Autor Wątek: salony ślubne w szczecinie  (Przeczytany 151977 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Magiczna
  • "... i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz..."
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.06.2009
Odp: salony ślubne w szczecinie
« Odpowiedź #390 dnia: 18 Lutego 2009, 19:44 »
Hej Alu ;)
Nie nie, na trzy tury :)
Ja od PW zaczęłam swoje poszukiwania, po tym jak Twoja mama zdała mi relację o Waszych odczuciach po wizycie tam :)
No i wszystko się potwierdza.
Sukienkę będziesz miała śliczną :)

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
« Odpowiedź #391 dnia: 18 Lutego 2009, 21:13 »
A dziekuje bardzo ::)

Agnieszko pochwal sie jaki jest Twoj typ w PW? Czyżby też jakaś Julia Rosa?  :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline Magiczna
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #392 dnia: 18 Lutego 2009, 23:06 »
Ponieważ to forum podczytuje mój J.  , a - rzecz jasna - wygląd przyszłej Panny Młodej jest tajemnicą,  pozwolę sobie przemilczeć narazie ten temat  na forum  ;D
Wyślę PW.  

Offline malgosiask

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10 czerwca 2009r.
« Odpowiedź #393 dnia: 19 Lutego 2009, 15:03 »
W zeszłym tygodniu ja również zrobiłam sobie przegląd salonów.
Osobiście najmilej wspominam salon Arvena (może dlatego, że się umówiłam na konkretną godzinę i Panie były tylko dla mnie, a może dlatego, że po wyjściu byłam już przekonana do tego, jedynego modelu). Bardzo przyjemna Pani, taka czarnulka. Ostatecznie nie wróciłam tam. Ale nie żałuję, o czym później :)
Miłe przyjęcie było również w CMŚ - weszłam "z ulicy", parę minutek poczekałam i weszłam szybciutko do przymierzalni. Bardzo miła obsługa. Ale mało sukienek wprawiających w zachwyt.
Miłe Panie są również w salonie Justyna i Anna. W Annie p. krawcowa może bez problemu uszyć każdy model ze zdjęcia. Jednak ja jestem za dużą panikarą więc się nie zdecydowałam na szycie w tzw. ciemno. Mimo, że oferowano mi wczasy tygodniowe dla dwóch osób gratis. Taki chwyt :)
W Nicol na Piłsudskiego jako tako. Mało sukienek. Żaden typ na manekinach mi się nie spodobał. Dwie Panie - młodsza bez wyrazu i w ogóle nie zachęcała. A druga się starała.
Jeśli chodzi o Novię to suknie drogie i jakoś nie leżące na mnie w ogóle. Po mino tego, że miałam kilka wybranych wcześniej modeli nie zawęziłam wyboru niestety. Suknie drogie. A obsługująca mnie Pani w ogóle chyba nie była chętna sprzedać mi żadnej sukni, a nawet nie sprawiła, żebym poczuła się dobrze.
Nie najlepiej było w Anagrze. Nigdy z nikim tak źle mi się nie rozmawiało jak z Panią, na którą tam trafiłam. Nie wiedziała o co mi chodzi. Tłumaczyłam, że nie chcę typowo balowej, rzucającej się w oczy sukni, a ona mi wciskała, że ja muszę błyszczeć w tym dniu w wielkiej bezie :) W ogóle brak porozumienia. Na pewno nigdy już tam nie wrócę, z żadnego powodu :) Dużo sukni w worach, przez co nic nie widać, ścisk, itp.
No i na koniec. Po dwóch szczecińskich dniach, udałam się z mamą do Świdwina do salonu Agnes. Umówiłam się na g.12. Przyjechałyśmy pociągiem, dzięki czemu nie musiałyśmy błądzić gdyż salon jest na przeciw dworca. Gdy zobaczyłam go z daleka, nie mogłam uwierzyć, że taki wielki salon może być w tak małym mieście! Miałam wypisanych kilka modeli, ale połowy nie było akurat. Pomierzyłam - przymierzalnie bardzo duże - i wybrałam całkiem inny model niż sobie wymarzyłam. W ogóle w sklepie bardzo duży wybór sukni. Po 1,5h przymiarek podpisałam umowę! Teraz czekam do maja. Niestety, nie ma zdjęcia mojego modelu na stronie.
Przyznam, że po powrocie miałam chwilę lekkiego załamania - "co ja zrobiłam?", "lepiej wyglądałam w innych", ale na drugi dzień uśmiech i zadowolenie wróciły :)

