Autor Wątek: NASZA MIŁOŚĆ STAŁA SIĘ WIDZIALNA! :)  (Przeczytany 188447 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
  • Życie w bólu to przywilej bycia Człowiekiem.
  • data ślubu: 04.06.2005 rok
Odp: NASZA MIŁOŚĆ STAŁA SIĘ WIDZIALNA! :)
« Odpowiedź #660 dnia: 4 Czerwca 2008, 08:12 »
Witam środowo Tymoteuszka i wszystkie drogocenne kamyczki świata  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: Co do wyglądu to ja też wyglądam dość młodo wszyscy mi mówią, że gdzieś na 60 a ja mam dopiero 72 więc jak widzę człowiek Ci omylnym jest  ;D ;D ;D
Serdecznie pozdrawiam  :okularnik:

Witaj  Gość   Życie jest Piękne

Offline kamyczek

• maniak
  • data ślubu: 28.12.2006
« Odpowiedź #661 dnia: 4 Czerwca 2008, 12:45 »
hehehe :) macher!  :P

no i dziękujemy za takie  codzienne powitania :D strasznie to miłe!!!!!!!!!!!

tralalalalala - jest kolejny ząbek! górna lewa dwójka :)
czyli zębiska rosną nam na lewo :P już dwie lewe dwójki mamy :) - z prawej strony na razie ciiisza ;)

no i chyba znalazłąm powód nielubienia kaszy i miłości do kanapek! Bo jak tylko ząbek się wyłonił, to kaszka znowu jest smaczna ;) choć i tak musi być zagryziona kanapką mamy!!!
ANCYMONEK :)

Offline PumoRi

• maniak
« Odpowiedź #662 dnia: 4 Czerwca 2008, 12:49 »
no i chyba znalazłąm powód nielubienia kaszy i miłości do kanapek! Bo jak tylko ząbek się wyłonił, to kaszka znowu jest smaczna ;) choć i tak musi być zagryziona kanapką mamy!!!

a widzisz, czyli gryzienie kanapki pewnie koiło nadwrażliwe dziąsła :) Warto zapamiętać!  :D

Buziaki dla Tymoteuszka za zębulka  :-*

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #663 dnia: 4 Czerwca 2008, 14:39 »
 :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: to za zębolka
Ktoś to powiedział, że człowiek uczy sie całe życie a i tak..............  Zapamiętałem lekcję o dziąsłach ale chyba i tak pasuję jak ulał do przysłowia  ;D ;D  ;D

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #664 dnia: 4 Czerwca 2008, 21:18 »
Buziaczki dla Tymusia za zębusia :)!!!co u Was???

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #665 dnia: 5 Czerwca 2008, 12:00 »
wczoraj dzień ciekawy :)
poza rankiem, kiedy Tymek strasznie męczył się z zaśnięciem....
tak jak pisałam, kasza wróciła do łask! :D do tego stopnia, że Tymek wczoraj kaszkę na obiad wpałaszował :P zrobiłam sobie dzień dziecka i nie chciało mi się gotować obiadu ;) podgrzałam więc synkowi danie de słoiczka i co? bleeeeee :P jejku, jak się dziecko krzywiło! aż wstrząsnęło go ;)
no więc dostał kaszę, bo nic innego na szybko nie miałam w domu

potem został synek zawieziony do babci (tam obiad zjadł na kolację)
a ja relaksowałam się u naszej Ninki, która wyczarowywała mi gotycki makijaż :D :D w fajnym toważystwie zawsze czas szybko leci!! hehe :)
no i na koniec sesyjka zdjęciowa na wałach. Wyszło kilka fajnych ujęć do mojej pracy dyplomowej z foto :)

najbardziej bałam się tylko, że jak wrócę do domu, to Tymuś wystraszy się pomalowanej mamusi ;) ale był tak stęskniony, że czarnych oczu i ust nie zauważył ;) żałuję, że nikt nam wtedy zdjęcia nie zrobił -  upiorna mama i słodki synuś ;)

a dziś niestety powtórka z rannym zasypianiem! dopiero na spacerku Tymek padł. Nie wiem o co mu chodzi  :-[ do tego moja migrena... aaaaaaaaaau :(

Offline topyciu

• uzależniony
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #666 dnia: 5 Czerwca 2008, 12:20 »
Tak to już jest z naszymi dzieczakami, że nie zawsze chcą robić to co my uważamy dla nich za słuszne. One już mają swój rozumek i pragną czegoś innego czasami niż  nam się wydaje. Szkoda tylko, że nie potrafimy ich zrozumieć o co im tak właściwie chodzi :)
Mam nadzieję, że zobaczymy jakieś zdjęcia upiornej mamusi na forum  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #667 dnia: 6 Czerwca 2008, 08:51 »
tak, szkoda, że nie zawsze zrozumiec potrafimy...
wczoraj dzień straszny! Wieczoram powtórzył się problem ze spaniem. Nie wiem co robić, mam nadzieję, że to przejściowe

