kochana super ze tu jestes
:przytul
sloneczko dawno mnie tu nie bylo...
co racja to racja, ale miło, że wpadłaś
ależ się u Ciebie religijnie zrobiło...

masakra, kościół to obok aborcji, kary śmierci i eutanazji jeden z naszych "ulubionych" tematów. Znajomi czasem jak siedzimy w knajpie i się robi pauza w rozmowie to się śmieją i proponują któryś z tych tematów, bo wiedzą, że będzie ostra gadka (ja i A mamy odmienne poglądy w tych kwestiach

)
juz w końcu nie wiem czy gadać o sprawach łóżkowych, czy sobie odpuścić....
ja też nie wiem dalej co zrobić
może Słoneczko jakies inne fajne rzeczy ma do zapodania nam 
ehhh nic nowego fajnego. Trochę mnie na forum nie było, bo w sobotę byliśmy na ognisku, potem w knajpie, a że wczoraj jakoś skacowana byłam i bez nastroju do pisania pracy to się wzięłam za porządki świąteczne. Tak, wiem, była niedziela, ale cóż

potem skoczyliśmy na Lipowiec i zamiast po zamku połazić to zrobiliśmy sobie w 4 ognisko. W ramach walki

z kilogramami - znów kiełbaska i piwo
Poza tym pogoda, więc z mamą chodzimy na łowy

tata się za głowę chwyta, bo stwierdził, że nie ma już gdzie kolejnej szafy wstawić na nasze ubrania

a dziś na chandrę upolowałam taki wiosenny zieloniutki płaszczyk - mniamiii
A no i jeszcze jedno. Dowiedziałam się, że w 2 szkołach będą zmieniać pedagoga (starzy odchodzą na emeryturę) a w jedenj będą przyjmować drugiego, więc powoli szykuję się do rozmów. Zakupiłam Vademecum pedagoga szkolnego, coby jakąś wiedzę posiąść. Jeszcze jakieś cichostępy - pomykacze muszę kupić, bo w glanach raczej nie pójdę. No ale to po świętach
Teraz siedzę i wyczekuję kuriera

pani Krysia miała w piątek wysłać dukumenty, a tu cisza..........