witajcie!!
nogi na sloneczko wystawiam, kiedy sie da, a ze ostatnio slonko swieci bardzo mocno, to wystawiane sa coraz czesciej, ale mam wrazenie ze sie od nich slonce odbija

no nic trzeba bedzie je przed slubem podrasowac na solarium.
daruda witam ponownie, ciesze sie, ze wszystko ok, opowiadaj w relacyjce szybko po kolei, a zdjecia masz naprawde cudne, pieknie wygladalas, fajnie, ze nic cie nie obtarlo, mam nadzieje, ze mnie tez, w razie czego mam 2 pary na zmiane.
haniu ja nie zapowiadam, ja ostrzegam

kurcze nawet nie wiecie, jak bardzo chcialabym juz zeby byl sierpien tak polowa najlepiej, kiedy bedziemy sie szykowac do wyjazdu. wyruszamy do Polski 23 sierpnia jak dobrze pojdzie. i juz od wtorku grafik mocno napiety, postanowilam, ze z kazdego dnia bede pisac taki maly pamietnik, bo bedzie sie bardzo duzo dzialo, i zeby mi nie umknela ani jedna minuta przygotowan, bede prowadzic pamietniczek, a wieczorkami bede przepisywac wam co sie wydarzylo. juz naprawde ciezko wytrzymac, tak by sie juz chcialo chociaz zaczac pakowac, ani pracowac sie juz nie chce, ani w domu siedziec, chociaz kochamy nasze mieszkanko. czas co prawda leci szybko, kazdy dzien mija ekspresowo, ale do sierpnia wydaje sie byc wiecznosc jeszcze.
buziaki na reszte dnia