Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 80235 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Bardzo ladna bizuteria....bransoletka najbardziej mi sie podoba ;) naszyjnik tez przepiekny ;) ale wydaje mi sie ze te kolczyki do tego zestawu nie pasują...

Buziaki :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
biżuteria bardzooooo ładna.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
lizak bardzo apetyczny  ;D

a bizuteria super, najbardziej w moj gust trafila bransoletka
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Bransoletka i kolczyki - REWELACJA!!!
Buźki  :-*  :-*  :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris
Mi się bardzo podobają kolczyki i bransoletka. Naszyjnik nie wiem, chyba mnie nie przekonuje, ale to jest zawsze inaczej jak widać całość, a najlepiej już z suknią ;)

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
A mi sie cala bizuteria podoba, a najbardziej to kolczyki, cudnie wszystko bedzie wygladac jako calosc :)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Biżuteria ogólnie nie w moim stylu, ale zestawiłabym tylko naszyjnik i bransoletkę. Kolczyki to by było stanowczo za dużo.
Pozdrowionka  :-* :-* :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris
Ja bym sie zdecydowała na:
bransoletka+kolczyki lub
bransoletka+naszyjnik lub
same kolczyki :) o samej bransoletce nie wspominam, bo pewnie wolałabyś być u góry jakoś przyozdobiona ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie kochane i dziekuje za wszystkie porady, zaraz musze spisac wyniki, i zobaczymy kto wygral hehe
sama jeszcze nie wiem co wybiore musze dalej szukac, choc widzialam dzisiaj kolczyki, takie delikatne, pasujace do tego naszyjnika, no ale macie racje, ze trzeba przymierzyc zeby wiedziec.
meczy mnie dzisiaj okropny bol glowy, najchetniej polozylabym sie spac, ale nie moge, bo potem w nocy nie zasne szybko, chyba musze sie kawy napic.
od dzisiaj postanowilam rozchodzic troche moje butki slubne, bo jak je zakladam to az trzeszcza z nowosci, wiec sobie kustykam pomalutku po domu w bialych butkach.
a dzisiaj po pracy z kolezanka wybralysmy sie na poszukiwanie pracy i skonczylysmy w deichmanie kupujac po 2 pary butow bo taka byla przecena, kupilam na zmiane albo na panienski( bo swiadkowa mnie poinformowala, ze musze sie ubrac na bialo), a juz je gdzies widzialam u ktorejs z forumek, o ile sie nie myle selenka takie tez kupila, a jakie wygodne, jak zalozylam to od razu wiedzialam, ze moge w nich sie bawic.
no i w poniedzialek chyba zamowilam na allegro, a wlasciwie wygralam licytacje bialych takich plaskich balerinek, wiec ktores napewno sie przydadza.

buziaki weekendowe dla wszystkich odwiedzajacych  :-*  :-*  :-* 
tak wiec wedlug was po podliczeniu waszych glosow, najbardziej pasuje bransoletka i kolczyki, wiec szukam dalej naszyjnika  :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Pochwal się balerinkami :) Ja szukam i nic nie mogę dla siebie znaleźć. Kupowałaś już kiedyś buty na Alle.. ? Nie boisz się, że nie trafisz z rozmiarem?

Offline pamela

• Chuck Norris
japciu nie kupowalam jeszcze butow na allegro ale za takie pieniadze(30zł) sie nie boje, a poza tym wiem, jaki mam rozmiar, i jakie bym nie kupila buty zawsze jest sam rozmiar.

a balerinki nic specjalnego takie zwykle, mam nadzieje ze wygodne, a nie moge zdjecia wkleic bo jedyne jakie jest to ma strone internetowa na obrazku.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja kupiłam baleriny białe na allegro i super się sprawdziły... chodziłam w nich w dzień ślubu (od rana), były na zmianę na weselu i przełaziłam w nich całą sesję plenerową... na pewno jeszcze nie raz je ubiorę bo są bardzo uniwersalne a na opalonej nodze ślicznie wyglądają, a kosztowały 30 kilka złotych  ;D aukcję poleciła mi agu-s  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
wisniowa a moze to te same, bo tez wygladaja na bardzo wygodne, i mam nadzieje, ze sie tez tak dobrze sprawdza jak tobie.

