To daj znać, czy jest co oblewać Karolinko
niestety, no chyba, że będziemy upijać sie na smutno. W muzeum nie podjęli jeszcze decyzji, może w poniedziałek będzie coś wiadomo.....
A w sprawie wiz to mam ochotę kogoś

na stronie ambasady wyraźnie było napisane, że czas oczekiwania na wizę to 4 dni robocze, dla pewności napisaliśmy maila i otrzymaliśmy odpowiedź, że max czas to 8 dni roboczych, mimo to nadal nie mamy wiz

Pani Krysia dowiedziała się tylko, że ambasada nie wyrabia się z wizami dla osób wyjeżdżających w marcu

no szlag by ich trafił, to nie mogą napisać, że czeka się np 2 tygodnie?? Bo teraz wyglada na to, że nasze wnioski tam leżą i kwiczą już prawie 2 tygodnie, bo osoby wyjeżdżające przed nami teraz się obudziły, że zostały wprowadzone specjalne wizy?? I dlaczego do jasnej ciasnej mam płacić znów za kuriera tylko dlatego, że ktos podaje nierzetelne informacje? wg mnie wnioski powinny być rozpatrywane zgodnie z czasem ich dostarczenia a nie daty wyjazdu. Wiem, że to samolubne troche, ale gdyby ludziska na ostatnia chwilę nie czekali to by tylu problemów nie było, ehh wsciekła jestem