a dzień dobry wszystkim - NARESZCIE!
Ale nam dostawca internetu zrobił niespodziankę na święta - okazało się że wychodzi z rynku i przejmuje ich inna firma i mieliśmy mały bajzel łącznie z odłączeniem i podłączeniem i kłótnią o ostatni rachunek za grudzień ale co tam pojechaliśmy na święta do rodziców, którzy jak już wspominałam przenieśli sie do nowego domu i tam podpisali umowę z cholerną TP (bo nie mieli wyjścia) i do dziś neostrady nie widać buuu
Więc mieliśmy całkowity odwyk od internetu przez ostatnie kilkanaście dni ale już jestem!!!
Po pierwsze dziekuję za życzonka świąteczne i Wam wszystkim życzę aby Nowy Rok 2007 przyniósł wszystko co najlepsze a zostawił tylko miłe wspomnienia
Po drugie wieści od nas:
byliśmy 2.01 na wizycie i u maluszka wszystko w porządalu, tak się wierci i fika że lekarz nie mógł go uchwycić żeby pomierzyć na USG

ma teraz tak mniej wiecej 10 cm wzorstu i waży ok 100 gram
Z tego co widzieliśmy to będzie miało długie nóżki, bo mierzyliśmy kość udową, widzieliśmy też dokładnie rączki, paluszki nawet kciuk, kręgosłupek, żeberka, pęcherz moczowy i główkę i nawet nosek - było SUPER!
No właśnie Ile kilo gratis ?
no właśnie pierwszy raz w życiu schudłam przez święta ważę tyle ile na początku ciąży

ale to chyba dlatego że od sylwestra w nocy podłapałam jakies przeziębienie i niezyt żołądka i przez kilka dni cały czas wymiotowałam więc teraz lezę w domku na zwolnieniu (do 12 stycznia) i wypoczywam na dietce ;p
A propo - weszliśmy w II trymestr a mdłości są nadal... mi to chyba nie minie
Mam dla Was jeszcze jedną informację ale nie jest to jeszcze pewne na 100% w każdym razie kiedy tak podpatrywaliśmy maluszka to podpytuje sie lekarza czy można już zobaczyc czy to on czy ona, a lekarz na to że raczej nie bo za wcześnie i żeby mi udowodnić że sie nie da to pokazuje: o tu widać pęcherz moczowy czy moze pani coś na tej podstawie stwierdzić?... i w tym momencie COŚ nam mignęło widzieliśmy wszyscy ja, tatuś i lekarz i chyba wychodzi na to że jednak nie będzie dziewczynki! I co ciocie forumkowe
A w ogóle wchodze na forum i normalnie myślałam że sie pomyliłam
Przez chwilę nie mogłam sie znaleźć w nowym otoczeniu ale czytałam już że to tymczasowe więc trzymam kciuki żeby szybko dało się przerobić