Autor Wątek: NASZA MIŁOŚĆ STAŁA SIĘ WIDZIALNA! :)  (Przeczytany 188347 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kamyczek

• maniak
  • data ślubu: 28.12.2006
Odp: NASZA MIŁOŚĆ STAŁA SIĘ WIDZIALNA! :)
« Odpowiedź #630 dnia: 25 Maja 2008, 22:14 »
noo, cieszą się bardzo! :)
zwłaszcza, że wnuka tak rzadko widzą.....

ANCYMONEK :)

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
  • Życie w bólu to przywilej bycia Człowiekiem.
  • data ślubu: 04.06.2005 rok
« Odpowiedź #631 dnia: 25 Maja 2008, 22:57 »
Melduję, że zadanie wykonane a kamyczki wrzucone do morza a tutaj przedstawiam dowody zbierania wraz z Mateuszkiem

Serdecznie pozdrawiam i przesyłam całuski dla Tymoteuszka  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:

Witaj  Gość   Życie jest Piękne

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #632 dnia: 26 Maja 2008, 08:58 »
 :skacza: ale niespodzianka! :)
dziękuję Mateuszku! hihihi
mam nadzieję, że dobrze się bawiliście :)

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #633 dnia: 26 Maja 2008, 15:02 »
pierwszy dzień mamy  :skacza:
i z tej okazji.....  zabrałam synka na plac zabaw ;) pierwszy raz bawił się piaskiem :)
plac zabaw jest ogrodzony, nie mają tam dostępu pieski :) bo jakoś boje sie piaskownicy sprzed bloku ;)

tatuś znowu nas zostawił i pojechał kursowac się do stolicy, tak więc świętujemy sobie sami  ;)

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #634 dnia: 27 Maja 2008, 08:51 »
witamy we wtorek :)  :hello:

nocka nieciekawa, ale liczę na dzień dobry :D

plan na dzisiaj - znaleźć ładowarkę do aparatu, bo nie wiem gdzie ją wsadziłam ;)
taka myśla mnie naszła - ża jak Tymek był malutki, to robiliśmy duużo zdjęć :) od jakiegoś czasu, jest ich znacznie mniej. A przecież teraz zmienia się tak szybko! tyle rzeczy nowych potrafi!!
muszę to nadrobić ;)

plan do końca lipca (poza pracą mgr) - portret Tymka
bo zbieram się od dłuższego czasu i nie mogę jakoś ;) a marzy mi się na ścianie taki pastelowo-węglowy synuś

Offline topyciu

• uzależniony
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #635 dnia: 27 Maja 2008, 08:56 »
plan do końca lipca (poza pracą mgr) - portret Tymka
bo zbieram się od dłuższego czasu i nie mogę jakoś ;) a marzy mi się na ścianie taki pastelowo-węglowy synuś

Piękny pomysł :)
Mam nadzieje, że go zrealizujesz i przedstawisz nam efekty :)
I życzę Wam bardzo miłego dnia coby był lepszy niż nocka :)

Pozdrowionka :)

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #636 dnia: 27 Maja 2008, 09:21 »
Hello Kochani!!!!!!Wracamy do żywych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bardzo za Wami tęskniłysmy!!!!!prosimy o aktualnego Tymusia!!!!!!!buziaczki dla Was!!!!!

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #637 dnia: 27 Maja 2008, 09:36 »
tak kamyczku z tymi zdjęciami tak jest ja tez chciałabym uchwycić każda nowość i chwile a jak sie dzieje coś fajnego to zazwyczaj nie mam aparatu ...buuuu no ale i tak szaleje w sumie z fotkami :D
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #638 dnia: 27 Maja 2008, 15:04 »
Nika, my też tęskniliśmy!!!!! (wybacz, że się nie odzywałam, ale też mam sporo na głowie ostatnio)
no i "prawie" aktualny Tymuś :)

