Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 78710 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hania3033

• Chuck Norris
Oglądałam wczoraj ten program - naprawdę ludzie są chorzy :-\ a co do suwaczków, to mimo że mam dwa to nie umiem tego zrobić ::) skorzystałam z pomocy madzi_n i ona mi zrobiła od A do Z ;) ale na pewno znajdzie się ktoś kto pomoże :) Buziaki :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
raz się natknęłam na ten program i nie mogłam uwierzyć, że coś takiego puszczają.... dobrze, że rzadko włączam telewizor  ;)

:-* :-* :-* weekendowe

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
mrgolko dziekuje za komplementy, to byl bardzo goracy tydzien, od dzisiaj juz chlodniej, oby nie do konca wakacji, jeszcze slonca by sie przydalo  ;D , a co do czasu to mysle, ze sie cos znajdzie chociazby wieczorkiem, zeby opisac, mam nadzieje, bo chce zapamietac jak najwiecej.
a przy okazji przypomnial mi sie kolejny koszmar slubny i jeden sen z serii slubnych komedii.
najpierw ten smieszny, az sie usmialam jak sie obudzilam i przypomnialam go. byl dzien mojego slubu, bylismy na sali juz, mama moja powitala przez mikrofon gosci, a ja przedstawilam zespol, ktory wymyslil na poczatek zabawe, ze jeden z mezczyzn ma sciagnac spodnie i majtki, wypadlo na mojego brata, stal na srodku sali bez majtek, ale nie bylo nic widac, bo mial dluga koszule, a moj maz stwierdzil, ze zrobi to samo, zeby szwagrowi bylo razniej!!! no i sie obudzilam, hahaha ale sie rechotalam.
a koszmar taki podobny juz mi sie snil pare razy, za kazdym razem inaczej, inna historyjka, ale chodzi o to samo, ze juz jest po moim slubie, a ja nic kompletnie nie pamietam, to jest naprawde straszne, bo to uczucie pustki jest bardzo realne. ciekawe co to znaczy  ;D

a co do programow, to dzisiaj ogladalam "rozmowy w toku" i sie uplakalam troszke, bo byl temat o slawnych zmarlych mezach, zony sie wypowiadaly, i miedzy innymi byla zona Arka Golasia, ktorego ja uwielbialam, i tak sie uplakalam zwlaszcza jak pokazywali ich filmik z wesela, pierwszy taniec, a potem jak ona zaczela mowic, plakac, to juz calkiem  :'(  :'(  :'(
czekam wiec na informacje jak wkleic dwa suwaczki, bo juz bym chciala odliczac do wyjazdu , jak ktos pomoze bede wdzieczna.

a dzisiaj moj skarbek zamowil sobie nawigacje do auta, zebysmy mogli bezpiecznie i szybko do Polski dojechac  ;D oby tylko nas dobrze doprowadzila  ;D

a po weekendzie moze bedzie wiecej slubnych wiadomosci od mamy, no i chyba juz wkleje wam bukiet, niestety moje wymagania sa zbyt duze na realia  ;D i nigdzie nie ma zdjecia takiego bukietu jak chce, wiec bede musiala powklejac pare a reszte opisze, wyobraznia musi zadzialac.
a no i bede miala 2 bukiety, jak dobrze wyjdzie, ale o tym w tygodniu.
 :-*  :-*  :-* weekendowe

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
też myślałam, że nie znajdę zdjęcia w necie, ale w końcu znalazłam :D więc nie poddawaj się :D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
hmm ja to w ogole nie moge sie zdecydowac
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Nadrobiłam uff...
Kochana bardzo Ci współczuję trudnej sytuacji  :przytul: Jednak nie można ingerować w czyjeś decyzje - można ewentualnie strać się być przy kimś.
Zdjęcia super - chyba od ostatnich fotek schudłaś?
Buziaczki zostawiam  :-*  :-*  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
frezyjko moze troszeczke schudlam, ciagle co tydzien sukcesywnie chudne troszeczke, ale teraz chyba trzeba bedzie przyspieszyc tepo, bo to 2 miesiace tylko zostalo.