Offline alikaj
  • entuzjasta
« Odpowiedź #394 dnia: 20 Lutego 2009, 20:03 »

Aga - u mnie to też ma być tajemnica, wiec moj D ma zakaz przegladania forum  :P

a poza tym widzę, że mamy podobny gust, Twój wybór jest super i powiem, ze ten Twoj faworyt robi wrażenie :) a ta nad ktora sie jeszcze zastanawiasz bardzo podobała się mojemu tacie  :)

Offline Magiczna
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #395 dnia: 20 Lutego 2009, 20:24 »
Ja mojego J.  nie skontroluję :D
Im bardziej przed nim kryję mój ślubny ubiór, tym bardziej docieka, szuka i podpytuje  ;D

Jutro idę zamawiać - faworytkę!  ;)

Offline alikaj
  • entuzjasta
« Odpowiedź #396 dnia: 20 Lutego 2009, 20:30 »
A mi udało się uzyskać obietnicę, że do lipca wtrzyma i o nic ne bedzie pytał.

Decyzja jak najbardziej trafna, pewnie jeszcze lepiej wyglada na Tobie !!!! ;D  A może masz już zdjęcie, to przesłała byś mi na priv? za to ja nie mogę doczekać sie az przysla moją a to dopiero pod koniec maja. Pochodziła bym jeszcze po salonach, bo to było całkiem fajne przeżycie  :)

Offline kathleenmaj

• nowicjusz
  • *
  • Oddaję swe serce w Twoje ręce...
  • data ślubu: 10.07.2009
« Odpowiedź #397 dnia: 20 Lutego 2009, 23:13 »
No to teraz i ja mogę się już dopisać do tego tematu bo właśnie dzisiaj zaliczyłam swój pierwszy i ostatni marsz po salonach ;) poszło gładko, bardzo miło i szybciutko pani Monika z CMŚ wyczuła o co mi chodzi no i przyniosła tę jedną jedyną wymarzoną upragnioną i wogóle och i ach suknię :D
No ale zacznę od początku, poszłyśmy z moją kochaną Świadkową tak zwanego "buta", niewiele tego było, to było chyba przeznaczenie ;)
Pani w Justynie była bardzo miła, powiedziała że uszyje wszystko co tylko będę chciała i miałam Jej przesłać na maila suknie do wyceny
Potem jakiś mały salonik na początku Krzywoustego, hmm pokręciłam trochę nosem i wyszłam bo pewnie dostałabym klaustrofobii ;)
A potem było CMŚ i tu wielkie zaskoczenie. Weszłyśmy tam o 17:30 a otwarte do 18:00. Chwilę się porozglądałyśmy, podeszła pani i poprosiła aby chwilę zaczekać i w tym czasie poprzeglądać katalogi. Po chwili przyszła i wypytała mnie jak ma wyglądać ta wymarzona. I ku mojemu zaskoczeniu ze względu na godzinę która już była pani mówi że mierzymy. Przymierzyłam dwie, ładne ale to nie to i słyszę jak moja przyjaciółka idzie gdzieś z Panią Moniką i usłyszałam tylko "oooccchhh o tym marzyłyśmy" ;) tekst mojej świadkowej oczywiście (Ona lepiej wiedziała ode mnie czego ja chcę, dobrze że tak mnie zna ;) )
Kiedy zobaczyłam suknię poprostu zamarłam, nie była jeszcze nawet gotowa bo panie ją dopiero szyją więc tym lepiej bo wszystkie przeróbki które chcę będzie łatwiej zrobić. Nie muszę dodawać że uzyskałam też świetną radę co będzie mi pasowało itd... A wychodząć miałam ochotę skakać do nieba :D Nawet nie spojrzałam która była godzina ale napewno grubo po 18stej. W poniedziałek jadziemy jeszcze raz tym razem z moją Mamusią i już ją zamówię.
Ale się rozpisałam ;) Po prostu jestem taka szczęśliwa, i nawet cena jest do zniesienia :D
Wszystkim życzę takiego przeznaczenia.