Tymek nie potrafi się wyciszyć, uspokoić, strasznie się wygina, wyrywa się jak jest na rękach, a w łóżeczku wpada w histerię. Męczył się strasznie! Tatuś w końcu go uśpił, bo ja sił już nie miałam i fizycvznie i psychicznie. Ale Tymek obudził się za pół godziny i znowu... eh
zabrałam go do drugiego pokoju, włączyłam teletubisie i uspokoił się na kanapie ze mną. Miała nadzieję, żę odpłynie, bo oczka mu się kleiły, ale rozbudził się całkiem :( pohasał po mieszkaniu i tatuś znowu go uśpił, ale bez krzyków się nie obyło
daam mu panadol, ale niewiele chyba to pomogło
zobaczymy jak bedzie dzisiaj!!

do wczorajszego koszmarnego dnia rzeba doliczyć rozbity tył samochodu :( jakiś facet się zagapił i wjechał w mojego męża, który stał już na krzyżówce!!! Najlepsze, że to było dosłownie pod domem!! Dobrze, że facet przyznaje się do winy! Zła jestem, bo chcemy go przecież sprzedać!!!!!!!

no dobra, wczoraj się skończyło, dzisiaj jest dzisiaj ;) Tymek znowu włazi pod łóżko :) o! wyczołgał się ze zdobyczą! - znalazł tam smoczka, hehe no i przewijak, ale to norma, zawsze wyciąga go na środek pokoju!

a co do zdjęcia upiornej mamusi, wkleiłam je u Ninki w wątku, ale u siebie tez powtórze ;)
taa-daaaaaaam:

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #668 dnia: 6 Czerwca 2008, 09:00 »
Witam piątkowo  :uscisk:

Mam prośbę nie sprzedawaj mi tego autka ale jak powiadasz to było wczoraj  ;D

Fotka daje do myślenia a raczej Twój wizerunek  ale na pewno brakuje w nim uśmiechu. Wiem zdjęcie ulotnym wycinkiem chwili Ci jest.

Całuski dla Tymoteuszka  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:   

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #669 dnia: 6 Czerwca 2008, 10:02 »
mam już w dokumentacji kilka wizerunków-wcieleń, ten miał być bez uśmiechu ;)

Offline topyciu

• uzależniony
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #670 dnia: 6 Czerwca 2008, 12:41 »
Kamyczku o ile dobrze pamiętam to my z Wiktorkiem w pewnym momencie też przechodziliśmy taki etap, że mały wybudzał się w nocy i za nic nie chciał dać się położyć a i na rękach nie chciał się siedzieć i tak jak to mówisz wyginał się i wyrywał. I trwało to czasami bardzo długo. Ale już mu przeszło i teraz raczej nie ma problemu z zasypianiem :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #671 dnia: 6 Czerwca 2008, 23:09 »
Olga - super było dzisiaj na spacerku  :) Buzialki dla Tymka  :-*

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #672 dnia: 7 Czerwca 2008, 09:09 »
Potwierdzam asiu ale jak nie Kochać tak sympatycznej rodzinki

i tak uroczych minek Tymoteuszka

kamyczku jutro prześlę Ci link do albumu z wszystkimi fotkami a jest ich około 90 więc rozumiesz. Serdecznie dziękujemy za sympatyczne spotkanie i mocno pozdrawiamy  :uscisk: :uscisk: :uscisk:  :Serduszka:  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: 

Offline PumoRi

• maniak
« Odpowiedź #673 dnia: 7 Czerwca 2008, 18:05 »
No rewelacja gotyckie zdjęcie!  ;D Znane mi poniekąd klimaty z dawnych lat  :twisted: A ja bym się chętnie wyżyła fotograficznie z taką modelką  ;D ;D ;D

Co do spania, z Tymusiem mamy podobnie problemy, choć nie aż takie duże a i tak w dzień chodzę jak śnięta  ::) Dziś w nocy budził się co godzinę  :(

Buziaki!

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #674 dnia: 7 Czerwca 2008, 18:44 »
Prześliczny jest Tymek!! minki ma super :):):) A ta fotka w łóżeczku mnie rozwaliła normalnie :):):)

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #675 dnia: 8 Czerwca 2008, 10:53 »
Kamyczku ale super zdjęcia!!!!!Normalnie szok!!!!Co u Was słychać???jak mój mały pupilek????buziaczki dla Was od nas!!

