witajcie kochane i dziekuje za wszystkie porady, zaraz musze spisac wyniki, i zobaczymy kto wygral hehe
sama jeszcze nie wiem co wybiore musze dalej szukac, choc widzialam dzisiaj kolczyki, takie delikatne, pasujace do tego naszyjnika, no ale macie racje, ze trzeba przymierzyc zeby wiedziec.
meczy mnie dzisiaj okropny bol glowy, najchetniej polozylabym sie spac, ale nie moge, bo potem w nocy nie zasne szybko, chyba musze sie kawy napic.
od dzisiaj postanowilam rozchodzic troche moje butki slubne, bo jak je zakladam to az trzeszcza z nowosci, wiec sobie kustykam pomalutku po domu w bialych butkach.
a dzisiaj po pracy z kolezanka wybralysmy sie na poszukiwanie pracy i skonczylysmy w deichmanie kupujac po 2 pary butow bo taka byla przecena, kupilam na zmiane albo na panienski( bo swiadkowa mnie poinformowala, ze musze sie ubrac na bialo), a juz je gdzies widzialam u ktorejs z forumek, o ile sie nie myle selenka takie tez kupila, a jakie wygodne, jak zalozylam to od razu wiedzialam, ze moge w nich sie bawic.
no i w poniedzialek chyba zamowilam na allegro, a wlasciwie wygralam licytacje bialych takich plaskich balerinek, wiec ktores napewno sie przydadza.
buziaki weekendowe dla wszystkich odwiedzajacych
tak wiec wedlug was po podliczeniu waszych glosow, najbardziej pasuje bransoletka i kolczyki, wiec szukam dalej naszyjnika