Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 79377 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline carollaa

• Chuck Norris
czekamy na foteczki :)))

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
no co Ty Pamela... uwielbiamy fotki  :)

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
Tak, tak czekamy ... :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
tak ta fotek nigdy dosc

Offline hania3033

• Chuck Norris
O jak słodko :) Takie "nieprzewidziane spacerki" :) ja oczywiście też czekam na zdjęcia :)
Buziaki :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
witajcie!!! to fajnie, ze chcecie ogladac nasze fotki, a dodam, ze zrobilismy ich 90 wczoraj!!
ale niestety nie wkleje ich dzisiaj, bo stalo sie cos, co odebralo mi cala radosc i ochote do czegokolwiek, niestety nie podziele sie z wami ta informacja, poniewaz to zbyt bolesne i przygnebiajace do opowiadania, i za dluga historia i zbyt nieprzyjemna i osobista, ale uwierzcie mi, ze to nic milego, wyc sie chce jak najblizszy czlowiek nieraz potrafi zranic, kiedy najmniej sie tego spodziewasz...
nie chce wam zasmecac za bardzo, wiec ide zrobic kolacje, oby jutro byl lepszy dzien i wiecej radosci, dzisiaj juz nic mi sie nie chce, wiec zdjecia beda jutro.
 :-*    :-*  :-* dla was

Offline justyna85

• Chuck Norris
no o mam nadzieje ze jutro bedziesz miala humor i wszystko sie pouklada :)

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
 :przytul:  wiem coś na temat smutnych dni ...może z innego powodu, ale smutek to smutek
także się trzymaj  :uscisk:

odliczam

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
I jak humorek dzisiaj? Lepiej? Oj, biedaczku......

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
Pamelko nic nam nie zaśmiecasz... jesteśmy tutaj też po to, żeby pocieszyć gdy jest źle  :przytul: Mam nadzieję, że dzisiaj czujesz się lepiej  :)

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie, kochane naprawde dziekuje za pocieszenie.
niestety sytuacja sie nie poprawia, humor moze troszke lepszy, moj Marcin mi go poprawia kochany, a to on powinien byc najbardziej zalamany, wiec jak on nie przejmuje sie tak bardzo, to ja tez nie bede. dla rozjasnienia sytuacji powiem wam tylko, ze chodzi o czlowieka, ktory podjal taka a nie inna decyzje z bardzo egoistycznych powodow, ktora dla nas jest bardzo bolesna, i nie do wytlumaczenia, sytuacja jest dosyc skomplikowana, psychologa by trzeba chyba, zeby zrozumiec i pomoc temu komus. eh ja to jeszcze mam nadzieje, ze zmieni zdanie zanim bedzie za pozno, zanim zrobi sobie wroga z kazdego, a zwlaszcza z nas. a najgorsze, ze nie wiadomo kiedy to nastapi, ostateczna decyzja.
eh ja tylko mieszam jeszcze bardziej, gdyby tak mogloby to byc o wiele prostsze, ale coz rodziny sie nie wybiera, ale mozna zyc bez niej, przekonuje sie o tym coraz bardziej.
buziaki na razie kochane ide mezowi kolacje zrobic, bo biedny w tym upale musi pracowac po 12 godzin dziennie, a wszystko po to, zebym mogla miec bajkowy slub. ale potem postaram sie wrocic i wkleic wam fotki.
 :-*  :-*  :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
głowa do góry! ja też znam takiego człowieka.. na którym nam zależy, ale cóż dla niego ważniejsze korzyści...  ::) uwierz mi nie ma co sie przejmować, bo idzie zwariować!

Offline hania3033

• Chuck Norris
Uszy do góry kochana :) Ułoży sie powolutku, powolutku... Zawsze się jakoś układa ;)
Buziaczki :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
 :-* :-* :-* zostawiam i uszy do góry

Offline pamela

• Chuck Norris
dziekuje za pocieszenia, najwazniejsze ze mamy siebie, a reszta sie nie liczy!!!
a teraz obiecane fotki, tylko ostrzegalam, ze bedzie duzo, bo mojego M. ukryta pasja jest fotografia, i tylko on potrafi mi zrobic zdjecia, na ktore ewentualnie moge patrzec.  ;D

Hampden Park, narodowy stadion, na ktorym gra reprezentacja Szkocji, a niedawno wystepowali Take That

a tu wygladam jakbym wsiadala za kierownice, ale niespodzianka, kierownica jest po drugiej stronie!!