A i mój M też niby ma zakaz wchodzenia na forum ale nie wiem czy mu się uda wytrwać przy w tej niepewności ;)

Pozdrowionka :*

Offline alikaj
  • entuzjasta
« Odpowiedź #398 dnia: 21 Lutego 2009, 16:49 »
kathleenmaj gratuluje wyboru tej wymarzonej i nie dzwię się, że jestes taka szczesliwa, bo to bardzo miły moment. Oby nasi PM nie zaglądali ...za to tego pieknego dnia na pewno będą bardzo zadowoleni ze wytrwali w takim postanowieniu. Ja sama czasami chcialabym juz pochwalic sie mojemu D sukienka jaka wybrałam, albo zabrac go na kolejna przymiarke, ale nie ma takiej opcji.  :)

Reszcie Forumek zycze udanych wypadow do salonów a po takich opinach wiadomo przynajmniej gdzie się wybrać  ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #399 dnia: 21 Lutego 2009, 17:01 »
Dziękujemy  :grin:

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Magiczna
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #400 dnia: 22 Lutego 2009, 01:10 »
Mój J.  sam wiele korzysta z tego forum podczytując o różnych aspektach ślubu - bardzo mnie to zaangażowanie cieszy i nie zamierzam mu go ograniczać :) Wszak to nie jest tylko babskie forum :)

Alu, wyślij mi na PW swojego maila to prześlę fotki.

Chciałam tylko powiedzieć, że wymarzona suknia zamówiona! Wybór salonu: Pretty Women :)
Dziś jeszcze w salonie dla upewnienia. . .  o nie! dla przyjemności!  wskoczyłam na chwilę w tę moją najpiękniejszą sukienkę.  Uczucie? Jakby była moja od zawsze i tylko czekała na mnie.  I tego przekonania i uczucia wszystkim poszukującym życzę!  :)

Offline an_ulka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #401 dnia: 24 Lutego 2009, 21:23 »
to i ja podzielę się moimi doświadczeniami:

1) CMŚ- obsługa świetna, pani uprzejma, miła, zrozumiała o co mi chodzi, doradziła, szczerze powiedziała,w której sukni wyglądałam ładniej. Mnie obsługiwała taka młoda, bardzo sympatyczna pani, ale koleżanka, (która też tam była mierzyc suknie z mamą i siostrą) zasygnalizowała niezbyt miłe zachowanie innej pani [chyba mówiła o nieco strarszej] w stosunku własnie do ammy i siostry. Dla koleżanki jednak ta sama pani była miła ???  :o Dziwna sytuacja, jak dla mnie. Moze gorszy dzień...
Same suknie piękne, mierzyłam 2, bo w jednej się zakochałam i wiecej nie chciałam.

2) Anagra -jak dla mnie troche dziwna obsługa. Tak po żołniersku zostalam przyjęta "podoba się? nie? to zakładaj inną". jakoś za szybko, choć musze przyznać, że panie były miłe, starały się, ale chyba im nie wyszło. Byłam tam ok 17,więc pewnie zmęczenie pań dużo zrobiło. Moze miałabym inne wrazenia, gdybym była w inny dzień i wczesniej.
Mierzyłam 3-4 suknie.[wszystkie miały takie gusziczki przy zamku, które mi się nie podobają]. Jak dla mnie bez rewelacji.

3) lilu- młoda pani,ale bardzo miła i uprzejma, pogadałyśmy sobie, odpowiadała na każde moje pytanie, nawet o szyciu samej sukni dużo mi powiedziała. Suknie nie dla mnie, ale obsługa sympatyczna.

4) Scarlett- miła pani, zajęła się mną i mimo iż była sama w salonie i wciąż ktos jej przeszkadzał, nie odczułam, ze mnie "zlewa". Miło i sympatycznie, suknie różne, ja nie znalazłam nic dla siebie. [ale mają mieć nową dostawę w marcu!!!:) dokładnie sukni hiszpańskich] Doradzała i okazywała zainteresowanie.

