dawno się nie udzielałam, ale czytałam wszystko
przyszedł czas na moją wypowiedź

a więc my dla gości też mamy w planie czekoladki włożone do tekturowych figurek panny i pana młodego, będących również "podstawami" do winietek - kiedyś pokażę o co mi dokładnie biega

U znajomych na weselu były na pamiątkę przy każdym talerzyku figurki z modeliny pary młodej stojącej na dużym sercu - bardzo fajna pamiątka - też wkleję zdjęcie bo może komuś podrzucę dzięki temu pomysł

Jeśli chodzi o wzrost cen... My mamy stałe ceny w umowach do tej pory podpisanych wiec nam nie wzrosną. Złoto mam nadzieje że spadnie, gdyż w ogóle nie rozumiem wzrostu ceny złota! pomimo że jestem ekonomistą

to jest sztuczny wzrost cen, gdyż złoto w dzisiejszych czasach nie jest kruszcem strategicznym dla gospodarki światowej. Tak więc ja proponuję nie spieszyć się z kupnem obrączek

ceny na pewno spadną! no chyba że kryzys będzie się pogłębiał... ale to wtedy i chleb może kosztować 5zł

Ja mam zespół 4 osobowy: trąbka, gitara elektryczna, basowa, keyboard, saksofon, 2 akordeony; 3 głosy męskie i 1 damski. Płace 3300, ale w moim regionie są zupełnie inne stawki niż w waszych. Tutaj jest to jeden z droższych zespołów - choć dla mnie to taka średnia cena jak za jakość jaką reprezentuje zespół.. ci tańsi są nic nie warci, a ci drożsi są mało elastyczni jeśli chodzi o graną przez siebie muzykę.
Aganiok - ja gdybym miała możliwość mieć perkusje to bym się w ogóle nie zastanawiała, tylko brała!
A tak w ogóle to chyba sie juz zdecydowaliśmy na kamerzystę i fotografa

jedyni którzy nam się spodobali pod względem profesjonalizmu i ceny. Tzn zwłaszcza to pierwsze... bo mimo że dali zniżkę 400 zł to cena jest nadal wysoka np. w porównaniu do tego co płacił mój brat rok temu dla innego duetu video-foto... ale i tak jedna z rozsądniejszych cen w moim regionie