a po chodzeniu w moich slubnych po domku to nie mam niestety dobrych wspomnien, na poczatku ciezko mi bylo sie przyzwyczaic ze sa takie dlugie, ale sie udalo, ja mam zawsze problem z obcieraniem na piecie, kazde, nawet adidasy mnie obcieraja, ale nie te, te za to juz po paru godzinkach czuje podbicie jak boli, ale mam nadzieje, ze sie przyzwyczaje jak bede chodzic codziennie, no i sprobuje moze tych poduszek scholla skoro tak wszyscy polecaja.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ja swoich nie rozchodziłam dobrze przed weselem i żałowałam  ;) dobrze, że miałam buty na zmianę  :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Ooojjj... Ja też muszę swoje rozchodzić... Już próbowałam, ale skubane nie chcą drgnąć :-\ no ale będę walczyć dalej ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
hehe walka z bucikami trwa widze nie tylko u mnie  ;D

a dzisiaj opowiem wam dziwna sytuacje, ktora mama mi wczoraj opowiedziala. kiedy bylismy w POlsce w sierpniu na weselu kuzyna M. od razu postanowilismy znalezc zespol na wesele nasze, niestety wszystkie lepsze zespoly z naszego miasta, nie mialy juz wolnego terminu, poprosilismy nawet szefowa sali, czy nie moglaby sie zapytac kogos, w koncu ma duze znajomosci, ale niestety nie mogla nam pomoc, brak terminow, kiedy juz myslelismy,ze zostaniemy bez zespolu, mojej mamie jakims cudem udalo sie wstepnie zarezerwowac termin u takiego nawet fajnego zespolu, ja bylam juz bardzo zadowolona, ale po poinformowaniu mojego M. uslyszalam kategoryczny sprzeciw z jego strony, bo podobno kiedys dawno temu wdal sie w bojke z jednym z czlonkow zespolu i sie nie lubia, wiec i ten zespol rowniez odpadl, poprosilam mame o odwolanie terminu. w miedzyczasie zarezerwowalismy zespol swietny z innego wojewodztwa i wszystko bylo ok. wczoraj mama mowi, ze dostala telefon od jakiejs pani z orkiestry, ktora sie dopominala o uzgodnienie szczegolow, a nie byl to nikt z naszej orkiestry napewno, ani tez nikt z tej orkiestrey pierwszej co mama rezerwowala, wiec kto????
podejrzewamy, ze moze ktos chcial nam na sile wmowic ze rezerwowalismy zespol, ale na szczescie nie bylo zadnej umowy podpisywanej, zadnych przedplat, tylko ze to dziwne, moze ktos im sie wycofal i chcieli zapchac dziure w kalendarzu, mysleli ze na naiwnych trafili!!!
ale juz sprawa wyjasniona.

mama mowila tez, ze pomalu ludzie zaczynaja dzwonic potwierdzac i wszyscy mowia, ze ida, wedlug naszych obliczen nie powinno duzo odmowic, na razie 2 pary odpadaja z mojej strony. oby tak dalej!!!
buziaki na niedzielny wieczorek  :-*  :-*  :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
faktycznie dziwna sprawa... chociaż ja dostałam telefon z cukierni w dniu ślubu, że pomyliły im się zamówienia i nie wiedzą gdzie mają wysłać mój tort  :o okazało się, że dzwonią z cukierni w której najpierw zamawiałam tort ale potem zrezygnowałam.... pani oddala mi zaliczkę ale chyba zapomniała u siebie wykreślić.... trochę się zdziwiłam  ;) ciekawe co z tym tortem zrobili  ::)

dobrze, że mało ludzi Wam odmawia  :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
to masz to samo z nogami co ja... zawsze mam odciski
tylko, że ja jak nie wyjdę w butach na spacer to nie poczuję..., a w ślubnych przecież nie wyjdę ;/

Offline pamela

• Chuck Norris
wisniowa a to dobre z tym tortem, haha, tez jestem ciekawa co zrobili z nim, zakreceni ludzie  ;D
castia ja mam tak, ze ubieram nowe buty, nawet adidasy, obetra mnie mocno, poczekam pare dni az mi przejdzie, potem zakladam znowu i jest ok. poprostu noga chyba sie musi dotrzec do butow, przyzwyczaic, no a w slubnych na zadna impreze nie pojde, wiec je trzeba rozejsc w domku. ale na nozce cudnie wygladaja  ;D

