taki pietrowy jeden nad drugim, my wolimy taki spiralkowy, czy jak to sie mowi, a taki to tam nie zrobia, wiec znalaalam na necie taka cukiernie, z ktorej tort nam sie podoba, trzeba tylko isc zapytac co i jak, moze wkleje wam zdjecie tortu co nam sie spodobal, nie koniecznie bedzie to taki, ale cos takiego.

wyslalam mame tez do krawcowej zapytac czy nie uszylaby mi bolerka z takiego cienkiego tiulu, bez zadnych ozdob czy koronek, tak poprostu zeby nie miec ramion golych do kosciola, jak myslicie bedzie mi pasowac do mojej sukni? a welon tyo mysle, ze taki delikatny jednpwarstwowy moze z krysztalkami nie dlugi taki sredni, a dlugi to kupie sobie na sesje nad jeziorkiem, zeby tak romantycznie powiewal.
oj mowie wam tak juz sie nie moge strasznie doczekac, zwlaszcza ze teraz coraz czesciej o tym myslimy i rozmawiamy, a moj M. to pare razy dziennie mi powtarza" juz niedlugo bedziesz moja zona na zawsze", jakby w to jeszcze nie wierzyl, musial sie upewnic.  kochany jest ostatnio, sam mi proponuje rozne rzeczy do wesela, jaki tort, jaka dekoracja, oprawa, chyba juz sie stresuje tym i chce zeby wypadlo jak najlepiej.

uuu a teraz niezbyt mila czesc mojego dzionka wolnego od pracy, musze isc sie wykapac i do pielegniarki na cytologie, eeeeh ohyda, ale jakos trzeba przezyc.
milego dzionka wszystkim  :-* :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
super że udało wam się kupić autko  :D a jaki model??

tort super, ale też pewnie tani nie będzie...

:-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
buraczkujest to ford mondeo. zobaczymy jak bedzie cenowo jak mama wroci z cukierni.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajny stelaż do torta :)

Offline frezyjka81

• entuzjasta
Nawet nie wiedziałam, że są takie spiralne stelaże do tortów, pomysł mi się bardzo podoba.

Bolerko do sukienki pasować, a nie myślałaś o szalu z tiulu?
Pozdrawiam!!!

Offline pamela

• Chuck Norris
a wiesz ze nie myslalam o szalu, ale wydaje mi sie, ze bolerko wygodniejsze.
a to tak dla przykladu

o cos takiego wlasnie mi  chodzi

Offline margolka

• Chuck Norris
Bardzo podoba mi się ten tort i stelaż  :)

Fajnie, że zakupiliście autko  :D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
pomysl na bolerko super!

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
a mi nie bardzo stelaz sie podoba, chyba wole tradycyjne pieterka  ;D ;D ale wyglada ciekawie

pomysł na bolerko super...  :D :D

:-* :-* zostawiam

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
fajne to bolerko, ja myślę o podobnym ;) jak mama uszyje :D
a tort też super

Offline frezyjka81

• entuzjasta
Bolerko - na zdjęciu - jak dla mnie rewelacja!!! Taka delikatna mgiełka - myślę, że do Twojej sukni będzie idealne!!!
Buźka  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
witam czwartkowo. jejku jak ten czas leci, tydzien za tygodniem, coraz blizej... autko jest super, ubezpieczenie juz kupione czyli mozna jezdzic. bolerko mam nadzieje ze sie przyda i uda sie uszyc. jej jak ja bym chciala byc na miejscu i sama wszystkiego dopilnowac.
no to pora na kolejna porcje fotek, teraz np. dekoracje stolu, moim pomyslem jest sala w kolorach fioletowym, rozowym i bialym tak jak moj bukiet, makijaz i autko, niestety fiolet nie jest popularnym kolorem na weselach, wiec dekoracja stolu nie jest w fiolecie na zdjeciach, ale musicie sobie wyobrazic, ze jest.
nie chce za duzo na stole, bo wiadomo bedzie jedzenie.

PO RAZ KOLEJNY ZA DUŻE ZDJECIA !
a wlasnie co do bukietu na stol, zamawiacie same, czy sala ma w wystroju, czy moze  nie bedziecie mialy?

milego wieczorku :-*
dzieki dziewczyny za opinie.
« Ostatnia zmiana: 14 Maja 2009, 19:47 wysłana przez ela »

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
kolorki trochę nie w moim stylu :) ale przecież wiadomo, że co kto lubi :) na pewno będzie ładnie wyglądać tak czy siak. Co do bukietu na stole Młodej Pary, to nie wiem... u mnie dekoracje zapewnia sala, więc i na stół młodych dekorację powinni zapewnić, a jak nie to chyba nie będę nic specjalnego kupować ::) chociaż szkoda by było...