5) Pretty Woman. Obsługa fajna i sympatyczna, mierzyłam 3 suknie i chyba były to jedyne kiecki, w których podobał mi się tren! [nie jestem ogólnie co do niego przekonana] Akurat te suknie kosztowały od 3 tys w zwyz:] co panie od razu podkreślały. Wrażenia ogólnie sympatyczne.

6) Marietta - tu szczerze nie polecam. Odczucie typowo subiektywne, bo ani suknie nie dla mnie, ani obsługa:( 2 młode panie nie za bardzo się mną przejęły, kazały obejrzeć katalogi po czym spytały "czy coś się podoba", dopiero na słowa mojej siostry "weź w koncu coś zmierz" zaprosiły mnie do przebieralni:/ A potem stały, nie mówiły nic, tylko czkeały chyba tylko na to,az sobie pójdę. :/

7) na piłsudskiego-nie pamiętam nazwy- miła pani, świetnie doradza, pozytywne wrazenie jak najbardziej. Poleca mierzyć suknie,nawet jeśli mi się wydawało,że "ta absolutnie nie". Ma kobieta doswiadczenie. Same suknie bardzo ładne.

8) Salon slubny Romantica- Nie bardzo potrafię zabrać głos w sprawie wyboru sukien, bo weszłam, chwilę pogadałamz  panią,powiedziałam czego szukam i dała mi tylko jedną, trafioną w 10 suknię!!! Powiedziała mi o rzeczach [typu fryzura, bielizna] na które [jeszcze] nie zwracałam uwagi i musze przyznać,że kobeita zna się na rzeczy. Polecam i to BARDZO.

Ze szczecińskich to tyle. Mierzyłąm jeszcze suknie w salonach w Gorzowie Wlkp, ale to nie ten wątek;]

Offline daga.l

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 20 Czerwiec 2009
« Odpowiedź #402 dnia: 25 Lutego 2009, 10:18 »
dziewczyny,
wiecie moze w ktorym salonie znajde sukienki firmy Farage? ???

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #403 dnia: 25 Lutego 2009, 12:43 »
W Pretty Woman, ja tam moją Galaxy kupowałam.
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline karolka28
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #404 dnia: 1 Marca 2009, 20:29 »
Chciałabym się z Wami podzielić swoimi doświadczeniami z salonem sukni ślubnych ANAGRA i przestrzec Was przed korzystaniem z ich usług!!!
Zostałam przez właścicieli oszukana.
Po pierwsze suknia, którą mi sprzedano była zbyt długa, na moje komentarze, Pani stwierdziła, że wszystko jest ok.  Efekt był taki, że w kościele idąc do ułatarza omal nie upadłam.  Obiecywano mi, że będę mogła oddać do nich do salonu suknię, w efekcie Panie stwierdziły, że się nie nadaje.  Próbowano mnie namówić na czyszczenie sukni w salonie, i zaproponowano mi dwukrotnie wyższą cenę niż w innym salonie.  Nie wspomnę już o dodatkach, które kupowałam w przeddzień ślubu i zapłaciłam za nie jak za zboże.
Nie zwracajcie uwagi na uprzejmość tych Pań, bo po zakupie ich postawa radykalnie się zmienia i nie wierzcie, że przyjmą Wam później zakupione u nich sukienki.
Są tam 3 Panie, jedna z nich pulchna blondynka wogóle nie nadaje się na sprzedawcę, jest uszczypliwa i nieco wulgarna.  Miałam wrażenie jakbym znajdowała się w podrzędnym sklepie mięsnym a nie w salonie sukien ślubnych.  To oczywiście moje subiektywne odczucia, ale w rozmowach z koleżankami okazuje się, że podzielają moją opinię.

Offline malgosiask

• Chuck Norris
« Odpowiedź #405 dnia: 1 Marca 2009, 23:11 »
Są tam 3 Panie, jedna z nich pulchna blondynka wogóle nie nadaje się na sprzedawcę, jest uszczypliwa i nieco wulgarna.  Miałam wrażenie jakbym znajdowała się w podrzędnym sklepie mięsnym a nie w salonie sukien ślubnych.  To oczywiście moje subiektywne odczucia, ale w rozmowach z koleżankami okazuje się, że podzielają moją opinię.
W powyższym poście również opisałam Panią z tego sklepu, ale nie aż tak dosadnie, ale wiem o czym piszesz i przyznaję Ci rację.