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #676 dnia: 9 Czerwca 2008, 09:36 »
wracam po weekendzie! :)
zaczął się bardzo miło - spotkaniem na błoniach :) fajnie było! dzięki jeszcze raz wszystkim! :) Szkoda tylko, że mało sobie z mamuśkami (i tatusiem) pogadałam ;) Tymek jest dość absorbujący ;) przykleja się do mnie bardzo! nie siedzi w wózku tak ładnie jak Nelcia, no i Oleńka, ale ona jeszcze malutka, to nic dziwnego ;) z Tymkiem wózkiem trzeba jeździć! I nie biega jeszcze tak jak Mateuszek! Za to namiętnie wspina się na mamę - małpeczka mała!
macher, dziękuję za zdjęcia, jest ich faktycznie spoooro!  ;D

muszę koniecznie kupić synkowi taki młoteczek, którym bawi się na zdjęciu! Bo ten, pożyczony od Nelci podobał mu się baaardzo! zresztą widać, jakie minki strzelał z zadowolenia i troche zdziwienia, że takie fajne dźwięki wydaje ta zabawka ;)

a dalsze część weekendu - pracowice. czyli pisanie, pisanie, pisanie! już się troche wkręciłam i dzień był dla mnie za krótki ;)

PumoRi zapraszam tutaj ;) ja mam jeszcze kilka wcieleń do sfotogrfowania - możesz się wyżyć!!!!  ;D

Nika buziaczki od nas dla was! :D twój mały pupilek już się poprawia ze spaniem ;) póki co, tfu tfu, jest trochę lepiej. Musimy zmieniac taktykę uspokajania! Nie tulimy się w pozycji poziomej, tylko w pionowej na rękach, rozmawiamy szeptem, pokazujemy zabawki - i jakoś to uspokajanie i potem zasypianie wychodzi

Przełamałam się wreszcie i rano oglądamy sobie z Tymkiem rock your baby :P 
wmagało to ode mnie trochę wysiłku, bo jak słyszę bebe lilly, to mnie nosi! wiem, wiem, narażam się tu wielu mamom i ich dzieciaczką, ale jakoś nie mogę tego zdzierżyć
Tymek zresztą jakos nie reaguje na jej piosenki. Podoba mu się gummy bear :P no i hit nr jeden to teletubisie!
uśmiecha się przez całą piosenkę!!

skoro mu się podoba, to zaczęłam mu puszczać teletubisie na dvd - najczęściej w trakcie jedzenia, bo nie muszę go niczym zabawiać wtedy - siedzi jak zahipnotyzowany! no i zaczyna pokazywać papa - tubisiom! nie mamie :P eeeeeeeh
Dużą siłę oddziaływania ma ta bajeczka, pamiętam swojego młodszego brata, który w wieku Tymka oglądał to z namietnością...

no dobra, bo się rozpisałam! buziaki

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #677 dnia: 11 Czerwca 2008, 18:14 »
Haloo co u Was????Wiesz mój maż też nie znosi Lilly ale dla dobra dziecka daje radę ... ;D ;D!!

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #678 dnia: 11 Czerwca 2008, 18:34 »
Wcale sie nie dziwie bebe liliy może wkurzyć...
Mnie nie irytuje...ale jest w niej coś denerwujacego....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #679 dnia: 11 Czerwca 2008, 18:48 »
no a mnie właśnie irytuje, sama nie wiem do końca dlaczego, chyba przezz to seplenienie :P no ale nie ważne ;)
musialabym  synkowi częściej guns N roses puszczac gdyby tu o mnie chodzilo  ;)

ehh, cos mi Tymek wcisnal i poprzestawialy sie klawisze w klawiaturze  :-\

dzien wybitnie dzisiaj nie moj!!! spalam w ciagu dnia 4 godziny, w czasie 2 drzemek Tymka, a i tak czuje sie wypluta.
To przez wczorajsza wycieczke do zielonej. wrocilam dzisiaj o 6 rano a w autobusie spac nie moglam cala noc  :(
ze sie teraz porobic z samochodem musialo.
czeka mnie taka wyprawa jeszcze za tydzien i za dwa

mam tylko nadzieje ze tym razem promotorka wiecej czasu dla mnie znajdzie!!

