Autor Wątek: Żaneta&Paweł 7.07.07r.  (Przeczytany 51899 razy)

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #420 dnia: 23 Kwietnia 2007, 10:58 »
Ale jestem  :nerwus: wlaśnie sie dowiedziałam, że moja suknia nie jest jeszcze szyta :mdleje:  :mdleje:  :mdleje: tak to jest jak zamawia sie suknie na końcu świata

Jutro jade do salonu i sie wszystko okaze, ale czarno to widze, do slubu zostało troche ponad 2 miesiace...wsciekła jestem niesamowicie...najgorsze koszmary sie spełniają :beczy:

Wiedziałam ,że coś bedzie nie tak....

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #421 dnia: 23 Kwietnia 2007, 11:10 »
A jak sie widzi ta sukienka??? Jest w salonie i rozmiar tez odpowiedni, mona by ja jeszcze ewentualnie lekko przerobić. Nie wiem czy ryzykować i czekac na moją wczęsniej wybraną, czy po prostu zamowić tą co jest na miejscu :drapanie:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #422 dnia: 23 Kwietnia 2007, 11:11 »
:mdleje:  :mdleje:  :mdleje: Oni chyba niepoważni są... tak mało czasu a oni jeszcze nie zaczeli szyć sukni!!?

Współczuje kochana że musisz się jeszcze tak denerwować z tego powodu... :przytul:

Mam nadzieje że będzie ok  :przytul:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #423 dnia: 23 Kwietnia 2007, 11:13 »
hmm , jesli chodzi o ta sukienkę to troche mało widać.. ale jakoś nie widzi mi się ta czarna koronka  :drapanie: Nie pasuje mi to jakoś do sukni ślubnej

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #424 dnia: 23 Kwietnia 2007, 11:16 »
Cytat: "SaTine"
ale jakoś nie widzi mi się ta czarna koronka :drapanie: Nie pasuje mi to jakoś do sukni ślubnej

jestem tego samego zdania co SaTine, jakoś nie wygląda ona na sukienkę ślubną.... jakas taka dziwna. Poszukaj może gdzieś indziej.
A płaciłas zaliczke na szycie tamtej sukni?
Asia i Tomek

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #425 dnia: 23 Kwietnia 2007, 11:17 »
Oni chyba niepoważni są... tak mało czasu a oni jeszcze nie zaczeli szyć sukni!!?

najchętniej bym ich  :ckm:

już zaczynam panikować i czuję, że będą duuuuuuuuuuże problemy z sukienką....a miało być tak pięknie ... :Placz_1:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #426 dnia: 23 Kwietnia 2007, 11:20 »
Cytat: "asiaItomek"
A płaciłas zaliczke na szycie tamtej sukni?

zaliczki nie placiłam, bo umowa była taka, że wpace 1-wszą część kasy jak będzie uszyta baza, czykli to co najwazniejsze nieszczesne falbany, reszta po wykonczeniu całości...

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #427 dnia: 23 Kwietnia 2007, 11:22 »
ehhh odechciewa sie wszystkiego :dno:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #428 dnia: 23 Kwietnia 2007, 11:24 »
Przecież to potrzeba czasu na przymiarki , poprawki a oni jeszcze nie zaczeli  :mdleje:  :klnie:  :ckm:

Kochana może poszukaj jakiejś innej sukienki, w razie awaryjnej sytuacji  (odpukać) , ale warto mieć jakieś zabezpieczenie...

No i zrób im tam awanture.. niech się wezmą do pracy w końcu i zaczną szycie! :mdleje:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #429 dnia: 23 Kwietnia 2007, 11:28 »
No i zrób im tam awanture..

tego na pewno nie unikną :nerwus: , mam nadzieje ze do jutra mi nerw nie przejdzie i powiem im co potrzeba

Offline asia12

• forumowicz
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #430 dnia: 23 Kwietnia 2007, 11:28 »
Żaneta głowa do góry, będize dobrze :przytul:
jutro jak będziesz w salonie to sie wszystko wyjaśni, jest jeszcze ponad 2 miesiące więc na pewno suknia bedzie gotowa, moja krawcowa chyba w tydzień mi uszyła suknia, teraz ja odstawiła i robi inne zlecenia, ale w połowie maja zrobi już tylko końcówki.

a co do tej sukni z tymi czarnymi wstawkami - to ja bym Ci też odradziła
url=http://www.przewodnikmp.pl] [/url]