Hmm.. w innym poście czytałam, że dużo Niemek obsługują więc może "po niemiecku" jest milsza?

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #406 dnia: 2 Marca 2009, 17:28 »
Myślę, że dlatego część z Was ma tak złe odczucia bo rzucacie się na te miejskie salony, istniejące od lat gdzie tak na prawdę nie zależy nikomu na kliencie bo wiedzą, że i tak ktoś do nich trafi.. takie było moje odczucie w większości jak chodziłam.. Cieszę się zatem, ze są jeszcze takie miejsca gdzie się szanuje każdego klienta i kolejny raz polecam salon gdzie wybrałam kieckę, wszystkie dodatki, na miejscu mam wizażystkę/fryzjerkę, florystkę do tego 10% rabat na fotografa i jeżeli chcę na wynajem auta. Czy któryś salon w mieście, o których tak piszecie, coś takiego proponuje ??

Offline malgosiask

• Chuck Norris
« Odpowiedź #407 dnia: 3 Marca 2009, 09:43 »
Cieszę się zatem, ze są jeszcze takie miejsca gdzie się szanuje każdego klienta i kolejny raz polecam salon gdzie wybrałam kieckę, wszystkie dodatki, na miejscu mam wizażystkę/fryzjerkę, florystkę do tego 10% rabat na fotografa i jeżeli chcę na wynajem auta. Czy któryś salon w mieście, o których tak piszecie, coś takiego proponuje ??

Nie wiem, w żadnym salonie nie słyszałam o dodatkowych usługach. Jedynie o butach, itp.
W dwóch salonach Panie dodawały wczasy tygodniowe gratis.

Offline justakapusta
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.2008
« Odpowiedź #408 dnia: 4 Marca 2009, 19:09 »
he co do anagry to prawda ale to córka włacicielki ;D
ja sie czułam jak na rynku w tej pani pieknie co pani wymysla a ja czułam sie jakby mnie ktoś w gips wsadził, rewelacja aż 3 sukienki przymiezyłam bo wiecej jak Pani powiedziała na mnie już nie ma.  Panie w Novi to było bardzo dziwne, piersza pani jak jej powiedziałam jakie są moje oczekiwania odeszła i nie chciała mnie obsługiwać , druga traktowała mnie jak tez lekko dziwnie, lekko reagując fochem jak stwierdzałam że żle sie czuje w owej sukni.
Suknie w końcu kupiłam w Pretty Woman, młode grzeczne dziewczyny i nic na siłę.

Offline alikaj
  • entuzjasta
« Odpowiedź #409 dnia: 4 Marca 2009, 19:23 »
Co do Novi to mi rowniez nie podobało się zachowanie tej pani. Potraktowała mnie tak dosyć dziwnie. Niby chciala byc miła, ale tak jakby sie nudzila i tylko czekala az skoncze mierzenie i ogolnie sprawiala wrażenie niezbyt zainteresowanej, tak jakby moja osoba nie była warta poświęcenia czasu. No, ale to tylko moje odczucia. A na mojej liscie i tak nadal pierwsze jest PW :)

