Autor Wątek: Myszulkowa NIESPODZIANKA!!!  (Przeczytany 85230 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
Odp: Myszulkowa NIESPODZIANKA!!!
« Odpowiedź #2070 dnia: 16 Listopada 2007, 20:15 »
Olu  :) - przede wszytskim - wesci z wizyty u położnej pozytywne :) a co na twoje bóle powiedziala??

powiedziała, że to normalne, ale że jakby mnie tylko cos niepokoiło, to mam  :telefon: no i jak powiedziałam, że chcę przed świętami urodzić, to ona wtedy nawiązała że te bóle to dobry znak, że poród się zbliża...gorzej gdyby sie kompletnie nic nie działo, aaa no i główka już bardzo nisko i to tez podobno dobrze  :)

ehhh weź jakoś zagadaj że na zakupy za jedzenie się macie składać... potrzebujecie zwłaszcza teraz kasy więcej... a może wtedy ona zacznie dbać o "swoje" jedzenie...
albo po prostu rób tylko dla Was jeżeli ona do zakupów sie nie dołożyła.... już długo jest u Was i prawa gościa powinny jej się skończyć...
Olu ja na prawdę bym nie wytrzymała...

to już było powiedziane dawno, co sobotę miała byc zrzuta...dzis piątek a z poprzedniej soboty kasy ani widu ani  słychu  ::) a głupio mi od siostry wołać kasę na jedzenie...  :-\

a sytaucja z sis.... kurde faktycznie patowa...  :-[ zamiasta pomocy masz tylko nerwy...  ::)
Współczuje... :-\ a co z jej wyporwadzką?? przeciez miała taki plan??

wyprowadza się...na początku grudnia... echh tego też nie skomentuję... na sam poród pewnie tak się trafi...

szkoda moich nerwów... :bredzisz:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2071 dnia: 16 Listopada 2007, 21:50 »
Nie denerwuj sie Olus :przytul:

Przykre sa takie sprawy wlasnie najbardziej z rodzina ... wiem o tym.

Niedlugo juz bedziesz tulila swoje malenstwo, bedziecie tylko z Irkiem i wszystko sie ulozy  :-*

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #2072 dnia: 16 Listopada 2007, 22:20 »
kurcze ...widzisz jak niekomfortowa mieszka sie z kims z rodziny  :-\
Je , śpi , używa wszytskiego ...ale kasy nie chce dac  >:(
Głupio ci zapytac , a jak to zrobisz to pewnie będzie miała pretensje...
Oj cięzko , ciężko  :-\
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #2073 dnia: 16 Listopada 2007, 23:46 »
ciężko ciężko macie racje...

Ja i Irek przez ponad rok mieszkaliśmy z kimś w dzielonym domu i inaczej do tego podchodzimy...Irek siedzi cicho...jeszcze  ::) bo jak sie dziś popłakałam przez ten obiad... to by tak najchętniej ją  :Kill: ale się powstrzymuje póki co... A takich sytuacji na co dzień jest mnóstwo, tylko ja o nich nie piszę...bo mi dosłownie wstyd.
Ale jak to w życiu, większość z Was wie jak to czasem z rodziną bywa  :-\
Mamie też co nieco napomknęłam...mama mi się nie dziwi i jest bardzo zaskoczona tak nieodpowiedzialną postawą mojej siostry i pociesza, że jak ona przyjedzie to mi pomoże napewno.
Przykro mi jak cholera, a równocześnie jestem zła...

Kolejna sytuacja sprzed kilku minut...jej nie ma oczywiście- piątek  ::) ja wczoraj do 22 wieczorek łazienkę sprzątałam, wszystko wylizane, a ona co?Ide wziąc prysznic i... Zestaw depilacyjny od nóg zostawiła na wannie i resztki jakichś kremów wkoło... >:( >:( >:( no szlag człowieka może trafić...zero szacunku dla czyjejś pracy zero...  :nie:

Ech ale nie ma co... niedługo Irek wróci, przytuli mnie i napewno będzie mi lepiej. Tyle już przetrzymam...do jej wyprowadzki...

Dobrej nocy kochane  :Swiety:

ps. mam cały czas skurcze...raz na dobre 10 minut ale za to takie z pompą bolące  :-\

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2074 dnia: 16 Listopada 2007, 23:54 »
A czemu masz skurcze ?
Bo się denerwujesz  >:(
Natychmiast idz do łózia i się połóż i odpoczywaj  !
Wiesz dobrze , że jest lepiej jak jestes spokojna !
A siostrze to przekaz  :klnie:

Dobranoc , spokojnej nocki  :-*
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #2075 dnia: 17 Listopada 2007, 08:12 »
Oj Olu  - wiem, ze łątow mówic, ale sprobuj się odciąc od tych sytaucji nerwowych z sis... bo faktycznei to nei wpływa dobrze na Was  ::)
Mam nadzieje, ze skurcze minęły.... no chyba ze przez noc coś sie wydarzyło  ;) ;) ;)

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #2076 dnia: 17 Listopada 2007, 08:23 »
Olcia... ja rozumiem, że Ci może być głupio.... niby jeszcze jaies 2 tyg razem będziecie więc nie zdziwie się jak nic nie powiesz - może to i jakieś wyjście jest... ale pomyśl masz 2 wyjścia... albo ja olewać to co robi, nie denerwować się nie mysleć co zje na obiad... itd
albo będziesz żądała od niej pewnych właściwych zachowań ... kasa ma być, ma być porządek itd
nawet jakbys miała jej to na kartce napisać  8)
postaraj się cokolwiek wybierzesz zacisąć zęby i myślec o przyjemnych rzeczach :) bez nerwów - wiem, że pewnie ciężko bo sama nerwus jestem, ale pomyśl o dzieciątku :)
Oluś trzymam kciuki i życzę 0 skurczów (no ewentualnie w ten ostatni dzień ;) )  i rozwiązania w terminie  ;D

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2077 dnia: 17 Listopada 2007, 10:20 »
Jak tam nocka ?   :D

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2078 dnia: 17 Listopada 2007, 10:48 »
ZAPRASZAM : https://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=8967.0

Amelka jest juz z nami   :D

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2079 dnia: 17 Listopada 2007, 10:54 »
no co ty :)  ;D

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2080 dnia: 17 Listopada 2007, 11:00 »
no co ty :)  ;D

Elciu możesz oficjalnie zamknąc wątek ciązowy :)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2081 dnia: 17 Listopada 2007, 11:03 »
okej :) zamykamy :)