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #431 dnia: 23 Kwietnia 2007, 12:48 »
Przecież to potrzeba czasu na przymiarki , poprawki a oni jeszcze nie zaczeli

ooojjjaaaa...... zaczynam sama się martwić o swoją, ja mam przymiarkę pierwszą dopiero 3 lipca, a jak u mnie też nie będzie jeszcze szyta?
Zestresowałam się teraz ....
Asia i Tomek

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #432 dnia: 23 Kwietnia 2007, 16:00 »
Zaneta_81  :przytul: ,  Spokojnie, nie denerwuj się bo zmarszczek dostaniech przed ślubem. A co na to Twoja krawcowa? bo z  tego co pamiętam to masz kogoś kto  wykończy suknie.? Na wklejonych przez Ciebie zdjęciach mało widać, ale ja bym zmieniła kolorek koronki,  pozatym jest ciekawa. Daj   znać  jak będziesz wiedziała coś więcej o swojej sukienusi.

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #433 dnia: 23 Kwietnia 2007, 19:02 »
Cytat: "siva"
A co na to Twoja krawcowa? bo z tego co pamiętam to masz kogoś kto wykończy suknie.?

No to wlasnie ona mi dała znać o tym fakcie...kazała mi jutro z samego rana przyjechać i bedziemy działać...
Najgorsze jest to że jeśli nie uda sie uszyc mojej wymarzonej, bedzie mi trudno cokolwiek innego wybrać, jesli w ogóle na to czas bedzie, moze bede musiała sie ograniczyc tylko do tych sukienek które sa w salonie :mdleje:
Przed wyborem mojej sukeinki naprzymierzałam sie kilkanascie innych i NIC, żadna mnie nie powaliła na kolana, oczywiscie piękne i mające swój urok ale jednak żadna z nich nie była Tą... :popija:
Wiem, marudze...ale tak ze mną jest, że jeśli coś już sobie w głowie uloże, to cięzko pozniej coś zmienic...

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #434 dnia: 23 Kwietnia 2007, 19:17 »
Coz moze nie warto sie az tak denerwowac ? Nie ma jeszcze tak pozno ale faktycznie cos trzeba z tym zrobic. CO do sukni z czarna aplikacja - mnie si epodoba , ba sama miałam w planach suknie z takim kolorem - dla mnie sa one takie inne, niekonwencjonalne.
Spojrz tutaj :)
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=2775&highlight=suknie+czarna

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #435 dnia: 23 Kwietnia 2007, 19:33 »
Dzieki Antalis, mnie się bardzo podobaja sukienki "inne" i takiej wlasnie szukałam, gdyby ta co wkleiłam nie miała wszytej czarnej koronki pewnie nawet bym na nia nie spojrzała, to jest wlasnie coś co ją wyróżnia.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #436 dnia: 23 Kwietnia 2007, 19:51 »
Cytat: "Zaneta_81"
to jest wlasnie coś co ją wyróżnia

Zgadzam sie bez dwoch zdan :) Suknie te maja to "coś".
Ale oczywiscie nie to ładne co ładne ale co sie komu podoba wiec nie potepiam przeciwnikow czarnych aplikacji.Osobiscie uwazam ze lepiej wyjsc w czyms takim niz w bordowej sukni slubnej  :mdleje:  ale tak jak mowie ilu ludzi tyle zdan.

Ja gdybym tylko znalazła kogos kto uszyje mi taka suknie nei zastanawialabym sie nad nia. Niestety nikt nie chciał sie podjac uszycia sukni z czarna aplikacja , nawet firmy z targow slubnych :(

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #437 dnia: 23 Kwietnia 2007, 20:09 »
Cytat: "Antalis"
Niestety nikt nie chciał sie podjac uszycia sukni z czarna aplikacja , nawet firmy z targow slubnych

hmmm, ciekawe czemu  :drapanie:
Sukienka, któą wkeliłam, jest wlasnie zaprojektowana i uszyta przez projektantkę, któa szyje moją suknie. Ona ma same takie "inne"

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #438 dnia: 23 Kwietnia 2007, 20:24 »
hmmm, ciekawe czemu

Mowili ze nie posiadaja czarnych koronek moga jedynie zrobic aplikacje takie ktore sie naklejaja ale te ponoc pod wplywem ciepla potrafia odpasc i zasoaja zolte plamy.