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #680 dnia: 12 Czerwca 2008, 11:52 »
uwaga uwaga - kolejny ząbek :) prawa górna dwójka przebiła się!  :skacza:

muszę przyzna ć teletubisią nagrodę - Tymek robi papa do wszystkich już :) :) macha radośnie łapką i próbuje pa-pa-pa mówić :)
śmiesznie wyglądają pożegnania tatusia do pracy - bo mamusia smutna, że cały dzień nie będzie mogła się przytulac ;) a synuś szczęśliwy, że papa porafi zrobić! ;)

...zastanawia mnie co czuje taki brzdąc :) mówię o uczuciach, o emocjach :) jak on to sobie w główce układa :)
coraz częściej mam wrażenie, że chciałby powiedzieć "kocham cię mamo" :P chociaz wiem, że to absrtakcja dla niego.
Wczoraj, zmęczona lezałam sobie na łóżku, Tymek bawił się na podłodze, nagle przybiega do mnie (Właściwie przyraczkowuje)  i obśliniając mnie całą robi noskiem po nosku ;) to taki nasz przejaw czułości - pocieranie nosków :) tyle, że Tymek robi to z otwartą buźką! kręci głowa i celuje w mój nos ;)
poprzytulał się - ostatnio robi to chętniej, i wrócił do zabawy :)   strasznie miłe to jest :)

przytula się tez do misia, takiego duużego :)  muszę upolować taką sytuację i zrobić zdjęcie! bo rozkosznie to wygląda!

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #681 dnia: 12 Czerwca 2008, 12:18 »
 :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: dla Tymoteuszka za kolejnego zębolka  ;D  :uscisk: :Zakochany: .... oj czuje kamyczku, czuje i okazuje miłość jak umie a te wasze noski to fajna sprawa.
Serdecznie Was pozdrawiam  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :Zakochany: :Zakochany:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #682 dnia: 12 Czerwca 2008, 15:08 »
Witam czwartkowo i przesyłam całuski dla Ciebie i Tymka  :-*

Robi postępy Tymuś, zuch chłopczyk  :brawo_2:
A z tym przybieganiem do Ciebie i robieniem nosków... rozczuliłam się, musi to super wyglądać  :Wzruszony:

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #683 dnia: 13 Czerwca 2008, 08:18 »
Mysle kamyczku ze własnie przez takie gesty nasze dzieci okazują nam miłosć ... takie pocieranie nosków, przytulanie łaskotanie i każdy uśmiech mówi "mamo kocham Cię " mój Kubi tez uwielbia rock your baby   ...ale numer 1 u niego to jednak również GUMII BEAR :) no bebe lilly tez fajna ale   jeszcze przed nia teletubisie :D
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #684 dnia: 13 Czerwca 2008, 14:48 »
pada, szaro, buuuro, ale czuję się troszke lepiej niż ostatnio, mimo braku światła, które do zycia mi potrzebne jest jak woda! ;)
Tymek zasnął właśnie :)
a mnie dopada panika, że się nie wyrobię z obroną! eh, i zauwazyłam jak bardzo uzależniłam się od samochodu! Potrzebuję film do slajdów, miałam iść do sklepu fotograficznego, ale mi baaardzo nie po drodze! do tego taka pogoda, że strach z wózkiem na daleką wyprawę wychodzić. Mąż się kursuje nadal, więc nie ma czasu - no jak nic autko by się przydało! A kolejna wtorkowa wyprawa do zielonej znowu zapowiada się na pociągowo-autobusową.
to sobie pomarudziłam ;)

:) :) miło mi czyać to co  piszecie, fajnie że ktoś tu do nas zagląda :)

pokaże wam jak ostatnio Tymoteuszek śpi ;)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #685 dnia: 13 Czerwca 2008, 14:54 »
Ostatnie jest przesłdkie!!!!!! ;D

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #686 dnia: 16 Czerwca 2008, 15:37 »
Piękne zdjęcia takie słodkie dzieci mają taki niewinny sen.......

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #687 dnia: 17 Czerwca 2008, 11:32 »
Moc całusków dla Tymoteuszka  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:
skąd ja znam ten młoteczek hm  :?: :?: :?: Serdecznie pozdrawiam  :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #688 dnia: 17 Czerwca 2008, 15:25 »
mój Kubik identycznie śpi nie ma mowy zeby usnał inaczej dupuś w górze  i nózki podgiete :D
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline kamyczek

• maniak
« Odpowiedź #689 dnia: 18 Czerwca 2008, 15:33 »
ale mi się zaległości porobiły :P
melduję że u nas wszystko ok! :) Tymek rośnie ;) i jest kochaniutki ;)
a mama wzięła się ostro do pracy!

trzymajcie kciuki, żebym wyrobiła się mgr