eh troszke mi humor psuja kolezanki w polsce w zwiazku z moim panienskim i juz mi sie w sumie odechciewa calej tej imprezy, za duzo zamieszania wokol tego. mam taka jedna kolezanke, ktora chyba jest zazdrosna ze nie jest swiadkowa, i moja swiadkowa krytykuje za wszystko, no ale prawda jest ze moja swiadkowa tez sie nie zachowuje dobrze w stosunku do niej, a obie mialy mi ten panienski zorganizowac tak chcialy, a teraz sie zra i nie wiem juz co to bedzie. jak bym malo miala stresow  z weselem zwiazanych, nie potrzebuje sie jeszcze martwic o panienski. wrrr wkurza mnie wszystko ostatnio, oprocz mojego M. on to jest kochany, odstresowuje mnie i uspokaja. chyba rzeczywiscie dopada mnie stres przedslubny. a sioooo!!! stresie odejdz!!!
 :-*  :-*  :-*

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Odganiamy stres od Pamelki!!! A sio!!!
Pozdrawiam serdecznie!!!
 :-*  :-*  :-*

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Oj Pamela, wiem co czujesz, mam podobną sytuację...  ::) Ale nie mam zamiaru się tym przejmować, za dużo spraw na głowie   8)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ostatnio jak byłam w rossmannie to widziałam na tym dziale gdzie są różne rzeczy do stóp takie mazidło (chyba to było w kremie ale nie dam głowy), którym smaruję się skórę stóp żeby nie było odcisków... w sumie to fajne może być  ::) ja pewnie kupię sobie coś takiego przed następnym większym wyjściem  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
wisniowa to moze byc dobry pomysl  ;D daj znac jak wyprobujesz czy dziala
selena swieta racja, nie ma sie czym przejmowac
frezyjka dzieki za odganianie, ale cos sie chyba przykleil zbyt mocno i trzeba mocno odganiac  :P

dobranoc  :-*  :-*  :-*

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
stres -  A SIO!!!!!

Offline carollaa

• Chuck Norris
Oj Pamela, tak to jest z dziewczynami czasem ;) A stresik niech się trzyma z daleka, bo to jeszcze nie jego czas! Buziaki poniedziałkowe i miłego tygodnia :)

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
pamelk, tyle czasu jeszcze spokojniutko wszytsko się poukłada,
a koleżanki moge się jeszcze dogadać ... do września parę razy  mogą im się zmienić jeszcze humory :)

odliczam

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
ja mam taki sztyf przeciw odciskom i pecherzom :) dziala :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie!!
dziekuje za odganianie stresu, jak na razie troche pomoglo, zobaczymy na jak dlugo. moj skarbek postanowil. ze dzisiaj sie odstresujemy troszke, bo kurcze jednak to jest baardzo denerwujace, ze nie mozna nic dopilnowac ani zalatwic osobiscie na miejscu, tylko liczyc na innych i czekac na ten upragniony dzien, kiedy wreszcie bedzie mozna pojechac i sie tym zajac. dzis po raz pierwszy w tym miesiacu mielismy dzien wolny razem, pogoda przepiekna, wiec postanowilismy rano pospac troszke dluzej, a potem pojechac gdzies, najpierw w planach bylo centrum handlowe, w ktorym jeszcze nie bylismy, ale po drodze na rondzie skrecilismy nie tam gdzie trzeba i dojechalismy nad takie malutkie jeziorko, wiec zrobilismy postoj, pare fotek, spacerek, nawet nie wiedzielismy, ze tam dojedziemy i rozmarzylismy sie, ze bedziemy tu z naszym dzieckiem przyjezdzac. potem wrocilismy do domku, obiadek i do parku na spacerek, kolejne fotki, wedrowka po parku w sloneczku, kolejne marzenia o dziecku i naszych spacerkach, cudowny dzien bardzo relaksujacy i nareszcie moglismy cos zrobic razem.
jak chcecie to powyszukuje co ladniejsze fotki i jutro moze wam wrzuce, wiem, wiem, ze strasznie duzo u mnie fotek w watku, ale jak nie ma o czym pisac to trzeba sie czyms ratowac hihihihi  ;D  ;D

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Nie wiem jak inni, ale ja chcę zdjęć :) Fajnie spędziliście dzień. U nas pogoda nie nastraja do spacerów :(

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Ojjj super mieliscie dzien...ja taki mialam nie pamiatam kiedy... życze zeby bylo takich wiecej ;)
A fotek im wiecej tym lepiej ;)