a teraz spacerek po parku

ja i moje biale nogi  ;D

my zdjecia kochamy, moj M. robic, a ja ogladac, wiec mozecie byc pewne, ze slubnych bedzie mnostwo.
a teraz ide wskoczyc do meza do wanny  :P

ps. uszy juz u gory, dzieki wam :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
fajne fotki.... ja też mam białe nogi  ;D ale co zrobić... trzeba je wystawiać na słoneczko to się opalą  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
ja też blada ;) i wystawiam nogi cały czas ale marne efekty.
zdjęcia super! :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
helooooooooooooooooooooo;-)nadrobiłam wąteczek;-)))to trzeba wystawiać nóżki na słoneczko a nie na deszczyk;-))))u mnie wsio poszło gitowo i dodam tylko,że o rozchodzeniu butów myślalam,ale jakoś z lepetynki wylecialo,wyłozyłam tylko dzień wcześniej na parapet co by pogodę przyniosly,było pięknie;-)))a jeszcze piękniesze było to,że na codzień noszę baleriny i ślubne mnie wcale nie  obtarły;-))))zero odcisków,przetańcowalam calą nockę;-) :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Moje też są białe, ale do ślubu będą trochę ciemniejsze dzięki balsamom brązującym :P

buziole zostawiam  :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris
No proszę jaki relaxik ;>

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
fotki very nice ;)

odliczam

Offline hania3033

• Chuck Norris
Super że fotki się pojawiły :) i super że już zapowiadasz, ze ślubnych będzie duuużo :D
Tak tak, wiśniowa i Daruda dobrze mówią - nóżki na słoneczko trzeba ;D albo solarium :P

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
hejkum, fajniusie fotki :)

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie!!
nogi na sloneczko wystawiam, kiedy sie da, a ze ostatnio slonko swieci bardzo mocno, to wystawiane sa coraz czesciej, ale mam wrazenie ze sie od nich slonce odbija  ;D no nic trzeba bedzie je przed slubem podrasowac na solarium.
daruda witam ponownie, ciesze sie, ze wszystko ok, opowiadaj w relacyjce szybko po kolei, a zdjecia masz naprawde cudne, pieknie wygladalas, fajnie, ze nic cie nie obtarlo, mam nadzieje, ze mnie tez, w razie czego mam 2 pary na zmiane.
haniu ja nie zapowiadam, ja ostrzegam  ;D

kurcze nawet nie wiecie, jak bardzo chcialabym juz zeby byl sierpien tak polowa najlepiej, kiedy bedziemy sie szykowac do wyjazdu. wyruszamy do Polski 23 sierpnia jak dobrze pojdzie. i juz od wtorku grafik mocno napiety, postanowilam, ze z kazdego dnia bede pisac taki maly pamietnik, bo bedzie sie bardzo duzo dzialo, i zeby mi nie umknela ani jedna minuta przygotowan, bede prowadzic pamietniczek, a wieczorkami bede przepisywac wam co sie wydarzylo. juz naprawde ciezko wytrzymac, tak by sie juz chcialo chociaz zaczac pakowac, ani pracowac sie juz nie chce, ani w domu siedziec, chociaz kochamy nasze mieszkanko. czas co prawda leci szybko, kazdy dzien mija ekspresowo, ale do sierpnia wydaje sie byc wiecznosc jeszcze.
buziaki na reszte dnia  :-*  :-*  :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
do sierpnia niedaleko :) sama to zresztą odczuwam XD więc spokojnie, ani się obejrzysz a już będziesz w Polsce :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
oj zleci zobaczysz nim sie obejrzysza a juz zaraz wrzesnien bedzie :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Fajny pomysł z tym pamiętnikiem :) pewnie trochę czasochłonny będzie, ale na pewno warto!! :D

Offline pamela

• Chuck Norris
dziewczynki, czy jest jakis sposob, zeby wkleic drugiego suwaczka?? bo probowalam, ale mam tylko 66 znakow do wykorzystania, a link do suwaczka jest dluzszy. jak ktos wie, to prosze wytlumaczcie mi, bo ja nie mam pojecia, a widze, ze niektorzy maja po 3. buziaki wieczorne  :-*  :-*
ps. a ogladacie moze na polsacie moment prawdy?? masakra ale ludzie tam sa teraz zryci, w zyciu bym sie tak nie ponizyla dla kasy.

Offline margolka

• Chuck Norris
Pamela fajniutkie fotki - te w sukience takie letnie, ciepłe  :D
Fajny pomysł z pamiętniczkiem - ale ciekawe czy będziesz miała czas na to  ;)
Z tymi suwaczkami to ja wiem jak, ale wybacz dziś już nie napisze, bo zasypiam  :P Ale może inna forumka pomoże  ;)