castia a co do bukietu, to wiem, ze nie znajde, na pewno nie znajde, bo z fioletowych roz raczej ciezko bedzie, ale powklejam wam moze przykladowe bez tego fioletu.
buziaki sobotnio wieczorne  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Nadrobiłam!
Całe 18 stron, byłam dzielna ;D

Doskonale rozumiem co czulaś, rozstając się z ukochanym - przechodziłam przez to samo i wiem, że to prawdziwy koszmar...
Ale najważniejsze że daliście radę, jesteście razem! :)

Twoja suknia jest cudna! :) Bardzo w moim stylu, po prostu śliczna :)
Jeśli chodzi o biżuterię, to tak jak większość forumek, raczej nie widzę tego zestawu - naszyjnika i kolczyków. Ja bym do tego naszyjnika widziała raczej skromniejsze kolczyki, tym bardziej że chcesz branzoletkę :) Powiem Ci że też na początku chciałam dłuższe, strojniejsze kolczyki ale też chciałam mieć naszyjnik. I w rezultacie stanęło na skromniejszych kolczykach i nie bardzo strojnym naszyjniku.

Sala również przepiękna! :) Już widzę Ciebie w tej pięknej sukni, na tej sali będziesz wyglądała pięknie! :)

W ogóle kochana, nie wiem z czego Ty się odchudzasz! Przecież wyglądasz super! :) Na żadnym ze zdjęć nie widziałam, byś czegoś miała za dużo! :)

Ja też męczę się z bladymi nogami - chodzenie na solarium niewiele pomaga ::) Pocieszający jest fakt, że nóg spod sukni za bardzo nie widać ;D

Nie komentowałam wszystkiego, bo by wyszedł mega długi tasiemiec... Ale przejrzałam cały wąteczek :)
Buziaki weekendowe  :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
z fioletowych róż? rzeczywiście rzadkość :)

Offline pamela

• Chuck Norris
wpadlam tylko powiedziec, ze dzisiaj

2 miesiace do slubu!!!!

za 2 miesiace o tej porze bede siedziala u fryzjera pewnie juz z polowa fryzury gotowa  ;D
a poki co trzeba do pracy, zapracowac na tego fryzjera  ;D
buziaki niedzielne  :-*

Offline frezyjka81

• entuzjasta
Pamelko!!!
Gratuluję 2 miesięcy do ślubu!!!
Pozdrawiam serdecznie!!!
 :-*  :-*  :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
GRATKI Z OKAZJI 2 MIESIĘCY !!!!

Teraz to już z górki :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Gratki z okazji 2 miesięcy do ślubu! :) :bukiet:

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
GRATULUJE 2 MEISIECY :)

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie w niedzielny wieczorek!!!

niestety nie mam zadnych slubnych wiesci, menu dalej nie ma, mama ma isc dopiero w tygodniu. ale za to mam fotki z dzisiejszego spacerku, jejku jak ja uwielbiam te nasze spacerki, za kazdym razem gdzies indziej, gdzie jeszcze nie bylismy.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
gratulacje 2wóch miesięcy :)
śliczne fotki znów :)

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Przylączam sie do gratulacji :*
Śliczne fotki ;)
Pozdrawiam :)
« Ostatnia zmiana: 5 Lipca 2009, 21:03 wysłana przez nikaa »

Offline madzia_n

• Chuck Norris
A ja nie widzę fotek ::) Ale nie widzę też żadnych suwaczków, więc chyba mam chwilową awarię na laptopie Kotka ;)
No, juz forum przestało mi bzikować i ja też widzę foteczki :)
Śliczne! :) Ale tam u Was cieplutko! :) A u mnie deszcz, deszcz i... deszcz  ???
I jeszcze jedno...
Bardzo do siebie pasujecie! :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
gratki 2 miesiecy :):):)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
2 miesiączki tylko zostało - a właściwie już trochę mniej  ;)
gratuluję ;)

odliczam

Offline hania3033

• Chuck Norris
A ja trochę spóźniona, ale i tak gratuluje dwóch miesiecy ;D
Buźka :-*
« Ostatnia zmiana: 6 Lipca 2009, 19:05 wysłana przez hania3033 »