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.10.2002
« Odpowiedź #410 dnia: 4 Marca 2009, 23:43 »
Rok temu wybieralysmy suknie w CMŚ (ja jako świadkowa). Panna młoda ubrała trzy i ta trzecia to było to. Pani z obslugi (ciemna dlugie wlosy) była przemilla, fantastyczna, pomocna i w ogole do rany przyloz. Niestety kiedy odbieralysmy sukienke w piatek, (wyjazd na slub rowniez byl w piatek bo byl w Cedyni) zdalysmy sobie sprawe ze jest 17:45 a my mamy o 400 zl za malo! Wiec grzecznie poprosilysmy panie zeby poczekaly doslownie do 18:05 bo skocze tylko do rodziny na Malopolska po te brakujaca gotowke a ze mnostwo samochodow na miescie moge sie wlasnie spoznic te 5 minut. Na co uslyszalysmy ze absolutnie nie ma mowy, one pracuja do 18, na nikogo nie beda czekac i guzik je obchodzi ze nie mozna odebrac sukienki w sobote bo wszyscy sa juz w Cedyni. Szlag mnie trafil na miejscu! Kazalam pannie mlodej wejsc do salonu, usiasc tam plackiem i w zadnym wypadku nie wychodzic zanim nie wroce. Zdazylam, ale cisnienie mialysmy podniesione do granic wytrzymalosci. Co mnie jeszcze wkurzylo w tym salonie to ta cholerna kaucja. Na zniszczenia jak to ladnie nam powiedziano. Okazalo sie ze zniszczenia to sa rowniez zabrudzenia dolu sukni spowodowane UWAGA! chodzeniem po sali weselnej. wiec 200 zl poszlo na czyszczenie i przepadlo. Ja rozumiem ze suknia sie wybrudzila (ciekawe ktora sie nie brudzi?) ale cene czyszczenia salon mogl wilczyc w koszt wypozyczneia i nie sciemniac. A tak pozostal niesmak, niestety. Wiec nie polecam

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #411 dnia: 5 Marca 2009, 00:23 »
hmmmm dziwne
moja suknia miałaą nawe piasek w koronce
fakt, że zabrudzenia wyprały się w Bałtyku, ale pozostały takie bardziej trwalsze, czarne smugi od butów
i kuację otrzmałam w całości

a tak na marginesie, nie wiedziałyście ile pieniędzy macie ze sobą przwieźć do salonu?
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline marta83

• bywalec
  • Nareszcie...
  • data ślubu: *  09.05.2009   *
« Odpowiedź #412 dnia: 5 Marca 2009, 10:08 »
Tez jestem zdziwiona. Ja w CMS szylam tylko gorset (mam juz w domku odebrany  ;D ), dokladnie znalam cene. Poza tym co mnnie zaskoczylo bardzooo milo, chcialam zaplacic za mierzone przeze mnie kolczyki perelki  :szczeka: a dostalam je w prezenci ;) bardzo sympatyczny gest. Na poczatku sie obawialam, bo przeciez szycie mialam samego gorsetu, sadzialam  ze bede zbywana (maly zarobek na mnie), ku memu zaskoczeniu nie bylo zadnego problemu, zostalam potraktowana jak kazda inna panna mloda z szacunkiem i sympatia  :D
« Ostatnia zmiana: 5 Marca 2009, 10:20 wysłana przez marta83 »

Offline majcia

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #413 dnia: 5 Marca 2009, 11:00 »
Ja też byłam zadowolona z CMŚ. A można powiedzieć, że jestem stałą klientką, ponieważ od 4 lat, co roku tam jestem - z różnych okazji. 2 moje bratowe kupiły tam suknie ślubne, ja i moja mama suknie balowe. Zresztą byłam tam też na przymiarkach sukien ślubnych dla mnie, a jeszcze przedtem chodziłam tam na przymiarki suknie ślubnej z przyjaciółką. Za każdym razem byłam bardzo zadowolona! A jak widać często tam bywałam  ;D

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.10.2002
« Odpowiedź #414 dnia: 5 Marca 2009, 11:05 »
Nie no oczywiscie ze wiedzialysmy ile pieniedzy potrzebujemy, tylko plan dnia byl zupelnie inny a zycie zyciem. Myslalysmy ze jak wyjdziemy o 10 rano z domu to zdazymy do niego jeszcze wrocic po kase a nie chcialysmy jezdic po miescie z 2000 zl. Zycie udowodnilo ze plany w tym dniu mozna o kant d... rozbic i nie zdazyslysmy wrocic po kase na Warszewo. Wyczyscilam swoje konto w banku ale niestety zabraklo:( Mozliwe ze to byl gorszy dzien tego salonu, ja go niestety wspominam nieprzyjemnie. Natomiast kiecka i obsluga przy wyborze rewelacja. Tu nie mozna zlego slowa powiedziec.