Tymkowe "budu budu buc!"  stoi w łóżeczku i zaczepia mamę, siedzącą przy komputerze ;)
to takie jego okazywanie czułości ;) jak coś czy ktoś mu się spodoba, to nadstawia czółko, żeby mu buc zrobić ;)

topyciu no ja też mam nadzieję, że nocka będzie ładna :) nie dał mi dzisiaj łóbuz do dziubka zajrzeć, ale wydaje mi się że nowy ząbek wyłazi - może to powód

a potret - zobaczymy jak bardzo z wprawy wyszłam, hehe

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #639 dnia: 27 Maja 2008, 15:12 »
  :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: to dla Tymoteszka  :serce: Ślicznie wygląda a minka wyraźnie wskazuje kto w tym domku rządzi  :skacza: i z kim trzeba się liczyć  ;D
kamyczku dzisiaj byłem u Ewelinki ( wychodzi  ;D ) a piszę o tym bo w tej samej sali dzisiaj rano przyszedł na świat i był Tymoteuszek  ;D ;D ;D tylko wiesz co jego ilość czarnych włosków mnie poraziła, normalnie kudłacz na całego  ;D ;D ;D Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz przesyłam całuski dla Tymoteuszka i uściski dla Rodzinki  :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #640 dnia: 27 Maja 2008, 22:02 »
hehehehe nooo minka faktycznie na groźną wygląda ;) ale tak naprawdę jest słodko rozbrajająca ;)
Tymek  tak poważnieje i skupia się, żeby potem, po zderzeniu czółek, módz się śmiać ;)

a resztę macherku napisałam u Ciebie :D

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #641 dnia: 28 Maja 2008, 09:27 »
Macherek przeczytał ze zrozumieniem  :gazeta: i wita we wtorkowy dzionek przesyłając całuski dla Tymoteuszka  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :okularnik: i pozdrowionka dla Mamusi  :uscisk:

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #642 dnia: 28 Maja 2008, 11:10 »
no i aż w kalendarz spojrzałam! ŚRODĘ dzisiaj mamy :P chociaz wiesz macher, mógłby być wtorek, tak jak napisałeś ;) nie musiałabym dzisiaj na gwałtu rety biegać do fotografa zrobic zdjęcie do dyplomu!!!
eh, jak zawsze jestem spóźniona z terminami - zapominam ciągle zaglądać na uczelnianą stronę z informacjami ;)

no i dziękujemy za całuski i pozdrowionka :)

meldujemy, że tatuś wrócił z kursu dzisiaj rano :) synek ucieszoooony! :) napatrzeć się nie mogę, jak Tymek reaguje na tatusia, jak go zobaczy :) pełnia szczęścia! podskoki! piski! głośny śmiech i... budu buc :P

hmmm, a ja wzbudzam w dziecku inne emocje ;) kiedy mnie widzi po jakimś czasie, to jest smutny i od razu chce na rączki

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #643 dnia: 28 Maja 2008, 12:43 »
Chyba muszę się przebadać bo to nie pierwszy raz mam problem z datami sorki  ;D ale wiesz jak to jest szczęśliwi czasu nie sprawdzają czy jakoś.
Co do zachowania Tymoteuszka to znam odpowiedź dlaczego tak reaguje
To MIŁOŚĆ i nostalgia kamyczku a  jak sama piszesz Tata jest do zabawy choć też pewnie Kofany  ;D Pozdrawiam  :okularnik:

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #644 dnia: 29 Maja 2008, 08:59 »
Jejeku ależ jestem już dorosły!!!!!!!Kamyczku on tak wydoroślał, że szok!!!!!!!tak bardzo chciałabym poznać Was osobiście!!!!!!!!

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #645 dnia: 29 Maja 2008, 10:58 »
wreeeszcie :) chwila dla siebie ;)  taka z kawą i ciastem z galaretką z truskawkami :D  (dobre, bo Tymek mi pomagał, a to wymagało trochę gimnastyko-akrobacji)

od rana bieganina u nas :) ale uff, zdążyłam wysłać zdjęcia na uczelnię!
jestem z nich zadowolona :)
wczoraj u fotografa od razu jak posadził mnie na taboret, to powiedziałam mu, że dyplom będzie z fotografii, więc zdjęcie do niego musi być super :P no i zrobił mi sesję, hehe - jak okreslił - dla koleżanki po fachu ;)
zdjęć i ustawień było całkiem sporo, potem wstępna selekcja, potem retusz kilku z nich i na końcu wybór jednego. Szczerze mówiąc nie mogłam się zdecydować :P

zauważyłam, że musze od razu mówić, że wiem czego oczekuję. Lubię być traktowana profesjonalnie, a nie wedle ponujących mód i konwencji (tu akurat mówię o zdjęciach wogóle, nie takich do dyplomu, czy dowodu).
Żałuję, że od razu nie powiedziałam tego przy zdjęciach ze chrztu.. no ale cóż ;)

