oki..czekam

no tera mam chwilkę, bo A się zajął molestowaniem mojego telefonu
na pierwszej rozmowie (porannej) powiedzieli, że się odezwą

i tyle. A jedynie podglądnął, że lista kandydatów w porównaniu z tym nieszczęsnym biurem podróży - jakże mała, nieco ponad 30 osób
O 16 druga rozmowa, w sprawie innej pracy, z której przyszedł w miarę zadowolony. Oczywiście umowy jeszcze nie ma, ale w tym tygodniu ma już zacząć. Płaca minimalna, ale może się zmieni (płaca albo praca

) A lubi jeździć, więc nie powinno być najgorzej, a że praca polega na dostarczaniu gazet do kiosków i zaczyna się późno w nocy to nie będzie miał mój śpioch problemów ze spóźnianiem się i zasypianiem

No ale jak będzie umowa wtedy będziemy mogli odetchnąć, najważniejsze, że nasz wyjazd nie okazał się problemem
nio i tyle ze spraw zatrudnieniowych
Humor nieco się poprawił, ale i tak jestem nieco wkurzona

przeszło 2 tyg temu zamawiałam kosmetyki w sklepie, musiałam czekać tyle czasu, bo sklep oferował kremy do opalania, których tak na prawdę nie miał. Po 2 tygodniach kremy sprowadził i dziś dostałam przesyłkę, pomylili kremy

już nie chcę robić więcej zakupów w tym sklepie, mam nadzieję, że zwrócą mi kasę - porażka ten sklep.
i jeszcze zakupy w aptece, od niedzieli nikt się nie odezwał, danych do przelewu nie podali, dziś zadzwonili, że nie mają wszystkich produktów. ehhh znów źle trafiłam, zrezygnowałam z zakupów w tej aptece, bo nawet nr telefonu kontaktowego nie ma na stronie, niby w mailu podali, ale bez numeru kierunkowego, a że adresu nie podają, więc nie wiem, chyba zgadywać miałam, apteka - widmo normalnie.
Dawno się nie spotkałam z takimi beznadziejnymi sklepami
No więc teraz znów przesiaduję na Allegro i szukam reszty potrzebnych rzeczy, kupiliśmy dziś płytki i akumulator do kamery, całe szczęście, że z każdym dniem ubywa tych potrzebnych do kupienia rzeczy