Najblizszy salon z takimi "innymi" sukniami znalazłam w Warszawie wiec troszke daleko ode mnie wiec musialam poszukac czegos innego.

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #439 dnia: 23 Kwietnia 2007, 20:28 »
Mowili ze nie posiadaja czarnych koronek

XXI wiek, a jest problem z zamowieniem czarnej koronki przez salony :mdleje:

Teraz mam takei wrazenie, że im wiecej sie człowiek stara, tym bardziej sie wszystko chrzani i nie idzie po naszej mysli :dno:
Wrzucam wiec na luz :taktak:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #440 dnia: 23 Kwietnia 2007, 20:36 »
XXI wiek, a jest problem z zamowieniem czarnej koronki przez salony

Dla mnie to byla tylko wymówka.Byc moze bali sie uszyc takiej sukni bo moze mysleli ze jej nie odbiore a potem trudno by im sprzedac ja było.No nie wiem. Darowałam sobie bo szkoda moich nerwow bylo a im dalej szukalam tym wiecej napotykalam trudnosci.

eraz mam takei wrazenie, że im wiecej sie człowiek stara, tym bardziej sie wszystko chrzani i nie idzie po naszej mysli

Oj niestety czasem tak jest choc jakbym sie uparła ... dopielabym swego ale malo czasu bylo bo praca praca i praca.

Wrzucam wiec na luz

Madra dziewczynka :)

Offline Gosiulka31
  • użytkownik
  • **
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #441 dnia: 24 Kwietnia 2007, 13:05 »
nio szkoda że nikt nie chce uszyc Ci właśnie takiej sukni jak chcesz :( a co do czarnej koronki to według mnie też jest ok ja sama też miałam mieć biała suknie z czarnymi haftami ale u mnie problem był taki że nie mieli nigdzie sprzetu do haftu komputerowego a ja nie chciałam aplikacji :] ale szczerze połaczenie bieli i czarnego lub granatu jest może odważne ale dla mnie SUPER !!!!

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #442 dnia: 24 Kwietnia 2007, 19:14 »
Z sukienką lipa, nawet mi sie nie chce o tym pisać, bo mam nerwa strasznego :dno:
Szukam sukni od nowa, ehhhh :(

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #443 dnia: 24 Kwietnia 2007, 19:16 »
Szukam sukni od nowa, ehhhh

Moze to i lepiej. Jeszcze nie ma za pozno - spokojnie zdarzysz.Bedzie z czarna aplikacja ?

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #444 dnia: 24 Kwietnia 2007, 19:19 »
Będzie dobrze a jak podobają ci się suknie z czarnymi aplikacjamizobacz na moje odliczanie na strone 38. Dzisiaj widziałam na wystawie i cykłam jej zdjęcie,taka nietypowa, taka inna, taka fajna :D ja mam gdzieś namiary o ile nie skasowałam na krawcową która mogła mi uszyć suknie tak do 2-3 tygodni ale ona jest z Opola.

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #445 dnia: 24 Kwietnia 2007, 19:24 »
Bedzie z czarna aplikacja ?

Szukam sukienki nie klasycznej, musi byc "inna", czyli nie bedzie łatwo :mdleje:

Cytat: "sandrunia"
a jak podobają ci się suknie z czarnymi aplikacjamizobacz na moje odliczanie na strone 38

hmm sukienka jak dla mnie za bardzo rozkloszowana na dole...ale inna i to jej +

Offline sandrunia

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #446 dnia: 24 Kwietnia 2007, 19:30 »
hmm sukienka jak dla mnie za bardzo rozkloszowana na dole...ale inna i to jej +

tylko zaproponowałam co dzisiaj zobaczyłam,bardzo mi przykro co do twojej wybranej i nie wiem jak ci pomóc  :drapanie:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #447 dnia: 24 Kwietnia 2007, 19:34 »
sandrunia,  :przytul:

Offline sandrunia

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #448 dnia: 24 Kwietnia 2007, 19:39 »
A co teraz zamierzasz z tym zrobić? Ja jestem załamana twoją sytuacją i bardzo ci jej współczuje na 2 miesiące przed ślubem.  :przytul:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #449 dnia: 24 Kwietnia 2007, 19:47 »
Cytat: "sandrunia"
A co teraz zamierzasz z tym zrobić?

pozostało mi tylko szukanie czegos nowego... :mdleje: