Witam dziewczyny,
Buffy - nie widziałam takich w sklepie, ostatnio chodzilam wlasnie za torbami bo zarem z P. szukamy takich otreb i on sobie odrazu wubral a ja ciagle szukam

Wczoraj widziałam super ale była cała różowa - torche taka landrynkowa ale moja mama i siostra (bo akurat bylam z nimi) powiedzialy ze super i mam ja brac a ja chcialam im pokazac jeszcze inna ale trzeba bylo jechac do reala i pojechałyśmy a jak zobaczyly ta torbe ktora sobie kilka dni temu upatrzylam to powiedzialy ze ta rozowa o 100 razy lepsza i teraz juz nic nie wiem

Dzisiaj musimy jeszcze i tak jechac do galerii Pomorskiej bo kupilismy dzieciaczkom buty - tak na oko i okazalo sie ze jedno potrzebuje wieksze a drugie mniejszy rozmiar i trzeba jechac wymienic i wtedy sie jeszcze porozgladam
Haniu,
Justynko - kupuje ja faktycznie na basen ale nie powiedziane ze tylko w to miejsce bede ja nosic - ale ja nie musze miec oryginalnej - jakos nic innego mi do oka nie wpadlo, gdyby byla jakas torba ktora odrazu by mi sie spodobala to bym ją wziela mimo ze to nie oryginal

Dzisiaj ostatnie spotkanie w poradni rodzinnej

I kolejna rzecz z głowy

Aaaaa, ostatnio byłam w realu i przechodziłam obok kwiaciarni ktora tam stoi na srodku miedzy GoSportem i Cubusem i zauwazylam maly bukiecik cos podobnego jak chce na slub, do trzymania byl taki rozek, dosc dlugi i zwezany do samego dolu. Zapytalam o bukiety slubne i samochody i Pani powiedziala ze sie tym zajmuja, na dol supermarketu podjezdza moje auto i je stroja

Pani byla bardzo sympatyczna, ladnie mi wszytko wytlumaczyla i chyba tak bede zamawiala kwiatki, moj P zawsze tam zamawia dla mnie kwiatki na rozne okazje i nawet na zareczyny mialam wlasnie od nich piekny bukiet róz

U la la - delikatny tasiemiec wyszedl ......
Teraz uciekam do Was kochane, do uslyszenia