Nika i mi się wydaje, że wydoroślał mi synuś :) to już taki chłopczyk :) i włoski mo coraz dłuższe, eeeeeh
Ty wiesz, że ja tez chcę was poznać!! Bardzo! Tylko, że nie bardzo moge do Poznania jechać, terminy mnie gonią i wszystkie weekendy poświęcam na pracę mgr
moze w lipcu by sie udało...
chyba, że wam sie uda przyjechac tutaj!!!  :D

macher -  MIŁOŚĆ i nostalgia - ładnie to ująłeś :) tak chyba jest

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #646 dnia: 29 Maja 2008, 11:27 »
... tak jest na 100%

Kurcze nie wiem czy to jakaś zmowa  :drapanie: wszyscy którzy mnie znają wiedzą, że jestem straszny łasuch a tu kolejne ciastka z galaretką i truskawkami  :obrazony: :obrazony: :obrazony: :okularnik:
Truskawki Kocham od dzieciństwa tym razem opowiem Ci kamyczku fakt nie żart. Jak byłem maleństwem (około 100 lat temu) to mój Ojciec "sadysta" wysmarował mi szczebelki łóżeczka sokiem truskawkowym i ponoć wylizałem całe nawet na śpiku się zrywałem do lizania. No widzisz i jak ja mogę być normalny przy takim wychowaniu  :?: :?: :?: :okularnik:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #647 dnia: 29 Maja 2008, 16:34 »
A zobaczymy to zdjęcie :?: Ps.  Mina Tymka na focie.... bezcenna ;D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #648 dnia: 29 Maja 2008, 16:39 »
gdzie robiłaś foty???
wrzuć jedną...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #649 dnia: 30 Maja 2008, 07:32 »
Wpadam na sekundkę powiedzieć do miłego  :uscisk: i przesyłam całuski dla Tymoteuszka  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:

PS. Pamiętaj o poczcie na pw. i odpowiedzi  ;D  :okularnik:

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #650 dnia: 30 Maja 2008, 08:41 »
macher, dziękuję za pw :D

Kochane! zdjęcia - jak zdjęcia! ;)  ot zwykłe na jasnym tla - takie jak to do dyplomu.
Mi bardziej chodziło o podejście do klienta, o to, że fotograf tyle razy mnie ustawiał i poprawiał włosy itd, żeby potem wybrać to najlepsze ujęcie :) a nie potraktowal tego instrumentalnie: prosze usiąść, popatrzec tutaj i cyk :P

zdjęcia w małym formacie, oprócz dyplomu do niczego mi nie potrzebne takie, więc zamówiłam tylko 4 i od razu wysłałam na uczelnię! więc nie mam ich w domu...
moge wkleic po obronie ;) hehe

foty robione w FOTO MARIA nie pamiętam ulicy, ale  to gdzieś koło parku żeromskiego
ale zdjęcia studyjne, ślubne jakoś mnie nie przekonują strasznie! w este o niebo lepsze ;)
mi głównie chodziło o potraktowanie mnie do przeciez całkiem banalnego "cyk"

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #651 dnia: 31 Maja 2008, 08:16 »
dokładnie za dwa miesiące Tymek skończy roczek! :D
dzisiaj świętujemy skończone 10 miesięcy!  :skacza:

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #652 dnia: 31 Maja 2008, 09:23 »
Buziaczki dla 10 -cio miesięczniaka!!!Rośnij zdrowo Kochany Tymeczku!!!

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #653 dnia: 31 Maja 2008, 09:45 »
sto lat dla Tymka

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #654 dnia: 1 Czerwca 2008, 09:42 »

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #655 dnia: 2 Czerwca 2008, 15:22 »
dziękujemy za życzonka :)

no i po pierwszym dniu dziecka! Tymek spędził go w toważystwie dziadków :) (a mama ma już "prawie" pierwszy rozdział pracy! - wiem, wiem, malutko i nie ma się czym chwalić ;) )

synuś dostał autko od babci :) duże plastkowe, na którym można jeździć! niestety strasznie leciutkie i Tymek podnosi je jedną ręką :P no ale zabawy przy tym ma sporo! :D
a od rodziców - cóż - praktycznie ;) krótkie spodenki, koszulka...
bo z przerażeniem odkryłam, że w Tymoteuszkowej szafie nie mamy nic na upały!!!

