witajcie kochane.
mi sie osobiscie rowniez nie podoba jak Mlodzi znikaja na sesje w trakcie wesela, dlatego glowny plener mamy przed weselem, a sesja wieczorna na rynku, bedzie o godz 20 na okolo pol godzinki 10 ujec i wracamy, poprostu chcielismy miec zdjecia w roznych miejscach.
daruda ja to sie znowu z czyms takim nie spotkalam, i nawet nie przyszloby mi do glowy., ze tak mozna zrobic !!!
a czemu nie bierzecie swiadkow na plener? a ja myslalam, ze sie bierze na zdjecia, a chociazby nawet po to, zeby poprawiali suknie, trzymali kwiaty itd.
ja tez nie planowalam zdjec w studiu, ale po przemysleniu stwierdzilismy, ze czemu nie, chociaz pare, zawsze to pamiatka.
a teraz kochane mam problem.
nie bede juz szukac zadnej spiewaczki, bo wiem, ze nie spodoba mi sie i nawet juz nie chce, skontaktowalam sie z panem z orkiestry i powiedzial, ze zagra mi gratis co bede chciala na slubie na skrzypcach, wiec siedze dzisiaj i wybieram no i jak na razie wybralam
na wejscie - Canon in D Pachelbela
ofiarowanie - Aria na strune G Bacha
komunia - Ave Maria
no na wyjscie to juz tylko organista marsza Mendelsona,
ale nie wiem co wybrac na podpisywanie dokumentow, cos krotkiego potrzebuje, bo to nie trwa dlugo.
moze mi cos podpowiecie, czy moze zrezygnowac z tego?