witam.
ja tez sie nie moglam dogadac w wielku kwestiach slubnych z moim M. ale nie wiem co sie ostatnio stalo, na wszystko sie zgadza, wszystkim sie interesuje, we wszystkim mi pomaga, juz mnie nie zbywa "jeszcze jest czas". wczoraj poprosilam zebysmy w czerwu wybrali pierwsza piosenke i ustalili jak bedziemy tanczyc do niej, zeby sie troche oswoic z tancem, i o dziwo nie spotkalam sie ze sprzeciwem, a przeciez prosilam go juz o to wczesniej, to uslyszalam tylko, ze jest czas, i ze mozemy nawet wybrac piosenke przed tancem powiedziec orkiestrze i zagraja. nie wiem co sie tak nagle zmienilo, moze nareszcie zdal sobie sprawe, ze to wcale juz nie tak duzo.
mama mi wczoraj mowila,ze byla w cukierni rozmawiac na temat naszego torta, ktorego zdjecie wklejalam wam, ale szefa nie bylo i ma juz byc na 100% wiadomo pod koniec tygodnia wszystko, tzn. cene i reszte szczegolow, dowiedziala sie tylko, ze oni u nas w miescie nie robia tortow, tylko dostarczaja z innego miasta, wiec tort bedzie musial przejechac kawalek, reszty dowiemy sie za tydzien.
o bolerko tez pojdzie sie dowiedziec w tygodniu, ale rozmawiala ze znajoma krawcowej i mowi, ze napewno da rade uszyc w 2 tygodnie, jak przyjade do Polski, ale najlepiej dowiedziec sie u zrodla. a dobrze by bylo, gdybym nie musiala wyzylac moich wymiarow, bo to wiadomo, ze moge cos nie tak zmierzyc, lub schudnac jeszcze troszke.
a jak juz pisze o odchudzaniu, to sie musze pochwalic, ze juz 5kg stracilam odkad zaczelam, jestem z tego powodu niezmiernie szczesliwa

jeszcze pare kilo wiecej i juz bedzie super.
niestety dzisiaj po pracy leze w lozku, nie mam sily ani ochoty sie ruszac. nieszczesna @ sie pojawila, i bol jest okropny, miliardy tabletek przeciwbolowych i lozko i moze przejdzie, najgorsze 2 pierwsze dni. na szczescie juz nie mdleje jak kiedys, ale to tylko dlatego, ze nurofen biore jak tylko zaczne, bez tabletek kiedys zemdlalam pare razy, nie mam ochoty tego doswiadczac znowu

forum najlepszym lekarstwem:)
a przy okazji pokaze wam bluzeczke, ktora wlasnie zakupilam na allegro, wygralam licytacje, cena przystepna, bardzo lubie takiego rodzaju bluzki. buziaki na niedziele