co poza tym?
chodzimy sobie na pobliski plac zabaw :) zauważyłam, że Tymuś jest żywszy trochę od dzieci w swoim wieku (przynajmniej tych kilku na placu zabaw ;)). Na początku jest niesmiały ;) robi takie słodkie minki a potem się rozkręca i śmieje do dzieci.
Najwięcej śmiechu jest przy "papa". Tymek nie potrafi machac łapką, chociaz ćwiczymy codziennie. Ale jak ktoś u robi papa, to strasznie śię śmieje! za każdym razem! a jeszcze bardziej, kiedy ja macham jego rączką! Może myśli, że na tym to polega, na śmianiu ;)
Także co rano synek żegna się z tatusiem z uśmiechem na buźce!

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #656 dnia: 3 Czerwca 2008, 08:16 »
Witam serdecznie Tymoteuszka i jego Rodzinkę  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :Zakochany:
Z lekkimi prezentami mamy te same problemy bo Mateuszke załatwia to w 3 sekundy jedno baaaaa i po autku  ;D
Serdecznie pozdrawiam  :uscisk: :okularnik:

Offline PumoRi

• maniak
« Odpowiedź #657 dnia: 3 Czerwca 2008, 11:39 »
zauważyłam, że musze od razu mówić, że wiem czego oczekuję. Lubię być traktowana profesjonalnie, a nie wedle ponujących mód i konwencji (tu akurat mówię o zdjęciach wogóle, nie takich do dyplomu, czy dowodu).
Żałuję, że od razu nie powiedziałam tego przy zdjęciach ze chrztu.. no ale cóż ;)

Skąd ja to znam... Wyglądam bardzo młodo, że mało kto pomyśli od pierwszego spojrzenia, że mam już zawód, a że dwa to już w ogóle!  ::) I też zawsze zaznaczam szczególnie w labie, kim jestem, bo strasznie tam traktują klientów (i nie ma wyjątku, u nas we wszystkich tak jest). A jak odbieram zdjęcia i są nie takie, to bez krępacji robię dymy  :P Nie rzucam się, jak się na czymś nie znam, ale jak się znam to nie ma zmiłuj  ;D A co?  ;D

Przepraszam, że ominęłam malutkie "urodzinki" Tymoteuszka. Spóźnione, ale szczere i radosne buziaki dla 10-cio miesięczniaka  :-* :-* :-*

Słodkie są takie roześmiane dzieciątka. Tymoteuszek musi rozbrajająco wyglądać jak się tak śmieje na "papa" :)

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #658 dnia: 3 Czerwca 2008, 16:30 »
dzieki za buziaki! zwłaszcza, że radosne!! :D

I też zawsze zaznaczam szczególnie w labie, kim jestem, bo strasznie tam traktują klientów (i nie ma wyjątku, u nas we wszystkich tak jest). A jak odbieram zdjęcia i są nie takie, to bez krępacji robię dymy   Nie rzucam się, jak się na czymś nie znam, ale jak się znam to nie ma zmiłuj   A co?

ja mam problem z tym, że czasem o cos się próbuję w labach dopytać, poradzić, a oni... eh, szkoda gadać! Brakuje mi niestety takich technicznych wiadomości! i tych doyczących obróbki czasem też
bo nie taką fotografią się zajmuję, ale że coś wyszło inaczej niż chciałam, to widzę!! i wiem jak chcę, żeby było!!

Offline PumoRi

• maniak
« Odpowiedź #659 dnia: 3 Czerwca 2008, 19:56 »
Tiaaa, ci w labach uważają się za speców jak ich mało  ::)

Kamyczku, szukałam, ale zgubiłam gdzieś instrukcję do kalibracji monitora :( Sama jestem zła, bo po przeinstalowaniu kompa będę miała z tym problem. Pamiętam tylko, że trzeba w ustawieniach ekranu ustawić sterowniki monitora i potem w programie w zarządzaniu kolorami ustawić te same. Wtedy w każdym programie powinny wyświetlać się te same kolory (bo o to pytałaś, prawda? Przepraszam, ale moja pamięć ostatnio płata mi straszne figle). Niestety nie pamiętam, czy coś więcej się robiło. Znalazłam jakieś instrukcje do kalibracji, ale takie bardziej fachowe, że niewiele z nich kumam...

Sorki, że nie pomogłam  :(

Pozdrowionka!