Tajusiu gdzie nam sie podziałaś? zero wiesci od ciebie? wyjechałas na weekend?
no własnie hop,hop...
jestem, już jestem
ale miło że się mną interesujecie
Pewnie odpoczywa....
ano dokładnie cały weekend odpoczywałam

bardzo mi się to przydało bo w prawie każdy weekend jeździmy do rodziców (teraz mieszkamy w Pile i ciągnie nas do Poznania) wiec w weekendy raczej rzadko tu bywam, a z kolei w ten weekend był taki luzacki, troszkę spacerkowy i z mężusiem więc nawet nie wchodziłam na komputer
przydało mi się po po moich ekscesach kibelkowych jestem troszke wykończona, zauważyłam że Dzidzia nie lubi chodzić do pracy

jak nie musiałam wstawac o 6 ani pracować to moje samopoczucie bylo znacznie lepsze
mdłości z tego co wiem pojawiają się około 6 tygodnia (u mnie tak mniej wiece tez) i powinny około 12 tyg zanikać -> zobaczymy
chyba predzej kobieta dowiaduje sie o braku miesiaczki niz pojawiaja sie mdłosci itp.
prawda? dobrze myśle?
chyba raczej tak, chociaż to różnie bywa, bo można mieć lekkie krawienie i być w ciąży - wtedy to chyba mdłości dają pierwsze znac albo jak ma sie nieregularne krawienia... ale tez nie wsyztskie kobiety mają mdłości w ciąży więc różnie bywa

najlepiej powiedz następnym razem że jesteś w ciąży i to w 3 miesiącu i spytaj się: jak to nei widzicie brzuszka?

moze skapują aluzję ze jak będziesz to napewno sie pochwalisz