wracam po weekendzie!

zaczął się bardzo miło - spotkaniem na błoniach

fajnie było! dzięki jeszcze raz wszystkim!

Szkoda tylko, że mało sobie z mamuśkami (i tatusiem) pogadałam

Tymek jest dość absorbujący

przykleja się do mnie bardzo! nie siedzi w wózku tak ładnie jak Nelcia, no i Oleńka, ale ona jeszcze malutka, to nic dziwnego

z Tymkiem wózkiem trzeba jeździć! I nie biega jeszcze tak jak Mateuszek! Za to namiętnie wspina się na mamę - małpeczka mała!
macher, dziękuję za zdjęcia, jest ich faktycznie spoooro!

muszę koniecznie kupić synkowi taki młoteczek, którym bawi się na zdjęciu! Bo ten, pożyczony od Nelci podobał mu się baaardzo! zresztą widać, jakie minki strzelał z zadowolenia i troche zdziwienia, że takie fajne dźwięki wydaje ta zabawka

a dalsze część weekendu - pracowice. czyli pisanie, pisanie, pisanie! już się troche wkręciłam i dzień był dla mnie za krótki
PumoRi zapraszam tutaj

ja mam jeszcze kilka wcieleń do sfotogrfowania - możesz się wyżyć!!!!
Nika buziaczki od nas dla was!

twój mały pupilek już się poprawia ze spaniem

póki co, tfu tfu, jest trochę lepiej. Musimy zmieniac taktykę uspokajania! Nie tulimy się w pozycji poziomej, tylko w pionowej na rękach, rozmawiamy szeptem, pokazujemy zabawki - i jakoś to uspokajanie i potem zasypianie wychodzi
Przełamałam się wreszcie i rano oglądamy sobie z Tymkiem rock your baby
wmagało to ode mnie trochę wysiłku, bo jak słyszę bebe lilly, to mnie nosi! wiem, wiem, narażam się tu wielu mamom i ich dzieciaczką, ale jakoś nie mogę tego zdzierżyć
Tymek zresztą jakos nie reaguje na jej piosenki. Podoba mu się gummy bear

no i hit nr jeden to teletubisie!
uśmiecha się przez całą piosenkę!!
skoro mu się podoba, to zaczęłam mu puszczać teletubisie na dvd - najczęściej w trakcie jedzenia, bo nie muszę go niczym zabawiać wtedy - siedzi jak zahipnotyzowany! no i zaczyna pokazywać papa - tubisiom! nie mamie

eeeeeeeh
Dużą siłę oddziaływania ma ta bajeczka, pamiętam swojego młodszego brata, który w wieku Tymka oglądał to z namietnością...
no dobra, bo się rozpisałam! buziaki