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie!!
dziekuje za gratulacje i pochwaly dla fotek, trzeba korzystac z pogody poki jest.
madziu piszesz, ze pasujemy do siebie, bo nie widzisz nas calych, a my jedynie pasujemy do siebie charakterem, choc i nad tym sie czasem zastanawiam, bo wygladem, to tak srednio, moj M. jest troszke nizszy ode mnie i starszy, ale jak to mowia, w lozku wszystko sie wyrownuje  :P

dzisiaj po dlugich perswazjach mama wydebila od baby menu weselne, wiec postaram sie jutro wam wkleic, wyglada ok, zreszta ocenicie same.

aaaaaaa i jeszcze bym zapomniala, chociaz troche niechetnie wam to pisze, ze moj M. wybral pierwsza piosenke. ja ogolnie to mam to gdzies do czego bedziemy tanczyc, ja moge do wszystkiego, bbo zadnego ukladu nie bedzie, zbyt obszerna suknia nie pozwala nam na walca, ani zadne inne wygibasy, wiec mi nie zalezy, bujac sie mozna do wszystkiego, no chociaz moze nie do "niebieskiej piosenki" ktora ja pokochalam szczerze i z calego serca, ale nie pasuje za bardzo. no wiec pogonilam narzeczonego zeby sie do czegos przydal i chociaz o tym zadecydowal, wiec w sobote zostalam oficjalnie przedstawiona naszej pierwszej piosence, a ze moim jedynym wymogiem, bylo, zeby byla polska, wiec wybor padl na Paule, nieszczesna paula mnie przesladuje, bo jak uslyszalam, ze to do niej bedziemy sie bujac, to mi sie ten pomysl nie spodobal, nie podoba mi sie ta posenka juz, jak ja uslyszalam po raz pierwszy to mi sie bardzo spodobala, ale jak sie dowiedzialam, ze kroluje teraz na 90% wesel w Polsce, i wszyscy w Polsce ja znaja, to mi sie odwidzialo, no ale mam kare za zrzucenie odpowiedzialnosci za to na meza, musze sie teraz do Pauli bujac. ehh a moze  nasza orkiestra jakos ta piosenke urozmaici... jakos te 2 minutki trzeba bedzie wytrzymac, moze nie bedzie tak zle, w koncu nie jest to taka zla piosenka
buziaki wieczorne  :-*  :-*  :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
bez obrazy dla nikogo. ale ja też bym nie chciała do tego tańczyć broń Boże...
straszna jest ta piosenka...
nie chcesz jej zmienić?? ja bym sie broniła ;p

Offline frezyjka81

• entuzjasta
Trudna sprawa z tą piosenką - mnie też ona za bardzo nie pasuje, ale skoro Twojemu PM się podoba...
Buźki na dobranoc zostawiam
 :-*  :-*  :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
My tanczylismy do Paulli  :P Nam się podoba  :)
Ale "Niebieska Piosenka" tez mi sie bardzo podoba  :) A czemu nie pasuje ? Jedna para co chodzila na kurs tanca przed nami wlasnie do niej uczyla sie ukladu  :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Ee, Paula, mimo że faktycznie już trochę oklepana, to bardzo ładna piosenka jest ;) Niebieska sukienka (pewnie będe w mniejszości) nie bardzo mi się podoba :-\ niby ładna, ale ma w sobie jakieś duże ALE :-X a my jeszcze nie wybraliśmy piosenki... Hmm, dobrze Pamelko ze o tym wspominasz, bo chyba już czas coś pomyśleć ;) może coś Kukiza?? Też chcę po polsku :P
Buźka :-*

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
Hej, hej!

