Hej dziewczynki 
Mówicie, że te buty srebrne kosmiczne

To dobrze że nas nie skusiła cena i nie kupilismy

Wpadnij do Arnottsa tam powinny miec takie buty.
A jesli nie to sklep Schoe czy jakas tak, jest kolo Mcdonalda i Foot Lockera i apteki kolo szpili.
Ilonko dzieki za podpowiedź - jak będziemy w Dublinie to pójdziemy do tych sklepów!
jak szukałam męskich butów do garnituru też takiego srebrnego tylko trochę ciemniejszego ... kupiliśmy czarne i muszę przyznać, że bardzo dobrze wyglądają razem z garniturkiem
Anulka gdyby garnitur PM-a był ciemniejszy, to może i czarne byśmy brali pod uwagę...
Ale masz ładniutkie butki ślubne 
Madzia - dziękuję

Margolko, nie mów rodzicom że wracasz, zapukaj do drzwi, a dostaną zawału z wrażenia
Madzia chyba nie wytrzymam żeby im nie powiedzieć... Planuję im powiedzieć dopiero na urlopie (bo o tym urlopie w kwietniu wiedzą) - ale i tak nie wiem czy się wcześniej nie wygadam

I jak tam dzwoniła Twoja mama za tymi busami ?? jak to wygląda cenowo ?? 
Tak, dzwoniła! Koszt to 600 zł za busa na 24 osoby (ale to jeszcze inny busik, tamte 2 numery które mi podałaś to były busiki na 19 osób, tak mówi mama

) Dużo troszkę, jak dla nas... No ale w końcu trasa jest długa...
Dziewczyny a czy WY bedziecie zamawiać transport dla gości ??Bo u nas to wygląda tak, że ja dla gości ze swojej strony to na pewno nie - wszyscy mieszkają blisko, mój brat też transportu nie załatwiał i jakoś każdy poradził sobie

Ale pomyślałam, że możnaby zamówić busika dla gości ze strony PM-a (bo wszyscy z Zawiercia, tak jak zresztą i mój PM

-> a Zawiercie ok. 40 km od mojego miasta, gdzie jest ślub ).
Ale 600 zł to dużo

Mój M. mówi, żeby nie zamawiać tego busa, jego mama o dziwo też... więc nie wiem...
Ale się rozpisuję - a weszłam tu żeby pokazać Wam nasze
OBRĄCZKI 
Tak wyglądają

Są to
klasyczne półokrągłe obrączki, z żółtego złota
Szerokość 5 mm 
Ja mam rozmiar
9, mój narzeczony
22 
Zdjęcie znalezione na necie - zdjęcia naszych nie posiadam... Nie umiałam zrobić tak żeby się nie swieciły i żeby było widać grawer

A grawer mamy taki:
Na mojej -
Kocham Miłoszka Na Miłoszka -
Kocham AgatkęMoże mi podpowiecie jakiej funkcji trzeba użyć w aparacie, żeby obrączki wyszły wyraźnie?? Bo Wy macie takie ładne foteczki

To jak będę w Polsce to zrobię zdjęcie

Bo nasze złote krążki są w Polsce - schowane u mnie w mieszkaniu, pilnowane przez rodziców

I jeszcze chciałam dodać że obrączki nasze są wykonane z obrączki mojej mamusi

i z pierścionka mamusi, który dostała od swojego taty, a mojego dziadziusia

Moja mama już od dawna nie nosi swojej obrączki (nosi za to obrączkę mojej babci, ale nie swojej mamy, tylko mamy mojego taty

)
Strasznie się cieszę, że będę nosic na paluszku obrączkę (choc przetopioną), którą kiedyś - 30 lat temu, tatuś nakladał mamie na paluszek