tzn ja sie zastanawiam wlasnie nad nimi ale bez tych wszystkich ozdob, bo nie chce za duzo, mam swoj pomysl, wlasnie tak powiedziala moja fryzjerka, ze bedziemy musialy pokombinowac z welonem, dlatego na probe mam przyjsc koniecznie z welonem.
a lista do zrobienia to:
1.zamowic dekoracje na allegro
2.zamowic torta i ciasto, i zapytac o kolorystyke tortu i figurke - to niestety bedzie zadanie mamy, bo trzeba zamowic miesiac wczesniej, a mnie juz w Polsce nie bedzie, dopiero 2 tygodnie przed
3.wybrac pierwsza piosenke i skontaktowac sie z zespolem(bo mieszkaja w innym wojewodztwie), w sprawie zapowiedzenia nas przy wejsciu na sale, poinformowac, ze nie bedzie podziekowan dla rodzicow, w sprawie zabaw, no i dojazdu jednego z nich do kosciola, ktory ma grac Ave Maria na skrzypcach.
4. wybrac zdjecia dla kamerzysty i omowic z nim co ma nagrywac, jak dlugo, wybrac muzyke i omowic plener, umowic sie na godzine
5. odebrac menu - to tez mama
6. wplacic 60% za sale 2 tygodnie przed weselem
7. kupic wodke i napoje szampana i wino i ustalic ile
8. zamowic bukiet i ustalic kto odbierze(kwiaciarnia daleko od mojego miejsca zamieszkania, a M. bedzie sie ubieral w hotelu niedaleko mnie)
9. zamowic hotel na noc poslubna i ustalic gpodzine przybycia(rano, nie wiem o ktorej w Polsce jest doba hotelowa)
10. ustalic miejsce i godzine przybycia samochodu
11. kupic stroje na poprawiny, bizuterie i bielizne na slub
12. odebrac zaswiadczenie o zapowiedziach i isc do ksiedza
13. papiery z USC
14. dopilnowac dekoracji sali
15. zamowic autobus i ustalic kurs
16. ustalic ostateczna liste gosci
i to na razie na tyle, mam nadzieje, ze o niczym nie zapomnialam
a teraz lista zakupow.
1.dodatki do ubiorow, tj. welon, bizuteria, bielizna, bolerko, koszula, mucha, pas, kamizelka
2. stroje na poprawiny
3. ksiega gosci
4. ubranka na wodke.
5. naklejki na butelki
6. zawieszki na butelki
7. materialy na krzesla
8. materialy na stol
9. swieczki
10. balony
11. brokat
12. konfetti
13. tablica na brame