Offline asia555

• forumowicz
  • data ślubu: 18.07.09
« Odpowiedź #415 dnia: 19 Marca 2009, 17:38 »
To moze ja rowniez szybko podziele sie z Wami moimi spostrzerzeniami odnosnie slonow w Szczecinie.
CMS - super obsluga i dobre rady. Byl to pierwszy sklep, w ktorym przymierzalam suknie i moze dlatego nic tam dla siebie nie znalazlam (troche nie wiedzialam czego sie spodziewac na tego typu zakupach)
Novia - piekne suknie i bardzo mila, pomocna obsluga, to tutaj znalazlam swoja sukienke, chcociaz nie bylam na poczatku na 100% przekonana, pozniej nie znalazlam juz nic lepszego ;) i chociaz suknie sa tu drozsze niz w innych salonach, przy wypozyczeniu wychodzi cenowo bardzo podobnie.
Anagra - Panie byly ok, ktos wspomnial ze troche jak w wojsku i mysle, ze sie z tym zgadzam. Niesety sukienki w ogole nie w moim typie
Arvena - Pani bardzo mila, i chociaz nie umowilam sie na konkretna godzine mialam szczescie, ze nikogo nie bylo, spedzilam tam chyba poltorej godzine. Bardzo ladne sukienki.
Nikol - suknie niby ladne, ale polowy sukienek z katalogu nie bylo, a co najgorsze, jak zabralam sie do przymierzania, okazalo sie ze  wiekszosc w nich jest w rozmiarze 36, a z moim 38 i szerokimi biodrami nie mialam szans sie w nie wcisnac. Jedna Pani bardzo mila, ale druga - strach podchodzic
Marietta - sukienki raczje malo interesujace, Panie troche znudzone i nie bardzo staraly sie mi pomoc
Scarlett - polecam, mila obsluga i mysle ze gdybym nie zdecydowala sie na Novie, moglabym cos wybrac z tego salonu:)

Chcialam jeszcze isc do Pretty Woman i Romantica, ale nie zdazylam
pozdrawiam

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #416 dnia: 19 Marca 2009, 18:02 »
Ja mam jeszcze wiele czasu do wyboru sukni, ale postanowilam ze przylacze sie do tego watku juz dzis aby wiedziec gdzie warto sie wybrac w przyszlym roku  ;)

Szczerze mowiac to mam plan, pochodzic po salonach wybrac odpowiedni dla mnie model i kupic uzywana, ale zobaczymy jak to bedzie w praktyce...

Przeczytalam kilka Waszych wypowiedzi, do niektorych salonow to az strach wchodzic  ;D

Offline asia555

• forumowicz
  • data ślubu: 18.07.09
« Odpowiedź #417 dnia: 19 Marca 2009, 18:13 »
Ja sie wlasnie kierowalam wypowiedziami na forum. Szkoda ze nie mialam wiecej czasu na kupno sukienki. Mysle, ze pojechalabym sobie do Swidwina i na pewno do Poznania, bo  niestety w Szczecinie brakuje kilku producentow, ktorych mozna znalesc w innych miastach...
W pewnym momencie tak sie zestresowalam, ze nie zdaze nic kupic w Polsce, ze zaczelam odwiedzac sklepy w Dublinie, ale tu suknie sa min dwa lub trzy razy drozsze... no ale poprzymiezac mozna

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #418 dnia: 23 Marca 2009, 17:03 »
Witam, ja już pisałam jaką zamówiłam suknię, teraz mogę ją Wam pokazać- co prawda zdjęcie tylko na modelce ale i moja nie będzie tak gęsto upinana.... Powiem szczerze, że wybór był  ciężki, tym bardziej, że salon istnieje krótko bo dopiero 2 sezon ale jak zobaczyłam ich suknie to byłam pewna:

Offline czarna_mamba

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #419 dnia: 24 Marca 2009, 07:23 »
wypadało by się w końcu wybrać po suknie,bo jak będę czekać aż schudnę to nigdy nie pójdę bo się nie zapowiada...
po waszych postach postanowiłam iść do CMŚ, Pretty Women i Romntica. Mam nadzieję, że znajdę tam suknię dla siebie w rozmiarze 46 ! dziewczyny a może jeszcze jakiś powinnam odwiedzić ?