Wiem, że strasznie późno, ale jestem i przeczytałam wszystko od a do z, a właściwie od pierwszej do ostatniej strony :-) I teraz już będe regularnie.

Co do piosenki: to obstawiam, że po weselu mało kto z gości pamięta, co to było :D Przypomnijcie sobie cudze wesela, na które chodziłyście ZANIM wyznaczyłyście datę ślubu (jak się planuje własny ślub, to na wszystko się zwraca uwagę) - i co, pamiętacie, do czego Para Młoda tańczyła? Ja ani trochę :D

I jeszcze chciałam się wtrącić, że czasem lepiej wygląda jak Państwo Młodzi się po prostu bujają spontanicznie, niż jak mają wykuty układ, ale są sztywni (czego ja się bardzo boję, bo nie wiem, jak nam wyszło, bo jezcze nie mamy filmu goście mówią, że super, ale czy im można wierzyć? ;-))

Pozdrowienia!

Offline pamela

• Chuck Norris
helo
MagdaN witam cie serdecznie w mojej bitwie organizycjnej  ;D a ja ci powiem, ze tak sie zastanowilam, i w sumie to pamietam tylko pierwsza piosenke mojego brata, a reszty nie, ale to pewnie najblizszych sie wiecej szczegolow pamieta.
margolko "niebieska piosenka" jest cudna, ale jest w polowie zmiana melodii na walca, a tego bysmy nie zatanczyli, a pierwsza czesc jest taka dziwna, no jakos nie za bardzo by nam sie tanczylo do niej. a jak twoje wrazenia z pierwszego tanca? mieliscie swoj uklad, bo pamietam ze chodziliscie na lekcje, ale cos sie balas, i jak wyszlo wam tak jak trenowaliscie?
;) Niebieska sukienka
haniu ale to nie "niebieska sukienka" Łez tylko "niebieska piosenka" Tomczaka  ;D caly watek jest o tej piosence tu na forum i wiekszosc uwaza, ze to piosenka na podsumowanie malzenstwa a nie poczatek. ale i tak piekna,
castia juz sie nie bede bronic, bo mojemu bardzo zalezy, zeby do tego zatanczyc.

buziaki wtorkowe  :-*  :-*  :-*

o rany to juz tylko 60 dni!!!!! a pamietam jak ustalalismy date rok temu w moje urodziny 11 czerwca, i tak daleko jeszcze sie wydawalo, w miedzyczasie tyle sie wydarzylo, nie ma z nami juz tej najwazniejszej osoby, tesciowa odeszla i bedzie nam blogoslawic z gory, pare innych osob poumieralo, ktore powinny z nami byc, pare sie narodzilo, i wreszcie jestesmy juz prawie na samym koncu, a potem nadejdzie cudowny poczatek nowego zycia
eh taka mala refleksja

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Gratuluje 60 dni!
Jesli chodzi o Paule, to ladne sa slowa tej piosenki. Jako, ze tez chcielismy polska piosenke na 1 taniec, wzięliśmy ją pod uwagę, ale jednak zrezygnowalismy. Nie urzekła nas tak bardzo.
Ale wiesz, nie liczy sie to, czy piosenka jest popularna, czy nie. Najwazniejsze byście to Wy czuli się przy niej dobrze. Uwazam tez, ze bardzo dobrze jest czasem dac o czyms zadecydowac drugiej polowie. On czuje sie wtedy ważny, a jednoczesnie pomaga nam w przygotowaniach.

Offline hania3033

• Chuck Norris
Pamelko, wiem o jaką Niebieska piosenkę chodzi ::) To było małe przejęzyczenie ;) Mam na myśli tę piosenkę, którą gra się dość często na weselach (tak - tę o "podsumowaniu małżeństwa ;) )  i w dalszym ciągu podtrzymuję, że wcale nie jest jakaś ŁAAAŁ :P
« Ostatnia zmiana: 7 Lipca 2009, 18:13 wysłana przez hania3033 »